Total War
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
I am reaaaadyy .. ještě si zkusim tu kampan.. ale jebne mě z toho xD musel jsem si kvuli vám smazat takovejch věcí...Dron píše:Jsem zase out, takže buď začneme v neděli a zjistíme co sircervic nebo založte a hrajte.
takže jestli mě nenecháte vyhrát tak si vás najdu a zabiju :D
Edit: a přísahejte věrnost temnému pánu z Mordoru :D
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
NIKDY! *chopí se luku a šípů a začne střílet*
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nooo když mi přenecháš Dol Guldur, tak třeba nevyrazím na východ pomoct Gondoru

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Až příjdeš otevřu ti bránu v Minas TiritNalk píše:Nooo když mi přenecháš Dol Guldur, tak třeba nevyrazím na východ pomoct Gondoru![]()

edit: ted to tam namě zkoušel nějakej Legolas.. :D jak maj všichni ty elfové pláště krásně hořej.
Ale musim uznat že jsem neviděl ani 1 elfa utikat pryč z boje.. takže to byl pěknej masakr :D
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Další elf

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Teda, já myslel, že už se čeká na odehrání mého tahu, kde vyšlu své trpaslíky proti té skřetí havěti v horách a zatím jsme získali dalšího spoluhráče
.
Tohle rozhodně vítám, jen si sám nejsem jistý ke které straně by se měl přidat, aby to nebylo pak příliš nevyrovnané.

Tohle rozhodně vítám, jen si sám nejsem jistý ke které straně by se měl přidat, aby to nebylo pak příliš nevyrovnané.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Jo stim souhlasim... hlavně co se týče jízdy.. jen hloupim najížděním jízdou do pěšáků... hrozně effektivní. Najed odjed Najed odjed.. a navíc jednotky na ustěku se tak daj i dobře masakrovat.Naylun píše:Já asi nebudu pro žádnou ze stran znamenat nějakou velkou posilu, protože jsem začátečník. Ale je fakt, že lepší než AI asi budu :-) (Před pár dny jsem si odehrál tu cvičnou kampaň za Anglii a AI vypadala docela hloupá).
Každopádně dnes odpoledne (až dorazím z práce) zahajujeme hru, takže vytvořím pozici a pošlu prvnímu na řadě (Gondor).
Proto prosím Nayluna, ať se tedy vyjádří, co by chtěl hrát.
Na výběr má:
1) High Elves
2) Isengard
3) Orcs of Gundabad
4) Orcs of the Misty Mountains
Ještě zbývají dvě frakce, co jsou poměrně dost mimo v současném rozložení:
9) Dale
10) Free Peoples of Eriador
Proto prosím Nayluna, ať se tedy vyjádří, co by chtěl hrát.
Na výběr má:
1) High Elves
2) Isengard
3) Orcs of Gundabad
4) Orcs of the Misty Mountains
Ještě zbývají dvě frakce, co jsou poměrně dost mimo v současném rozložení:
9) Dale
10) Free Peoples of Eriador