Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
anurin

Příspěvek od anurin »

Taury píše:Jo jo. Byla to pohodička.

For Mr_Binks : Pokud kluk neumře, určitě se sním někdy potkáme :yes:
Proč by taky umíral? Dík za hru.
Darren Finngard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darren Finngard »

Chtěl bych poděkovat Sele za dnesni vecer plny pribehu. Ta jeji exhibice ve stanu byla proste uzasna. Skvela atmosfera. Podekovani patri take vsem pritomnym, kteri dokreslovali "krbovou" atmosferu. :buba: :clapping: :hi:
<i>Smůla je coura, která bere štěstí - W. Shakespeare</i>
Kozuss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozuss »

Chci poděkovat Melisimě a Gallinovi za posezení u ohně. Bavil jsem se.
Ticho! Nevidím!

Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.

Fantasy Fictions
darmian

Příspěvek od darmian »

Tož to já taky, bylo to fajne... :megalol:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Díky všem za dnešní velmi bohatou velmi originální předvánoční hru: Mie, psinovi, Woodoovi, Darrenovi, snowmanovi, Milverinovi, DM (co nám ukázali, že ty dvě Postavy se znají) a Labirovi.
psin

Příspěvek od psin »

Jezura píše:Díky všem za dnešní velmi bohatou velmi originální předvánoční hru: Mie, psinovi, Woodoovi, Darrenovi, snowmanovi, Milverinovi, DM (co nám ukázali, že ty dvě Postavy se znají) a Labirovi.

Díky všem. :yes: :thumbup:
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
darmian

Příspěvek od darmian »

:megalol: Díkes Furinovi/Lurtzovi, Tomanovi a Bargudovi za dnešní party v Hargolu...byla to fakt bomba jízda! :megalol:
Bargud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bargud »

Jo Jo taktec bych chtěl poděkovat :yes: Byla to nejlepší chlastačka kerou sem zažil :megalol:
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

darmian píše::megalol: Díkes Furinovi/Lurtzovi, Tomanovi a Bargudovi za dnešní party v Hargolu...byla to fakt bomba jízda! :megalol:
joujou taky chci všem poděkovat.… byla to neskutečná sranda :biggrin: :drinks_cheers: :drinks_cheers:
Marvin Dall
Toman

Příspěvek od Toman »

Jou Jou, byla to kalba :megalol: Dikec.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Děkuji všem zúčastněným za skvělou schůzi! ^_^

Však vy víte, kdo ^_~
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jo ta schůze byla super. Taktéž dík! :blush: :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Díky všem co dne s přišli a vydrželi až do konce vyprávění (včetně toho orka co žral kytky z vázy a nakonec vychlemtal všechno pivo i když z něj Sela byla už na větvi :biggrin: ). Extra dík Darrenovi za dohru.

Speciální dík Artovi - tahle akce měla být testem jestli lze podobné akce dělat bez asistence DM, no jak vidno tak DM asistence je nutná.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
anurin

Příspěvek od anurin »

labir píše:Díky všem co dne s přišli a vydrželi až do konce vyprávění (včetně toho orka co žral kytky z vázy a nakonec vychlemtal všechno pivo i když z něj Sela byla už na větvi :biggrin: ). Extra dík Darrenovi za dohru.

Speciální dík Artovi - tahle akce měla být testem jestli lze podobné akce dělat bez asistence DM, no jak vidno tak DM asistence je nutná.
já taky děkuju za soudek píva, vychlemtal ho celej sám, teda ještě ted ho chlemtá.… A kytičky mu chutnali, musí si přece čistit zoubky :blush: …. bylo to fajn, i když bych si to rád ooc vyslechl celé
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Díky všem zůčestněným za dnešní noční super hru! :good:
prodigal

Příspěvek od prodigal »

Děkuji orkovi, který stál na mostě se soudkem piva a vybíral "mýtné" … "Ty chit projit - ty napit!". (Nebo něco v tom smyslu.) Velmi překvapilo a pobavilo :smile:
Slyšíš to srdce? Ještě tluče...
Naylun Swordplay, Sidi
anurin

Příspěvek od anurin »

prodigal píše:Děkuji orkovi, který stál na mostě se soudkem piva a vybíral "mýtné" … "Ty chit projit - ty napit!". (Nebo něco v tom smyslu.) Velmi překvapilo a pobavilo :smile:
Já bych rád poděkoval všem, kteří dnes vydržely orčí radovánky v tirianu :D, a taky Kai
Anderson I

přednáška

Příspěvek od Anderson I »

Chtěl bych poděkovat za včerejší přednášku, skvělé vyprávění, tleskám. :clap_1: Doufal jsem, že to bude dobré, ale že až tak, to mě opravdu překvapilo (skláním se před Labirovou fantazií a vypravěčskými schopnostmi) :worthy: . Zároveň bych se chtěl omluvit za předčasný odchod - povinnosti reálného světa bohužel nešlo ignorovat ani pozdržet. :no:
A taky bych ocenit DMko na té akci, takhle rychlou reakci jsem nečekal, dík. :good:
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: přednáška

Příspěvek od labir »

Anderson I píše:… (skláním se před Labirovou fantazií a vypravěčskými schopnostmi) …
Dík, ale já to nepsal ani nevyprávěl, za Selu už nehraji, žije si sama. :bigwink:
Anderson I

dovyprávění příběhu

Příspěvek od Anderson I »

Jo a taky děkuji Alfray (sakra, jak se to skloňuje :idontno: ) za večerní dovyprávění příběhu. Nečekal jsem, že se mnou budeš mít takovou trpělivost. Ještě jednou dík.
Odpovědět