Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za krásný herní fiktivní rozhovor
PS: doufám že Ti další nemají mocná magická naslouchátka..ale snad mají smysl pro humor

PS: doufám že Ti další nemají mocná magická naslouchátka..ale snad mají smysl pro humor

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
To nalk:
jo, taky dík bylo to ujeté, ale nnasmál sem se
a pak mě smích opustil,ikdyž sem se kroutil jak to šlo...málem mi to vyšlo (omlouvám se Dietrichovi a Morgie
) ale trčet tam nechci...je to hnusná díra *koukne do kanalu* kežby to šlo xD

jo, taky dík bylo to ujeté, ale nnasmál sem se
a pak mě smích opustil,ikdyž sem se kroutil jak to šlo...málem mi to vyšlo (omlouvám se Dietrichovi a Morgie

<b>acc: Spyder</b>
<b>Kristínka</b> - to by jste chtěli vědět, co :P
<b>Sandra Carinson</b> - začíná se rýsovat :o)
<i>Reklama: PipiCZ je holka </i>
<b>Kristínka</b> - to by jste chtěli vědět, co :P
<b>Sandra Carinson</b> - začíná se rýsovat :o)
<i>Reklama: PipiCZ je holka </i>
-
- Kontaktovat uživatele:
rozhovor byl fajn
Jinak diky i všem ostatním se kterýma jsem dnes hrál

Jinak diky i všem ostatním se kterýma jsem dnes hrál

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
děkuji dnes za přijemnou hru těm co jsem s nimi hrál po delší době jsem si zahrál více EQ a jsem plně spokojen, prima parta prima RP moc pěkné 

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Díky nesourodé skupince, víte že to snad po roce a půl byla první Taková Výprava, kdy jsem nešla jen se stále stejnou gardou? A že nám to šlo jako nůž máslem (radeji nebudu rozpitvávat proč :)), a stíhlali jsme u toho konverzovat víc než u svačinky. Výborné hlášky, Morgie se vybarvila (ty prsteny mě dostaly), Brumla velice mile "překvapil", Celass dodal trošku napětí a fantazie a vám dvěma, Serine a Anade, ani děkovat nebudu, moc bych se ohrávala a … však vy víte, ne? 

Háá, totální hra! Monstrozní EQ večer a noc!
Děkuji již výše zmiňované skupince okolo Morgie - Celass, Kat, Brumla, Anade, Serin. Hráli sjte skvěle. Takovou pěknou čistou RP hru by si každý mohl jen přát. A já si ji teda přála. to zas jako jo.
A vtipné že to bylo.… Třeba to o tom nejmenovaném šlechtici s truhlou plnou dluhopisů...
Nu, a pak děkuji za nenadálý večerní akt Dietrichovi a Arti.
A v neděli snad nashle
Děkuji již výše zmiňované skupince okolo Morgie - Celass, Kat, Brumla, Anade, Serin. Hráli sjte skvěle. Takovou pěknou čistou RP hru by si každý mohl jen přát. A já si ji teda přála. to zas jako jo.
A vtipné že to bylo.… Třeba to o tom nejmenovaném šlechtici s truhlou plnou dluhopisů...
Nu, a pak děkuji za nenadálý večerní akt Dietrichovi a Arti.

A v neděli snad nashle

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, super hra. Aneb jak prostě idealista (a tak dále) brání své přátele.Jon píše:Dík za to co musí chudák Dietrich snášet, když jen dělá svou práci :D Jen doufám, že se taky bavíte tak jako já a berete hru jako hru... (a taky že počítáte s následkama jednání svých postav).
Dík Arti, Corlethovi (ty hlášky :D), Rayonovi, Morgie.… Zelgadisovi!
BTW: doufám, že víš, jak to je ;-) takovej metagame bych od vás teda fakt nečekal
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"