Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

labir píše:
Arto píše:Dík Labirovi za "veřejný dům" krásnej, akorát by mohly dívky trochu spolupracovat... :bigwink:
Hm. Přemýšlel jsem nad tím, skripty nejsou problém, ale pak bych musel dát na Equilibrii nálepku "18+ ONLY".
A nestačilo by jí dát jen na ten barák? :biggrin: Mimo to, aby Eq byla i pod 18 tak bys musel vyhodit zvrhlý elfky a jim podobný :no:
A nebo by ten barák mohl bejt otevřenej jen po 22.hod real času.

Ale tohle sem asi nepatří, tak já to kdyžtak smáznu.
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
Queewee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Queewee »

Arto píše:Dík Labirovi za "veřejný dům" krásnej, akorát by mohly dívky trochu spolupracovat... :bigwink:
Goro si uzival? :bigwink:
Eve

Příspěvek od Eve »

Chtěla bych poděkovat, zase po nějaké době, všem co mě za posledních pár dnu ve hře dokázali krásně odtrhnout od reality (učení se na zkoušky) a taky všem co dřou na tom, abych si mohla takhle krásně odpočinout …………. díky :smile:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak já si neodpustím odpálit Falcovi zpět poděkování za skvělou hru, hamižnění, rozdávání i společnost při skříplejch zádech:) A za to všechno okolo
A ještě jedno dík "holkám" za dnešní koupel v jezeře a dlouhý rozhovor o paladinském kodexu a … ovci :dribble:
Tak už jsem se dlouho nenasmála - mají se kluci paladinští na co těšit:))
anurin

Příspěvek od anurin »

Chtěl bych poděkovat Aini za nádhernou hru a také Sele... nápad s fazolemi mě fakt položil na kolena :megalol: …. samožřejmě mé díky patří i hašteřící se dvojce.. mno oni budou vědět.. že kozle? *směje se* a taky Jachovi... tomu bych chtěl poděkovat hlavně za to.… mno taky snad bude vědět.. moc díky za hru všem!!
psin

Příspěvek od psin »

Chtěl bych poděkovat všem s nimiž jsem byl včera na výpravě - hlavně za její druhou část, protože mi umožnili poznat (alespoň přeneseně a vzdáleně) pocit kněze mezi nevěřícími, který byť se snaží seč může a dokonce ho i bůh vyslyší, stejně nedokáže přesvědčit o tom, že bůh JE a je na straně těch co ho uctívají.

Zajímavý pocit marnosti a opět jsem si o něco poopravil pohled na "svaté muže" v realitě. Zároveň jsem si potvrdil, že hrát na EQ nebojového kněze nemá smysl.

Psancovi díky, že mne v tom nenechal.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

Takýe za dnešek díky Quldimovi za první výpravu do hor - byla velmi užitečná :bigwink:
No a v druhé výprave ještě jednou díky Quidimovi, a pak Tonnymu za ozbrojený doprovod, Sheyle a Honzíkovi za hudebni doprovod :smile:
No a pak diky Pasncovi a Labirovi za stresovou situaci v jeskyni (hlavne zachrence byl peradni se divim ze se Jacho neprotlacil tou zdi :smile: aby ne kdyz nas to chytlo ve chvili kdy mel nabite jen tri kouzla).
No a pak dak za pruchod lesem a zaverecnou situaci dama v nesnazich :smile: - diky banditum.
Aneb: "Zkoučel jsem vás oslepit, zkoušel jsem vás zmámit, zkoušel jsem vás ovládnout, dokonce jsem vás i poukoušel znehybnit... a vy si nedáte říct..." :smile:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

:biggrin: Diky zlodějovi, který chtěl loupit a zatím odešel tak jak ho příroda stvořila. :bigwink:
Někdy se prostě to co činí muselo obrátit proti :megalol:
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Jojo, taktéž dík všem - bylo to fajn. :smile:

P.S: Zkuste si někdo ukecávat zákonně neutrálního druida... proti tomu je nůž na krku uplnej čajíček :megalol:
Game ID: Reverend_Malthas
anurin

Příspěvek od anurin »

nooo... díky moc moc Jachovi za první i druhou výpravu... a dík moc všem zúčastněným na druhé výpravě... moc sem se bavil a byl sem přesvědčenej že i v boji se dá hrát rp .. :)… hlavně prckovi za hudební doprovod... *drbe se na hlavě*
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

děkuju a zároveň se ještě jednou omlouvám psancovi...my víme proč...no...a taky díky všem tak nějak začínajícím hráčům za veselé situace :megalol: bohužel má paměť je dosti děravá...spíš jedna velká díra, takže to nemůžu napsat do tématu "Vtipné hlášky" :crazy: :biggrin: ale co už!
Jenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

Taky všem díky za pěknou výpravu a po té za mou záchranu. (Myslím že kosťákum se nelíbylo moje hraní na kytaru jakou vám)

Váš prcek
Honza Křovík - bard veselé duše
Uradin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uradin »

díky moc všem za skvělou hru z řešením problemu se skřety moc sem se bavil.
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
darmian

Příspěvek od darmian »

Uradin píše:díky moc všem za skvělou hru z řešením problemu se skřety moc sem se bavil.
také děkuji všem zůčastněným tj. Alkaran, Vilémovi, Williamovi, Kate a samozřejmě dalším, na jejichž jména si ale bohužel nevzpomenu :no: A samozřejmě i Dangeon Masterovi, který tento quest připravil. Škoda, že nevím který to byl :no:
Uradin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uradin »

vim že za tohle děkovat je už trochu divny ale nemužu si pomoct diky všem kteři se mnou stravili i nemenší kousek času a hlavně diky vilémovi že se nezvencnul z williamovejch kecu jen tak dal a budu v tom RP fakt dobrej :shades:
IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
WooDoo

Příspěvek od WooDoo »

Chci poděkovat za včerejšek všem, které jsem potkal. Bylo to docela zajímavé, jak se ostatní chovali - nikdy bych to do nich neřekl. Taky bych rád ještě poděkoval za malý questík, hodně jsem se bavil =).
Marvin Dall
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Díky všem zúčastněným v dnešním "cibulovém" dobrodružství. :blush: :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
anurin

Příspěvek od anurin »

Chtěl bych poděkovat všem za včerejší výlet do hor, byla to nádhera... až na ty dispel hůlky :bigwink:
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

"Chtěla bych poděkovat všem, kdo měli prsty v propuštění Barguda z vězení." Melisima z Rizzy *usměje se mile*
anurin

Příspěvek od anurin »

Díky moc všem za hřbitovní strašení … fakt sem skoro nemohl ani psát jak sem se škubal na židli... :bleh:

a moc díky jednomu strašpytlovi.. fakt si mě rozesmál t....y
Odpovědět