Omlouvám se Schneck, Streetovy a jeho bráchovy, že jsem se musel odpojit. (no popravdě, sletěl mi na celý odpoledne net a nemoh sem se do hry připojit =( )
Croden píše:Omlouvám se Schneck, Streetovy a jeho bráchovy, že jsem se musel odpojit. (no popravdě, sletěl mi na celý odpoledne net a nemoh sem se do hry připojit =( )
Tojo, zrovna když ti to padlo tak sme tě nejvíc potřebovali
[20080901 -> 20093006] Jsem ve škole na intru, takže EQ jen o víkendech?
-dávám si pauzu!
Croden píše:Omlouvám se Schneck, Streetovy a jeho bráchovy, že jsem se musel odpojit. (no popravdě, sletěl mi na celý odpoledne net a nemoh sem se do hry připojit =( )
Tojo, zrovna když ti to padlo tak sme tě nejvíc potřebovali
Jo,jednou Breta nekdo vazne potrebuje a zrovna neni k dispozici
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Chtěl bych se tímto omluvit za svůj včerejší náhlý odlog. Nefungovalo mi celé odpoledne připojení k netu. Navíc jsem se dnes dozvěděl na stránkách providera, že celá odstávka byla plánovaná dopředu. Takže ještě jednou omluva a lítost (celý týden jsem se těšil) ...dožluklého lektvaru *práskne rukou do stolu*
Omlouvám ze za moje včerejší večerní instantní zmizení.….musel jsem se naléhavě odlognout a pak už jsem bohužel neměl čas se připojit.
Všem se omlouvám
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak. Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Omlouvám se za náhlé zmizení od Svačinky, mám nějaké komplikace s providerem. A rovnou se omluvím těm, kterým se náhlé při nalogování u Svačinky zjevím:-/
Pro ty, kterých se to týká - myslel jsem, že se uvolním dříve a stihnu tedy nějaké termíny. Nicméně Eq měla dnes prioritu kolíbajících se tučňáků na konci Televizních novin, takže vyřešíme jindy a jinak.
Ještě bych rád upozornil, že od 15. do 23. budu zcela offline, takže se mnou v ničem nepočítejte.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.