Third Age Total War - Hotseat Campaign
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Odehráno.
Lid Gondoru má nyní mnoho důvodů k oslavám. Lord Durven, velitel Linhiru a jedinný kapitán, který přežil první bitvu o Barad Harn, zahájil invazi do Haradu a už první měsíce ukázaly, že načasování bylo přesné. Bez sebemenších problémů obsadily vojska Gondoru město Kas Shafra na východě Haradu a sám Lord Durven zahájil obléhání neblaze proslulého Barad Harnu. Sám lord Durven se nechal slyšet, že tentokrát hradby města ozdobí hlavy haradských pěšáků.
Lid Gondoru má nyní mnoho důvodů k oslavám. Lord Durven, velitel Linhiru a jedinný kapitán, který přežil první bitvu o Barad Harn, zahájil invazi do Haradu a už první měsíce ukázaly, že načasování bylo přesné. Bez sebemenších problémů obsadily vojska Gondoru město Kas Shafra na východě Haradu a sám Lord Durven zahájil obléhání neblaze proslulého Barad Harnu. Sám lord Durven se nechal slyšet, že tentokrát hradby města ozdobí hlavy haradských pěšáků.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jen technická - kdy přesně odehrává náhradník? Resp. jak dlouho čekat tedy?
+ Balrog samozřejmě teď posílá i mě no. Já případně pošlu hru Frynovi, ale chci se s tím servat sám do posledního dechu!
+ Balrog samozřejmě teď posílá i mě no. Já případně pošlu hru Frynovi, ale chci se s tím servat sám do posledního dechu!
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
A nemám na mailu save pro trpaslíky, jakožto Frynův náhradníkThe_Balrog píše:A odehráno!

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
S lítostí oznamuju, že Fryn se ve svém PM obával správně a poslal heslo, které nesedí (zkoušel jsem i trošku proházet různě znaky a nic), takže to bude na něm.
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Těžko určovat, kdo je z evil frakce nejschopnější hráč, tohoto bych pak volil jako náhradníka 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Sakra, tak to se velmi omlouvám (a to jsem se tak smolil s těmi instrukcemi jak co zahrávat). Jdu to napravit okamžitým odehráním tahu (dodatečně pak pošlu správné heslo).Nalk píše:S lítostí oznamuju, že Fryn se ve svém PM obával správně a poslal heslo, které nesedí (zkoušel jsem i trošku proházet různě znaky a nic), takže to bude na něm.
EDIT: Odehráno, posláno.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Odehráno, posláno červičovi i Naylunovi. Sry za zdržení, hafo věcí ve škole, až jsem úplně zapomněl, že Fryn už odehrál
Víckrát se to nestane!

Done za Mordor i Isengard.
PS: Už vím, co sircervic myslel tímhle:

PS: Už vím, co sircervic myslel tímhle:
sircervic píše:Hej tak jako třeba já netušim vo co tam vubec jde :D já ani nevim co se děje :D to vždycky mezi hospodama zapnu :D koukám tam chvíli naty panáčky a města pak kliknu natu lebku uložim a pošlu Naylunovi :D :D

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
A ještě jsem zapomněl připojit video záznam z aktuálního dění v Železném pasu: http://www.youtube.com/watch?v=H7zbMKrg … re=related
Ale pšš
Ale pšš

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.