Koukám že bude pršet... *pokrčí rameny* jak druidka chce... jak chce. Závistivá až do morku kostí *suše konstatuje a začne si zkoušet žluté botičky, tak aby to pořádně viděla*
//o pár týdnů později
*zkouší si ty samé botičky před kolébkou a vítězoslavně se šklebí*
anurin píše:Koukám že bude pršet... *pokrčí rameny* jak druidka chce... jak chce. Závistivá až do morku kostí *suše konstatuje a začne si zkoušet žluté botičky, tak aby to pořádně viděla*
//o pár týdnů později
*zkouší si ty samé botičky před kolébkou a vítězoslavně se šklebí*
Raději si doma pořádně zavři okno... myslím, že se Ti za ním začaly rojit vosy
//Šklebíš-li se nad kolébkou.. tak se se obávám, že jsi ve šptané domácnosti a to by se majitelům nemuselo líbit
Vy jí neznáte...ale ona vám klidně nechá napršet do čerstvě načepovanýho piva z kterého předtím záludným závanem větru nechá sfouknout pěnu!! *pořád drží obětní nůž Bobovi nad hrdlem a čeká...*
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
hlásím že druidka se utla a poslala to na místo odkud jdou úplatky, skoro mě i zaměřila do Vídně, takže hranice Rakouska u Znojma a okolí Znojma jsou pod palbou.. příště si to zařídím sám.. to je tak spoléhat na místní rádoby druidky
EDIT po Nif:
zaprvý se snažím zachovávat rovnováhu, ale nemám problém přenechávat rozvracení jiným (něco jako budhisté v Tibetu a jejich nevraždění zvěře tam na to měli židy, dnes číňani či tak někoho), zadruhé jsem dnes ztahaný jak pes kterej běží přes město za pošťáckým autem
Naposledy upravil(a) Nalk dne 11. 6. 2008 21.02, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nalk píše:hlásím že druidka se utla a poslala to na místo odkud jdou úplatky, skoro mě i zaměřila do Vídně, takže hranice Rakouska u Znojma a okolí Znojma jsou pod palbou.. příště si to zařídím sám.. to je tak spoléhat na místní rádoby druidky
Člověk Ti chce udělat radost a zalít zahrádku, aby úplatečky pěkně rostly a ty ses nemusel tahat s konví.. a ty pak na mě takhle.. jo? Kdybys byl druid co k čemu..tak to pošleš dál bez jedinné kapičky
EDIT po výhružkách: Pánové, klidně to zopakuji takhle od PC ale divím se že tma nějací patrioti jsou
Naposledy upravil(a) Nalk dne 18. 6. 2008 18.17, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Já, ač stálý středeční štamgast, dnes také nepřijdu. Večer jedu na Slapy a nechci aby to skončilo jako minule s tím koncertem
@Nalk: dávej si pozor, je tu i pár lokálních patriotů
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)