Chci tímto poděkovat Anurinovi za nádhernou hru.
Tu dobu co se známe jsem se výborně bavil.
Doufám že po nějaké té době budeme moct pokračovat tam, kde jsme přestali.
Taky mi bude Quldim ve hře chybět. Užil sem si s nim perfektni srandu a výpravi za což by mu chtěl poděkovat. Škoda jen že si musel udělat tu blbost a dostat ban IP , ale jinak to bylo fajn doufam že se vrátíš
Díky DMku, co mě tak hezky, zlaťák po zlaťáku vedlo k mému cíli ...a chci se mu omluvit za to, jak jsem to ve finále šecko zvoral (holt jsem ještě nováček, no)
Spyder píše:Díky DMku, co mě tak hezky, zlaťák po zlaťáku vedlo k mému cíli ...a chci se mu omluvit za to, jak jsem to ve finále šecko zvoral (holt jsem ještě nováček, no)
Ja bych rad podekoval za dnesni vecerni "setkani u vodopadu", posledni dobou me moc equilibrie nebrala, ale po dnesku jsem zase nabral chut, takze dik Dalesterovi Hallovi,Palleas,Petrovi a jeho mizicimu prasatku,dalsimu prichozimu gnomimu kouzelnikovi a taky pocasi.Opravdu jsem se dobre bavil, zucastneni vi oc vse se jednalo.
allekoo píše:Chcel by som poďakovať neznámemu Dm za chorobu (nemyslím to ironicky), vytrhlo ma to z rýchleho kolobehu a dalo čas trochu porozmýšlať IC i OOC.
Je možné že ti ji dal i systém. Nebo nějaké DM.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Chci poděkovat všem, kteří se mnou dnes hráli. Bavil jsem se u obou výletů ( i když ten první nezkončil zrovna nejlíp ) a především Jachovi a Maovi za náš výlet Divočinou. Questík, který připravil DM byl opravu skvělý, díky moc.
Dekuji DM který byl v chrámu dneska a taky u svačinky. Moc se mi to líbilo.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Taky děkuji za pokec s Lasturem, ikdyž byl kraťoučký.
Nějak se asi urazil, když byl jemně popíchnud jednou elfkou.
Asi na ní mají její přátelé špatný vliv.
Chtěl bych poděkovat všem, s kterými jsem dneska hrál. Hlavně Ikkiemu za obě jeho postavy, hráči Malcolma za skvělého trpaslíka a především Psancovi za skvělé DMkování. Tak pěkně vyvážený quest obtížností, délkou i zajímavostí jsem dlouho nehrál. Nemluvný ranař, co si pak jde jen tak na pivo, scény v místě kam se každý trpaslík nepodívá včetně krátkého vstupu "jednoho bělovousého trpaslíka", vsuvka se "Strážcem", u kterého jsi mne zřejmě nejvíc překvapil, jak jsi to zahrál i perfektní bitvy.