Urgh pryč s hippies, dyťbude podzim *utáhne si šálu* Ale máte anketu!
A jinak teda voda je tam samozřejmě a snad už i pitná bez převaření, nealko si každý doveze vlastní.
Ty postavy by nemusely být špatný, ale obávám se, že by to bylo docela nákladné pro ty, kteří nemají doma plné skříně kostýmů :) Na tohle téma by byl hezčí spíš nějaký ples nebo tak, ale organizování toho se s prominutím vzdávám
Když jsem hlasoval předtím, tak skvělá možnost hippeas nebyla, byly jen méně lákavé, kde jsem věděl, kterou nechci a ostatní mi byly jedno. Téma hippies je pro mě ovšem tak skvělé, že bych jednoznčně hlasoval pro něj, kdyby bylo od začátku... a pokud myslíš, že hipíci běhali v zimě boso *krčí rameny*
No není to skvělé? JE to skvělé a vy pište a hlasujte, možnost zajančit si ala hippies je tu pro vás
a Luelle pšt! Tichunko
Jinak já do růžových vlasů fakt nejdu, takže radši hippies než naše postavy
hmm... tak přihlášených je 28 (s otazníkem u fryna) lidí a hlasovalo 19... tož co ti ostatní hipísáci? už stopněte nachvílu tu heroinovou jízdu a poďte odhlasovat a hlavně klikněte na to správný políčko
magnumik píše:hmm... tak přihlášených je 28 (s otazníkem u fryna) lidí a hlasovalo 19... tož co ti ostatní hipísáci? už stopněte nachvílu tu heroinovou jízdu a poďte odhlasovat a hlavně klikněte na to správný políčko
magnumik píše:hmm... tak přihlášených je 28 (s otazníkem u fryna) lidí a hlasovalo 19... tož co ti ostatní hipísáci? už stopněte nachvílu tu heroinovou jízdu a poďte odhlasovat a hlavně klikněte na to správný políčko
vzdej to, pedro, tohle bude sraz pro tvrdý pistolníky a žádný máničky
Naposledy upravil(a) Braenn dne 20. 9. 2009 17.26, celkem upraveno 1 x.