Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Za dnešek chci poděkovat uplně všem se kterýma jsem se nějak dostal do styku (jak koliv) :bigwink: :shades: :bleh:
Hlavně Crodenovi, Kapikovi, FroziKkovi a Krisovi, za celou tu dobu od vodnice u mě doma, páce, odvezení smutnýho Breta do nevštince za spánku, až po chvilky v nevěstinci a romantickou krysí večeři. A těch hlášek co padlo,u některech sem fakt smál až sem málem brečel :dribble: :biggrin:

DÍKY MOC VŠEM ZA DNEŠEK BYL PROSTĚ UŽASNEJ :clover: :smile:
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych poděkovat jedné impulzivní elfce, za jistě nevšední zážitek, na který se nezapomíná, za hezkou hru v posledních dnech ale i nocích.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Toueer

Příspěvek od Toueer »

Moc často tenhle topic nespamuju, ovšem styl, jakým se mnou hraje několik postav, má opravdu šmrnc a náboj. Z těch, se kterými hraju o něco víc častěji - Catigern, Elen, Keira a Tonny
(abecední pořadí :bigwink: ) - patří dík především.
postava: Ilingen Signerr
Obrázek
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

dík Kat :bleh:
PODPIS
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky Naylunovi za včerejší lekci a za velmi příjemné "vyrušení."
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Chtěl bych poděkovat Ramonovi, Roranovi, Tharekovi, Rumbardovi za moc prima kalbičku u Rumbarda doma chvílemi sem se válel po zemi hlavně třeba když Roran ukradl pivo Ramonovi kerej spal a on se pak popral s Rumbardem protože vzal jeho škopek. A bylo toho prostě víc. Moc sem se bavil dneska druhej den po dlouhý době a furt moc velká zábava. SUPA SUPA SUPA

Jo a pak taky za maly AQ od jedné dívky v nesnázích který nám oznámil jeden nejmenovaný paladin (Dustil a Niniel :bleh:)a šel s kompanií na zachranou misi.

A i Rulinovi a vorkům prostě všem koho sem dnes potkal i nepotkal (toto se týká i DM), ale zápletka se jich týkala a díky tomu to bylo moc prima.

Dnešní den byl takový jaké na EQ opravdu miluji a to mě na ní právě baví.

Díky za každý takový den!
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Já taky děkuju Roranovi a všem trpošům (musíte prominout, ale všechyn jména si nepamatuju). A samozřejmě Lonewarovi za jeho AQ a pěknou dohru, která byla delší než samotnej quest :)
Bratrstvo zabanovaných!
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

Tomyn píše:Chtěl bych poděkovat Ramonovi, Roranovi, Tharekovi, Rumbardovi za moc prima kalbičku u Rumbarda doma chvílemi sem se válel po zemi hlavně třeba když Roran ukradl pivo Ramonovi kerej spal a on se pak popral s Rumbardem protože vzal jeho škopek. A bylo toho prostě víc. Moc sem se bavil dneska druhej den po dlouhý době a furt moc velká zábava. SUPA SUPA SUPA

Jo a pak taky za maly AQ od jedné dívky v nesnázích který nám oznámil jeden nejmenovaný paladin (Dustil a Niniel :bleh:)a šel s kompanií na zachranou misi.

A i Rulinovi a vorkům prostě všem koho sem dnes potkal i nepotkal (toto se týká i DM), ale zápletka se jich týkala a díky tomu to bylo moc prima.

Dnešní den byl takový jaké na EQ opravdu miluji a to mě na ní právě baví.

Díky za každý takový den!
též chci poděkovat za dnešní, doslova celodenní hru všem brachům ale i za skvělý chvilky s ostatními postavami... dneska to nemělo chybu, užil jsem si zábavu, akci, teorii a hádanky, neúspěšné snahy, hazard, rvačky, prostě bylo toho opravdu za celý den hodně, pak chci speciálně poděkovat (nejspíš Artovi) za skvělou zápletku v báni... :shades: a potom následně u zlobrů, i když to neprobíhalo zrovna podle...ehmm..našich představ :megalol: prostě parádní den, opravdu jsem si to užil na plný pecky... víc takových chvil
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Lonewar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lonewar »

Díky moc všem členům záchrané výpravy.
Dustilovi, Roranovi a brachům z Hagu.
A díky že jste ji našli tak rychle.Byla tam už pěkně dlouho.
A jednu chvíli jí dokonce už nad hlavou kroužili havrani.
Tomu se říká záchrana v pravou chvíli.
Díky. :yes:
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.01, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
anurin

Příspěvek od anurin »

Lonewar píše:Díky moc všem členům záchrané výpravy.
Dustilovi, Roranovi a brachům z Hagu.
A díky že jste ji našli tak rychle.Byla tam už pěkně dlouho.
A jednu chvíli jí dokonce už nad hlavou kroužili havrani.
Tomu se říká záchrana v pravou chvíli.
Díky. :yes:
No jo, byla to ouplná náhoda. Řekni trpaslíkovi at jde pro nějaké dříví, že ho bude potřeba na táborák do hor a on jde hledat baby...

No, musím taktéž poděkovat Artovi za přátelské poplácání mé postavy po rameni a samozřejmě Brachům za celodení hru. Ostatně, plakal jsem smíchy celou tu hru. Bojim se jít domů... :ermm: :bleh:

Dustilovi a Nin taktéž díky za AQ. Nejen že to byl moc příjemný AQ ale přišlo to v pravou chvíli, kdy se naše seance rozpouštěla. Prostě skvělé. Takovéhle dny jsou prostě úžasné. Člověk je rád že svět opravudu žije a má z toho velkou radost i ve hře... i když ho okrade banda vožralejch trpaslíků :helpsmilie:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

po tom co jsem se probudil rozpustilo se alkoholové koma zjistil že mám vše co jsem měl když jsem odcházel večer pryč, nemužu než souhlasit s tímhle děkuji všem koho jsem potkal a hlavvně brachum, byl to zápřah od rána až do večera a ani chvilku jsem se nenudil at už za to můžou newbuys nebo staří ostřílenci
dík
PODPIS
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Děkuji brachům, dlouho jsem se takhle nepobavila nad bandou trpaslíků :)
A taky Roranovi za naše HMPF scénky :D
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Street_cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Street_cz »

chci opět poděkovat všem brachům, ale i všem, kteří se kolem nich pohybujou :-) poslední dobou je zase trpaslický národ možné potkat na cestách... paráda
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Taky díky, jsem rád, že to zase začíná v Hag Hargol žít.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

jojo taky moc díky sem rád že jsem zpět a hra mě moc baví, jen doufám že se mi zítra podaří rozchodit NWN na kompu co mám v DC jinak do příštího víkendu jsem off což by mě mrzelo protože by to narušilo moje RP a možná i dalším :no:
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky všem účastníkům první části archeologické výpravy :)) I když jsme se k té archeologii moc nedostali, věřím, že to stálo za to :))
Kraki Skengdrang
Libra

Příspěvek od Libra »

Jon píše:Díky všem účastníkům první části archeologické výpravy :)) I když jsme se k té archeologii moc nedostali, věřím, že to stálo za to :))
Taky diky vsem ale hlavne i za celkove oziveni sveta Artovi, ktery tomu dodal jeste poardny grady :clap_1:

:hmmm: …. .. :nono2: …. .. :swords: ….. .. :whouum:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Aefar

Za Rudu i za Catigerna

Příspěvek od Aefar »

Za Rudu díky všem brachům za přijetí mezi sebe

Za Catigerna děkuji Alfrayovi za uspořádání zápasu v míčované, kterážto hra ho začala děsně bavit. A díky Kat, která byla dobrá kapitánka.… a vůbec :-)

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Taky dík že Hargol po pauze opětovně ožívá, hra posledních dnů je velice zábavná, ty hodiny hlášek co vyplodí kompanie brachů no tak to je něco :D taky dík postavičkám kolem.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Akira

Příspěvek od Akira »

I já chci poděkovat za noční archeologiscou výpravu...zjistil jsem jaký paradox může člověk zažít: já v reálu milovník historie a archeologie ve hře kritizuju hledání cetek a zbytečností jako jsou vázy (když se nenají prodat) a vůbec koho by sakra zajímalo, kdo a kdy to tady vyvraždil!

navíc představa hysterického manžela, panicky ječícího na ztichlý kraj mě i pozdě v noci rozesmála...doufám, že to bude pokračovat
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Odpovědět