Proč by taky umíral? Dík za hru.Taury píše:Jo jo. Byla to pohodička.
For Mr_Binks : Pokud kluk neumře, určitě se sním někdy potkáme
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Chci poděkovat Melisimě a Gallinovi za posezení u ohně. Bavil jsem se.
Ticho! Nevidím!
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions
Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.
Fantasy Fictions
Jezura píše:Díky všem za dnešní velmi bohatou velmi originální předvánoční hru: Mie, psinovi, Woodoovi, Darrenovi, snowmanovi, Milverinovi, DM (co nám ukázali, že ty dvě Postavy se znají) a Labirovi.
Díky všem.

Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem co dne s přišli a vydrželi až do konce vyprávění (včetně toho orka co žral kytky z vázy a nakonec vychlemtal všechno pivo i když z něj Sela byla už na větvi
). Extra dík Darrenovi za dohru.
Speciální dík Artovi - tahle akce měla být testem jestli lze podobné akce dělat bez asistence DM, no jak vidno tak DM asistence je nutná.

Speciální dík Artovi - tahle akce měla být testem jestli lze podobné akce dělat bez asistence DM, no jak vidno tak DM asistence je nutná.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
já taky děkuju za soudek píva, vychlemtal ho celej sám, teda ještě ted ho chlemtá.… A kytičky mu chutnali, musí si přece čistit zoubkylabir píše:Díky všem co dne s přišli a vydrželi až do konce vyprávění (včetně toho orka co žral kytky z vázy a nakonec vychlemtal všechno pivo i když z něj Sela byla už na větvi). Extra dík Darrenovi za dohru.

-
přednáška
Chtěl bych poděkovat za včerejší přednášku, skvělé vyprávění, tleskám.
Doufal jsem, že to bude dobré, ale že až tak, to mě opravdu překvapilo (skláním se před Labirovou fantazií a vypravěčskými schopnostmi)
. Zároveň bych se chtěl omluvit za předčasný odchod - povinnosti reálného světa bohužel nešlo ignorovat ani pozdržet. 
A taky bych ocenit DMko na té akci, takhle rychlou reakci jsem nečekal, dík.

A taky bych ocenit DMko na té akci, takhle rychlou reakci jsem nečekal, dík.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: přednáška
Dík, ale já to nepsal ani nevyprávěl, za Selu už nehraji, žije si sama.Anderson I píše:… (skláním se před Labirovou fantazií a vypravěčskými schopnostmi) …

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
dovyprávění příběhu
Jo a taky děkuji Alfray (sakra, jak se to skloňuje
) za večerní dovyprávění příběhu. Nečekal jsem, že se mnou budeš mít takovou trpělivost. Ještě jednou dík.