sircervic píše:NEvim jestli ste si toho všimli ale mě to fakt nejede... a už nevim co stim.. zkoušel jsem to celý přeinstalovat znova a nic.. TA mi prostě nefachá.
Já si toho všiml, ale pokud ti jde kingdoms, tak těžko říct co s tim, já osobně bysch udělal Format C: …
trošku jsem se vtom porejpal.. a má to nějakej problém s kindoms.ex moc tomu nerozumim poradí někdo?
ty datáčový kampaně se pouštěj zvlášt ale naco tam je pak tendle exáč? pouští se přesto ten TA mod.. ale nevim proč mi jedou kampaně a ne mod..
sircervic píše:NEvim jestli ste si toho všimli ale mě to fakt nejede... a už nevim co stim.. zkoušel jsem to celý přeinstalovat znova a nic.. TA mi prostě nefachá.
Já si toho všiml, ale pokud ti jde kingdoms, tak těžko říct co s tim, já osobně bysch udělal Format C: …
trošku jsem se vtom porejpal.. a má to nějakej problém s kindoms.ex moc tomu nerozumim poradí někdo?
ty datáčový kampaně se pouštěj zvlášt ale naco tam je pak tendle exáč? pouští se přesto ten TA mod.. ale nevim proč mi jedou kampaně a ne mod..
Co máš za OS? Spoustíš to přez toho zástupce na ploše ?
Já mám:
Medieval II Total War , Medieval II Americas, Medieval II Britannia, Medieval II Crusades a Medieval II Teutonic. TATW si ale vytvořilo Third Age - Total War a spouštím to tím.
Při startu mi vyskakuje nějaké okno, jak najíždějí soubory nebo co, možná se editují nějaké ze základní hry. Nemáš tam nějaké ty configy apod. readonly nebo tak něco, že ten MOD je nedokáže přepsat při spuštění?
EDIT: Ten zástupce mi spouští "C:\Program Files (x86)\SEGA\Medieval II Total War\mods\Third_Age\Third Age.bat" a ten obsahuje:
cd ..\..
start kingdoms.exe @mods\Third_Age\TATW.cfg
Když spustím kingdoms.exe, tak mi taky najede obrazovka - modrá s nápisem Medieval Total war II a spadne to s vykřičníkem do plochy.
Když použiju zástupce TATW, tak se načte obrazovka zelená s nápisem The Third Age Total War 2.1 a jede to dál intrem atd.
Jdi do Medieval II/mods/Third_Age a tam spusť Third Age.bat
Je možné, že jsi to blbě nainstaloval. Při instalaci Third Age musíš jako cílovou složku dát přímo složku Medievelu II jako celku a ne jeho posložku mods. Když to uděláš takhle špatně, tak ti sice instalátor zahlásí úspěšné nainstalování hry, ale nebude to fungovat...
Naylun píše:Mě by tenhle setting bavil, kdybyste potřebovali hráče, napište.
Zase za nějakýho Čuga? A já zase za elfa z lesa?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
A my dobří snad ne? Balrog při nejbližší příležitosti poztrácí všechny Šupinky, mě zas chytí nějakej Čugo a Fryn si bude norníkovat v horách
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Naylun píše:Je to OK, konec světa lidí může začít a nezabrání tomu ani Balrog se svou armádou Little Pony :-)
Naštěstí poníci nejsou jedinou silou ve Středozemi schopnou něčemu zabraňovat (i když pokud by to byl konec pouze světa lidí … ale ne, trpaslíkům by ubyla kupná síla a to by pro kovářský byznys nebylo to nejvítanější).
Jinak klidně už hru rozehrejte, jen oznamuju, že ke kompu se dostanu nejdřív tak v neděli večer.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher