Hlavně zpočátku oslavy oficiálního otevření Amfiberaiské knihovny jsem si připadala jako v epizodě Mighty Boosh odehrávající se v prostředí Black Books...
Pak už člověka nepřekvapí ani řádka v logu:
Lenwe Sillimaure: *leží celou dobu na stole*
Klidně tomu tak mohlo být, ale CO tam leželo ve skutečnosti, se radši ani neptejte (jen oslavenec si pochutnal... Brrr )
Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
No musím přiznat, že já na černý humor zrovna stavěná nejsem.. Ale kamarádi už mě naučili poznat kvalitu i v tak "HardCore" podání, jako jsou BB (no a v MB mám slabost pro toho upíroidního herce ) - takže poklona
..nicméně na dané atmosféře se zdatně podíleli všichni přítomní
Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
To je příklad toho, jak mnoho chlapů v ženském avatarovi nezvládá v krizové situaci uhrát věrně dívčí charakter.
A mezi námi děvčaty, tohle byl ještě jeden z těch kratších nákupů oblečení!
Že Eq j hra ve které je člověk schopný jednat v afektu činem, který by s čistou hlavou neudělal
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
ztrácíte jakoukoliv kontrolu nad světem a sem utíkáte, protože máte falešnou iluzi, že tady něco znamenáte...kámo zamysli se nad sebou... a vyser se na rp
a dále následovalo...
přemýšlej o sobě brácho...jak plýtváš životem prožíváním sra**y co neexistuje
přesně to co chcete slyšet na RP serveru
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
"jak plýtváš životem prožíváním sra**y co neexistuje" Zajímavé že ta osoba plýtvá životem zřejmě také xD
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015