Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Tak. Děkuji za dnešní hru =) Asi vybouchnu zvědavostí, co bude s mojí postavou dál... konec? Pokračování? Nebo úplně nový začátek? Kdo ví...

Bohužel, jak jsem avizoval, skutečně odlétám. Právě jsem vypnul EQ a tohle je teď na nějaký čas poslední příspěvek ode mne sem. Přístup k netu pravděpodobně mít nebudu (možná tam, kam letím, bude wi-fina, ale ta bude stejně nejspíš placená... i tak bych se ale dostal pravděpodobně jen na fóra, do hry určitě ne). Pak se tu možná objevím - a pak se budu dalších 14 dní pohybovat po fórech, ale o tom, že ve hře, pochybuji...
Takže se tu zatím mějte a pořádně zapařte - vy všichni, co máte prázdniny a tím pádem spoustu času na EQ... ale i vy, kdo ty prázdniny nemáte =) EQ je suprová, za její novou verzi, ale vlastně i ty staré, Labirovi děkuji - tak si ji užijte .))
Tak zatím =)

P.S. To samé platí i pro Crodena, pochopitelně .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Omlouvám se Kat, že jsem tak zmizela, ale vykoplo mě to a teď mi to hlásí, že mám špatné heslo :ermm: takže teda moc nevím co s tím :no:
Rina
Donie
Paklic

léto, jo, léto... to mám rád

Příspěvek od Paklic »

7.-13.7. jsem pryč, takže hrát nebudu
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omluva hráči, mající postavu Thoga. Neměl sem v úmyslu to, co se stalo, jenom sem nestih couvnout. A chci ještě říct, že svět Equilibrie je krásnej, ale chvílema dost tvrdej, tak to nějak zkousni a nenech se odradit, nevíš totiž, o co bys přišel :bigwink:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Grunt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grunt »

Pardon braši, ted sem se ve hře nějakou dobu neukazal a asi se teď budu ukazovat méně často. To ví te, jsou prázdníny, pracuje se, pije se a tak dál, však to znáte :D
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"

Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Tolkys

Příspěvek od Tolkys »

Omlouvám se za můj dnešní odchod ze hry - vážné rodiné důvody
Jeremy Danten - kde se ten bard zase toulá?!
Samuel Bonnett - u všech ďasů! co je tohle za čubčí vostrov!
Argo Urebrill - hraničář ve výslužbě, nyní spokojený tatínek
Nachtrose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nachtrose »

Alfray píše:Omluva hráči, mající postavu Thoga. Neměl sem v úmyslu to, co se stalo, jenom sem nestih couvnout. A chci ještě říct, že svět Equilibrie je krásnej, ale chvílema dost tvrdej, tak to nějak zkousni a nenech se odradit, nevíš totiž, o co bys přišel :bigwink:
Jak jsem ti psal uz pres /tell: neres to. Stalo se. Thog byl ve spatnou chvili na spatnem miste proste. Navic uz chytnul rage, takze couvnout o jeden-dva kroky by stejne nic neresilo :bigwink: Ale pokud te to uklidni: omluva prijata :smile:
PAO_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAO_CZ »

EDIT: od 15.7 do 17.7 to počasí :no:
Naposledy upravil(a) PAO_CZ dne 14. 7. 2008 9.56, celkem upraveno 1 x.
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Já tu zase nebudu 12.-20. 7 :smile:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
merlik

Příspěvek od merlik »

Tak kdyz se tu pisou ty omluvenky, tak ja tu nebudu... no... rekneme od 11.7. do 27.7. :)
account: Tuxik
Elorfin Hanar
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

… vono tam važně nešlo projít
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Omlouvám se hráčovi/hráčce postavy Roma za náhlé zmizení - přestalo fungovat připojení k internetu a nebyla žádná pomoc … leda providerovi objet auto klíčem :diablo:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Akira

Příspěvek od Akira »

Tak nějak to sand ani není omluva (nemám to ve zvyku a není ani za co, že), ale byl jsem upozorněn, že posladní odstavec rádobypovídky Vlčí máky, je podobný jednomu dílu známého polského spisovatele. Chtěl bych jen uvést, že původně byl odstavec psán jako zápis z kroniky a ke změně došlo až v průběhu psaní a ani mě to nenapadlo..teď ale když jsem byl upozorněn pozorným čtenářem..má recht a je to docela podobný, ačkoliv můžu s čistým svědomím říct, že to nebylo úmyslem...leda že yb zafungovalo nějaké podvědomí...
nadruhou stranu...at napíšte cokoliv, bude to s něčím podobný...takže pokud by to někomu bytostně vadilo (což si nemyslím, zase tak zajímavý to není), tak ten konec přepracuji.…
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Sebastian se teď nějakou dobu na EQ neobjevuje. Pro ty, co ho znají a možná by ho i hledali - Sebastian se neobjevuje ani IC, tj. jeho nepřítomnost má i IC důvody .))

A aby tohle byla opravdu omluva, tak když dá štěstěna, tak se na EQ možná mezi dneškem a pondělkem objevím, pak ale zas na týden mizím.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Juggler

Příspěvek od Juggler »

Předem se omlouvám za mou týdenní nepřítomnost ve hře počínaje dneškem.
Alishaer Frellimion

"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu,a z pewnością o niebo lepiej,niż bez celu się cofać." A. Sapkowski
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Když se tu tak všichni pěkně omlouvají, taky se přidám... přestěhovala jsem se do bytu, kde není zapojený net, pevná linka, nic. Takže dokud se mi nepovede vymyslet nějaké finančně přístupné řešení, budu mimo :ermm:
Rina
Donie
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

omlouvám se všem brachům z Hag že nejsem ve městě ovšem cesty Durmina jsou nevyspittatelné a když se někdo opije a nastoupí na špatnou lod hold bude muset chvilku zevlit někde jinde :bleh:
PODPIS
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Chtěl bych se omluvit, že sem včera musel tak narychlo odejít, vynahradíme ne? :bigwink:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Chtěl bych se omluvit... sice trochu předčasně ale co už... komukoliv, kdo by se mnou chtěl hrát ( :megalol: lol), tak od 3. do 17. budu bohužel pryč. ..ale ouplně vtrapu. :cray: :not_i:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Swordfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Swordfish »

Když už jsem tady zahlédnul Georgovu omluvu, tak se též omlouvám mým častějším spoluhráčům.
Od 2. - 9. Jsem v Kounicích na soustředění. :nuke:
Odpovědět