Za dnešek chci poděkovat uplně všem se kterýma jsem se nějak dostal do styku (jak koliv)
Hlavně Crodenovi, Kapikovi, FroziKkovi a Krisovi, za celou tu dobu od vodnice u mě doma, páce, odvezení smutnýho Breta do nevštince za spánku, až po chvilky v nevěstinci a romantickou krysí večeři. A těch hlášek co padlo,u některech sem fakt smál až sem málem brečel
DÍKY MOC VŠEM ZA DNEŠEK BYL PROSTĚ UŽASNEJ
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
Moc často tenhle topic nespamuju, ovšem styl, jakým se mnou hraje několik postav, má opravdu šmrnc a náboj. Z těch, se kterými hraju o něco víc častěji - Catigern, Elen, Keira a Tonny
(abecední pořadí ) - patří dík především.
Chtěl bych poděkovat Ramonovi, Roranovi, Tharekovi, Rumbardovi za moc prima kalbičku u Rumbarda doma chvílemi sem se válel po zemi hlavně třeba když Roran ukradl pivo Ramonovi kerej spal a on se pak popral s Rumbardem protože vzal jeho škopek. A bylo toho prostě víc. Moc sem se bavil dneska druhej den po dlouhý době a furt moc velká zábava. SUPA SUPA SUPA
Jo a pak taky za maly AQ od jedné dívky v nesnázích který nám oznámil jeden nejmenovaný paladin (Dustil a Niniel )a šel s kompanií na zachranou misi.
A i Rulinovi a vorkům prostě všem koho sem dnes potkal i nepotkal (toto se týká i DM), ale zápletka se jich týkala a díky tomu to bylo moc prima.
Dnešní den byl takový jaké na EQ opravdu miluji a to mě na ní právě baví.
Díky za každý takový den!
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Já taky děkuju Roranovi a všem trpošům (musíte prominout, ale všechyn jména si nepamatuju). A samozřejmě Lonewarovi za jeho AQ a pěknou dohru, která byla delší než samotnej quest :)
Tomyn píše:Chtěl bych poděkovat Ramonovi, Roranovi, Tharekovi, Rumbardovi za moc prima kalbičku u Rumbarda doma chvílemi sem se válel po zemi hlavně třeba když Roran ukradl pivo Ramonovi kerej spal a on se pak popral s Rumbardem protože vzal jeho škopek. A bylo toho prostě víc. Moc sem se bavil dneska druhej den po dlouhý době a furt moc velká zábava. SUPA SUPA SUPA
Jo a pak taky za maly AQ od jedné dívky v nesnázích který nám oznámil jeden nejmenovaný paladin (Dustil a Niniel )a šel s kompanií na zachranou misi.
A i Rulinovi a vorkům prostě všem koho sem dnes potkal i nepotkal (toto se týká i DM), ale zápletka se jich týkala a díky tomu to bylo moc prima.
Dnešní den byl takový jaké na EQ opravdu miluji a to mě na ní právě baví.
Díky za každý takový den!
též chci poděkovat za dnešní, doslova celodenní hru všem brachům ale i za skvělý chvilky s ostatními postavami... dneska to nemělo chybu, užil jsem si zábavu, akci, teorii a hádanky, neúspěšné snahy, hazard, rvačky, prostě bylo toho opravdu za celý den hodně, pak chci speciálně poděkovat (nejspíš Artovi) za skvělou zápletku v báni... a potom následně u zlobrů, i když to neprobíhalo zrovna podle...ehmm..našich představ prostě parádní den, opravdu jsem si to užil na plný pecky... víc takových chvil
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Díky moc všem členům záchrané výpravy.
Dustilovi, Roranovi a brachům z Hagu.
A díky že jste ji našli tak rychle.Byla tam už pěkně dlouho.
A jednu chvíli jí dokonce už nad hlavou kroužili havrani.
Tomu se říká záchrana v pravou chvíli.
Díky.
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.01, celkem upraveno 1 x.
Lonewar píše:Díky moc všem členům záchrané výpravy.
Dustilovi, Roranovi a brachům z Hagu.
A díky že jste ji našli tak rychle.Byla tam už pěkně dlouho.
A jednu chvíli jí dokonce už nad hlavou kroužili havrani.
Tomu se říká záchrana v pravou chvíli.
Díky.
No jo, byla to ouplná náhoda. Řekni trpaslíkovi at jde pro nějaké dříví, že ho bude potřeba na táborák do hor a on jde hledat baby...
No, musím taktéž poděkovat Artovi za přátelské poplácání mé postavy po rameni a samozřejmě Brachům za celodení hru. Ostatně, plakal jsem smíchy celou tu hru. Bojim se jít domů...
Dustilovi a Nin taktéž díky za AQ. Nejen že to byl moc příjemný AQ ale přišlo to v pravou chvíli, kdy se naše seance rozpouštěla. Prostě skvělé. Takovéhle dny jsou prostě úžasné. Člověk je rád že svět opravudu žije a má z toho velkou radost i ve hře... i když ho okrade banda vožralejch trpaslíků
po tom co jsem se probudil rozpustilo se alkoholové koma zjistil že mám vše co jsem měl když jsem odcházel večer pryč, nemužu než souhlasit s tímhle děkuji všem koho jsem potkal a hlavvně brachum, byl to zápřah od rána až do večera a ani chvilku jsem se nenudil at už za to můžou newbuys nebo staří ostřílenci
dík
chci opět poděkovat všem brachům, ale i všem, kteří se kolem nich pohybujou :-) poslední dobou je zase trpaslický národ možné potkat na cestách... paráda
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
jojo taky moc díky sem rád že jsem zpět a hra mě moc baví, jen doufám že se mi zítra podaří rozchodit NWN na kompu co mám v DC jinak do příštího víkendu jsem off což by mě mrzelo protože by to narušilo moje RP a možná i dalším
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Za Catigerna děkuji Alfrayovi za uspořádání zápasu v míčované, kterážto hra ho začala děsně bavit. A díky Kat, která byla dobrá kapitánka.… a vůbec :-)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Taky dík že Hargol po pauze opětovně ožívá, hra posledních dnů je velice zábavná, ty hodiny hlášek co vyplodí kompanie brachů no tak to je něco :D taky dík postavičkám kolem.
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
I já chci poděkovat za noční archeologiscou výpravu...zjistil jsem jaký paradox může člověk zažít: já v reálu milovník historie a archeologie ve hře kritizuju hledání cetek a zbytečností jako jsou vázy (když se nenají prodat) a vůbec koho by sakra zajímalo, kdo a kdy to tady vyvraždil!
navíc představa hysterického manžela, panicky ječícího na ztichlý kraj mě i pozdě v noci rozesmála...doufám, že to bude pokračovat
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!