DOHODA NA DOBĚ HRANÍ

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze domluvit termin pro vice hracu je dost nelehky ukol a celkem casto se stava, ze takova akce bohuzel skonci. Behem vasi mise jsem vas vsechny sledoval a bylo by rozhodne skoda to nedotahnout do konce. Ja osobne bych se primlouval k tomu, aby se termin pokud mozno prizpusobil predevsim novackum a zacinajicim hracum.
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Je zbytečné se kvůli tomu rozčilovat, stane se to ještě mockrát (je to taky jeden z důvodů, proč dávám přednost jednovečerovým eventům). Snad si o to víc užiješ ty eventy, které se zadaří.
A odkládání na dobu, kdy budou mít čas všichni je peklo. Moje postava už od začátku září sedí ve vězení (odehrál se soud a od té doby se vykonání rozsudku z různých důvodů odkládá, mimo jiné i proto, že se prostě nemůžeme sejít)
Bratrstvo zabanovaných!
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Jen bych chtěl podotknout, že ta akce se mohla uskutečnit už včera, nehledě na mnou navrhnutou změnu termínu, kdyby byla nějaká IC snaha, protože Arto garantoval i včerejšek. Holt by to bylo bez čarodějů.

Sice tu nehraju tak dlouho jako Anade, ale na tom místě jsem taky nebyl a *krčí rameny* klidně si na něj další rok a půl počkám.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Ungo píše:Ja se nechic zbytecne rozcilovat, ale bohuzel to mam v povaze. Pokdu vim tak ty dvě součásti jedné výpravy spolu nijak nesouvisí, tak nechápu proč by tam šlo především o mágy.

Nechápu ani proč se mám rozčilvoat IC, když mi IC ani nikdo nic neřekl a vše se řeší na foru. Nehledě na to, že kdybych měl dnes čas jít někoho IC seřvávat do hry, tak asi mám i čas na to se zučastnit toho eventu.

Zkrátka se nechci dobrovolně vzdát šance zažít něco nového a zvláštního a užít si netradiční RP, což je ostatně důvod proč tu vůbec jsem.
Kdysi tu tenhle topic ani nebýval a vše se řešilo ve hře. (částečně). To bys netušil vubec o ničem.
IMHO myslím si, že ti čarodějové (Nebo jeden z nich, nevim) duležití jsou, protože oni udělali výpravu a díky nim jsi byl tam kdes byl a viděl jsi co jsi viděl jako jeden z MÁLA postav, co to viděli také.
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Ungo píše:
Wolf píše:Kdysi tu tenhle topic ani nebýval a vše se řešilo ve hře. (částečně). To bys netušil vubec o ničem.
IMHO myslím si, že ti čarodějové (Nebo jeden z nich, nevim) duležití jsou, protože oni udělali výpravu a díky nim jsi byl tam kdes byl a viděl jsi co jsi viděl jako jeden z MÁLA postav, co to viděli také.
No pokud toi chces brat takhle, tak nebyt me tak se do jeskyne nedostali, protze ja sem je dostal pres prvni tri hadanky a riskoval smrt. ALe to ja netvrdim, protoze je to kravina. A at uz to povazujes za jak chces HCRP tak resit vse jen IC je taky kravina, protoze to eliminuje hrace, kteri nesedi u kompu dene, a tim padem se dozvedi mizivou cast informaci.

Kzadodpane ja to balim odjiždím tvořit antidivadlení kulturu, tak sem zvedav jak mco me chytne rage az se v nedeli vratim.
Jo, to samozřejmě nebýt tebe, tak by rsikoval krk někdo jiný, ale dyť my tě klidně ve hře s postavam oslavovat budem. Nikdo tě neuvrhl, že s tam byl jen tak a zbytečnej. Nikdo neříká ani, že tě tam nechcem nebo něco.
Jen jsem zmínil, že jít si na výpravu (kterou jsme měli díky těm čarodějum a kterou oni zorganizovali) bez nich by bylo myslím si víc nefér. Zbytečně se až moc rozčiluješ.

EDIT: Neříkám ať tyhle domluvy řešíme IC. Vubec ne.
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já to tam znám... na mě opravdu netřeba se ohlížet. Jen je prostě těžké najít společné termíny.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Pro mě byly tři dny OK. Včerejšek, dnešek a zítřek. Příští víkend asi sobota ale to je tak na 40% spíš míň, tudíž je dosti možné, že se to vůbec ani nedokončí...

Takže se už dohodněte a dejte vědět co nejdřív.

Dík
Wanting something does not give you the right to have it.
morfeus1234
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od morfeus1234 »

No ja muzu jen dnes (pátek), a je mi jedno v kolik a dokolika :) a pak az 8.2... :D
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Já jsem se dozvěděl, že IC není nic domluvené a mágové na to kašlou. Tak už fakt nevím.. Odsune se to na pátek, aby jste mohli, a pak se na to vykašlete.. Myslel jsem, že vzkazy v Amfi stačit budou a řídil jsem se podle Xethovi zprávy 19:00 pátek. Teď ještě víc lituju toho Unga..
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Sonnyx píše:Já jsem se dozvěděl, že IC není nic domluvené a mágové na to kašlou. Tak už fakt nevím.. Odsune se to na pátek, aby jste mohli, a pak se na to vykašlete.. Myslel jsem, že vzkazy v Amfi stačit budou a řídil jsem se podle Xethovi zprávy 19:00 pátek. Teď ještě víc lituju toho Unga..
Co si se dozvěděl IC taky IC řeš.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Na nástěnce bylo od Xetha napsáno že jemu se to hodí v 19:00, tak jsem jeho slovo bral jako rozhodující, nakonec to byla jeho výprava s Filipem. A co jsem IC zjistil, bral to i zbytek družiny. + Jsme se dohodli ooc, samozdřejme OOC domluva v IC světě nic neznamená, ale v IC to na nástěnce bylo + Moc dobře víte, jaké problémy s tou domluvou byly..
Čekal jsem trochu jinší přístup, asi jsem toho chtěl moc no..
Aefar

Příspěvek od Aefar »

To, co se tady děje, je důkazem, že OOC domluvy jsou nesmysl. Arto napsal, že kdyby byl zájem, tak bude ve hře a hráči tedy mohou počítat s přítomností DM. To je v pořádku. Na ostatním se domluvte pokud možno ve hře... A hlavně, hra může změnit všechny zde dohodnuté plány.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

To co se deje je spis problem nemoznosti IC komunikace mimo hru. Pak velka cast komunikace neprobehne, protoze "adresat nezastizen" a pritom ty postavicky nekde po svete pobihaji, jen jejich hraci nemaji moznost sedet 24/7 za kompem (respektive u NWN).
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Tentokrát byla dost velká chyba ve mně a za to se omlouvám. Já ten vzkaz od Xetha pochopil tak, že tam máme být v tu a tu dobu, bohužel jsem nebyl jediný, kdo to tak pochopil a toho v Tirianu už jsem si nevšimnul. Malá chyba komunikace a pak jsem tu tak vířil vody.. :)
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Wyverna se asi ze soboty přesune, jelikož je tam sraz, kterýho se zůčastní dosti hráčů. Proto se ptám, který den by vám vyhovoval.

Můžu ještě tento čtvrtek a pak asi příští týden některý den což by se domluvilo nějak koncem víkendu.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Arto píše:Wyverna se asi ze soboty přesune, jelikož je tam sraz, kterýho se zůčastní dosti hráčů. Proto se ptám, který den by vám vyhovoval.

Můžu ještě tento čtvrtek a pak asi příští týden některý den což by se domluvilo nějak koncem víkendu.
Nu, osobně mohu dnes, zítra, čtvrtky po 20:30, neděle, celý příští týden, přičemž pro čtvrtek platí, co jsem psal, a může se stát, že nedojdu vůbec. Jinak standardně přes týden po 19:00.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

čtvrtek by šelm jen netuším od kdy...
Naposledy upravil(a) kohen dne 3. 2. 2011 23.08, celkem upraveno 1 x.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Čtvrtek můžu, ale zase spíš k večeru než třeba v 18:00.. Aspoň v těch 8 by to chtělo..
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

čtvretk myslí se tím dnešek nebo až příští?Za dnešek bych byl rád ;)
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Dnešek nemá smysl. Sešlo by se to až po 20 hodině a táhlo by se to dlouho do noci. Ráno vstávám
Odpovědět