Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Libra píše:Chtěl bych poděkovat DM za dnešní malý hornický qwestík. I když ten chudák přišel skoro o vše byla to sranda ho tam odsud dostavat :biggrin:
Zůstaly mu šaty :biggrin:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

Chci poděkovat úplně všem, které jsem dneska a vlastně i včera potkla. Výborně jsem si zahrál a bylo to fakt supr. DÍKY!!!
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Chtel bych podekovat Psancovi za pekny questik :clover: Kazdopadne jak tak koukam, vcera byla zavalena pulka desky :megalol: :megalol:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Taky díky jak hráčům tak DM. Pěkně jsem se odreagoval i když Sela asi ne... Speciální dík zamaskovanému půlčíkovi..to jsem nečekal ani já ani moje postava. :biggrin:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

taky dik za hru u Tirianu. Me nejvic pobavil navrat z bojiste do chramu :bigwink: (jednomu huci v hlave, druhy ma zprelamane zebra a s treti bylo bohove vi co. :smile:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Anderson I

Příspěvek od Anderson I »

Chtěl bych poděkovat DMku a všem zúčastněným za včerejší zasypané broučí dobrodružství. Ona se dá procházet ta jeskyně i bez zabíjení potvůrek a je to dokonce mnohem zábavnější. Pěkné. Díky, skvěle jsem se bavil.
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

Kirros píše:taky dik za hru u Tirianu. Me nejvic pobavil navrat z bojiste do chramu :bigwink: (jednomu huci v hlave, druhy ma zprelamane zebra a s treti bylo bohove vi co. :smile:
viděl (neviděl) bych to na zánět spojivek. Ani jsem netušil že něco takovýho je. Budu muset mrknout do chytrejch knih...

Jinak taky díky. Hobitek pobavil... :smile:
coirëa oialë
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

Díky za dnešní hru jednomu nejmenovanému. Opravdu jsem se bavil celou dobu a nebylo k tomu moc zapotřebí.
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Ja bych chtel dneska podekovat hnedka ctyrikrat :biggrin:

1. Arcanovi, ze se se mnou drzel a statecne ustal ten pres dve hodiny IRL trvajici boj o jednu mistnost - bylo to doost narocny jak pro hrace tak pro postavy, mozna vic pro hrace nez pro postavy …

2. Pak bych chtel podekovat baziliskum, za to ze se toulaji kryptama a obcas zkameni sem tam nejakou tu mumii - tim bych chtel podekovat i mumiim, ze tak pekne hori :biggrin:

3. Jeste bych chtel podekovat NWN kostce, ktera dvema vycerpanym kouzelnikum, kteri umiraji unavou, krvaci a sotva lezou do cesty hodi 1% spawn a nasledne pri zachranem hodu na vuli me postestila 1 … Po te, co srazeni a omraceni kouzlnici vesele tahali jednu dispel hulku za druhou, nejaka ta NWN kostka vazne uz jen pobavi :biggrin: :biggrin:

4. Na zaver bych chtel podekovat Psancovi za moralni podporu :biggrin:

PS: Brou noc! :clover: :biggrin:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

cybermisa píše: 3. Jeste bych chtel podekovat NWN kostce, ktera dvema vycerpanym kouzelnikum, kteri umiraji unavou, krvaci a sotva lezou do cesty hodi 1% spawn a nasledne pri zachranem hodu na vuli me postestila 1 … Po te, co srazeni a omraceni kouzlnici vesele tahali jednu dispel hulku za druhou, nejaka ta NWN kostka vazne uz jen pobavi :biggrin: :biggrin:
Ona ta kostka je vůbec dobrý hráč. Pamatuju si scénu, kdy Prutar šel vyprat Vilémův plášť do studny. Oba tam stojí a já si jako hráč říkám: d20 a když náhodou padne 20, tak mu to tam spadne. Co myslíte, že padlo? :biggrin:
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Chtěl bych poděkovat Lišce za podporu a bezva životní příbehy u ohně :blush:
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Díky Alfrayovi za příjemně rozpačitý opatrný rozhovor po dlouhé době...

a samozřejmě Dragovi a Drakovi za výborné pantomimické a obrázkové odpoledne. Alky je zase o něco chytřejší a může machrovat na ostatní ^_~ hihi

Stejně vaše číslo s velkou bitvou bylo nejlepší, hihihihi ^_^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

The_Balrog píše:Díky Alfrayovi za příjemně rozpačitý opatrný rozhovor po dlouhé době...
rozpacity je slaby slovo :megalol: a ten zaver byl fakt na infarkt, teda aspon pro Alfraye :biggrin:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Chci dopředu poděkovat za nový systém v rozšíření "Druhá strana a CvC". Asi nebude překvapením, že na problematiku mám daleko tvrdší názor, ale i tento systém bude imho obrovským přínosem. :good:
Safira

Příspěvek od Safira »

Díky Athene i Alfrayovi za nádhernou romantickou noc na ostrůvku a Alfrayovi díky za to, jak šetrně mi sdělil o jeho románku s Alkaran :shades:
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

Chtěl bych poděkovat Selle, za její včerejší vyprávění. Nikdy a od nikoho neslýchám tak cool příběhy, jako právě od ní :smile:

Jetšě bych chtěl moc poděkovat Kat, za naše dlouhodobé kamarádství a za naše hamižné výpravy... Je to fakt sranda s tebou hrát, dycky se suprově bavím, no prstě není co dodat, DÍKY :excl: :excl: :excl: :biggrin:
Marvin Dall
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Sela vzkazuje dík za posluchačstvo. :bigwink: A píše se s jedním L. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

Musim pochválit posílení štírků. Vážně si to zasloužili, aby z nich každej neměl srandu. Mě osoně by se líbilo, kdyby byla vůbec poušť trošku nehostinější. Ale to je jen muj subjektivní dojem. :biggrin:
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Dík Labirovi za "veřejný dům" krásnej, akorát by mohly dívky trochu spolupracovat... :bigwink:
Wanting something does not give you the right to have it.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Arto píše:Dík Labirovi za "veřejný dům" krásnej, akorát by mohly dívky trochu spolupracovat... :bigwink:
Hm. Přemýšlel jsem nad tím, skripty nejsou problém, ale pak bych musel dát na Equilibrii nálepku "18+ ONLY".
Odpovědět