DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze domluvit termin pro vice hracu je dost nelehky ukol a celkem casto se stava, ze takova akce bohuzel skonci. Behem vasi mise jsem vas vsechny sledoval a bylo by rozhodne skoda to nedotahnout do konce. Ja osobne bych se primlouval k tomu, aby se termin pokud mozno prizpusobil predevsim novackum a zacinajicim hracum.
Je zbytečné se kvůli tomu rozčilovat, stane se to ještě mockrát (je to taky jeden z důvodů, proč dávám přednost jednovečerovým eventům). Snad si o to víc užiješ ty eventy, které se zadaří.
A odkládání na dobu, kdy budou mít čas všichni je peklo. Moje postava už od začátku září sedí ve vězení (odehrál se soud a od té doby se vykonání rozsudku z různých důvodů odkládá, mimo jiné i proto, že se prostě nemůžeme sejít)
A odkládání na dobu, kdy budou mít čas všichni je peklo. Moje postava už od začátku září sedí ve vězení (odehrál se soud a od té doby se vykonání rozsudku z různých důvodů odkládá, mimo jiné i proto, že se prostě nemůžeme sejít)
Bratrstvo zabanovaných!
Jen bych chtěl podotknout, že ta akce se mohla uskutečnit už včera, nehledě na mnou navrhnutou změnu termínu, kdyby byla nějaká IC snaha, protože Arto garantoval i včerejšek. Holt by to bylo bez čarodějů.
Sice tu nehraju tak dlouho jako Anade, ale na tom místě jsem taky nebyl a *krčí rameny* klidně si na něj další rok a půl počkám.
Sice tu nehraju tak dlouho jako Anade, ale na tom místě jsem taky nebyl a *krčí rameny* klidně si na něj další rok a půl počkám.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Kdysi tu tenhle topic ani nebýval a vše se řešilo ve hře. (částečně). To bys netušil vubec o ničem.Ungo píše:Ja se nechic zbytecne rozcilovat, ale bohuzel to mam v povaze. Pokdu vim tak ty dvě součásti jedné výpravy spolu nijak nesouvisí, tak nechápu proč by tam šlo především o mágy.
Nechápu ani proč se mám rozčilvoat IC, když mi IC ani nikdo nic neřekl a vše se řeší na foru. Nehledě na to, že kdybych měl dnes čas jít někoho IC seřvávat do hry, tak asi mám i čas na to se zučastnit toho eventu.
Zkrátka se nechci dobrovolně vzdát šance zažít něco nového a zvláštního a užít si netradiční RP, což je ostatně důvod proč tu vůbec jsem.
IMHO myslím si, že ti čarodějové (Nebo jeden z nich, nevim) duležití jsou, protože oni udělali výpravu a díky nim jsi byl tam kdes byl a viděl jsi co jsi viděl jako jeden z MÁLA postav, co to viděli také.
Neutral Good Dungeon Master 

Jo, to samozřejmě nebýt tebe, tak by rsikoval krk někdo jiný, ale dyť my tě klidně ve hře s postavam oslavovat budem. Nikdo tě neuvrhl, že s tam byl jen tak a zbytečnej. Nikdo neříká ani, že tě tam nechcem nebo něco.Ungo píše:No pokud toi chces brat takhle, tak nebyt me tak se do jeskyne nedostali, protze ja sem je dostal pres prvni tri hadanky a riskoval smrt. ALe to ja netvrdim, protoze je to kravina. A at uz to povazujes za jak chces HCRP tak resit vse jen IC je taky kravina, protoze to eliminuje hrace, kteri nesedi u kompu dene, a tim padem se dozvedi mizivou cast informaci.Wolf píše:Kdysi tu tenhle topic ani nebýval a vše se řešilo ve hře. (částečně). To bys netušil vubec o ničem.
IMHO myslím si, že ti čarodějové (Nebo jeden z nich, nevim) duležití jsou, protože oni udělali výpravu a díky nim jsi byl tam kdes byl a viděl jsi co jsi viděl jako jeden z MÁLA postav, co to viděli také.
Kzadodpane ja to balim odjiždím tvořit antidivadlení kulturu, tak sem zvedav jak mco me chytne rage az se v nedeli vratim.
Jen jsem zmínil, že jít si na výpravu (kterou jsme měli díky těm čarodějum a kterou oni zorganizovali) bez nich by bylo myslím si víc nefér. Zbytečně se až moc rozčiluješ.
EDIT: Neříkám ať tyhle domluvy řešíme IC. Vubec ne.
Neutral Good Dungeon Master 

-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se dozvěděl, že IC není nic domluvené a mágové na to kašlou. Tak už fakt nevím.. Odsune se to na pátek, aby jste mohli, a pak se na to vykašlete.. Myslel jsem, že vzkazy v Amfi stačit budou a řídil jsem se podle Xethovi zprávy 19:00 pátek. Teď ještě víc lituju toho Unga..
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Co si se dozvěděl IC taky IC řeš.Sonnyx píše:Já jsem se dozvěděl, že IC není nic domluvené a mágové na to kašlou. Tak už fakt nevím.. Odsune se to na pátek, aby jste mohli, a pak se na to vykašlete.. Myslel jsem, že vzkazy v Amfi stačit budou a řídil jsem se podle Xethovi zprávy 19:00 pátek. Teď ještě víc lituju toho Unga..
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Na nástěnce bylo od Xetha napsáno že jemu se to hodí v 19:00, tak jsem jeho slovo bral jako rozhodující, nakonec to byla jeho výprava s Filipem. A co jsem IC zjistil, bral to i zbytek družiny. + Jsme se dohodli ooc, samozdřejme OOC domluva v IC světě nic neznamená, ale v IC to na nástěnce bylo + Moc dobře víte, jaké problémy s tou domluvou byly..
Čekal jsem trochu jinší přístup, asi jsem toho chtěl moc no..
Čekal jsem trochu jinší přístup, asi jsem toho chtěl moc no..
To, co se tady děje, je důkazem, že OOC domluvy jsou nesmysl. Arto napsal, že kdyby byl zájem, tak bude ve hře a hráči tedy mohou počítat s přítomností DM. To je v pořádku. Na ostatním se domluvte pokud možno ve hře... A hlavně, hra může změnit všechny zde dohodnuté plány.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Tentokrát byla dost velká chyba ve mně a za to se omlouvám. Já ten vzkaz od Xetha pochopil tak, že tam máme být v tu a tu dobu, bohužel jsem nebyl jediný, kdo to tak pochopil a toho v Tirianu už jsem si nevšimnul. Malá chyba komunikace a pak jsem tu tak vířil vody.. :)
Nu, osobně mohu dnes, zítra, čtvrtky po 20:30, neděle, celý příští týden, přičemž pro čtvrtek platí, co jsem psal, a může se stát, že nedojdu vůbec. Jinak standardně přes týden po 19:00.Arto píše:Wyverna se asi ze soboty přesune, jelikož je tam sraz, kterýho se zůčastní dosti hráčů. Proto se ptám, který den by vám vyhovoval.
Můžu ještě tento čtvrtek a pak asi příští týden některý den což by se domluvilo nějak koncem víkendu.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
čtvrtek by šelm jen netuším od kdy...
Naposledy upravil(a) kohen dne 3. 2. 2011 23.08, celkem upraveno 1 x.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Čtvrtek můžu, ale zase spíš k večeru než třeba v 18:00.. Aspoň v těch 8 by to chtělo..
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
čtvretk myslí se tím dnešek nebo až příští?Za dnešek bych byl rád ;)
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015