Díky za dnešní hru Nyo, Dinovi a hlavně malé Marion.. hodně jsem váhala zda se lognout, ale jsem moc ráda, že jsem to udělala a omlouvám se za Nífinu Catigernovi.. původně jsem fakt chtěla zmizet a ne tam takhle clonit.. ale díky.. díky. Líbilo se mi to
Nifredil píše:Díky za dnešní hru Nyo, Dinovi a hlavně malé Marion.. hodně jsem váhala zda se lognout, ale jsem moc ráda, že jsem to udělala a omlouvám se za Nífinu Catigernovi.. původně jsem fakt chtěla zmizet a ne tam takhle clonit.. ale díky.. díky. Líbilo se mi to
Nifredil píše:Díky za dnešní hru Nyo, Dinovi a hlavně malé Marion.. hodně jsem váhala zda se lognout, ale jsem moc ráda, že jsem to udělala a omlouvám se za Nífinu Catigernovi.. původně jsem fakt chtěla zmizet a ne tam takhle clonit.. ale díky.. díky. Líbilo se mi to
No mě se to líbilo taky, i když už to bylo jen chvíli k pozdnímu večeru. A o clonění nemohlo být řeč...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Díky všem účastníkům včerejší výpravy.
Ta účast mne překvapila a podobně i ta pohodovost v jaké ta výprava probíhala. Některé situace a komentáře byly opravdu unikátní.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Chci poděkovat Aris za dnešní hru …. a teké tajemnému střelci ( Wolfgantovi ) bylo to super a pobavilo mě to ;) po dlouhé době jsem se pčipojil a musím říct fakt SUPER :P
Gloirin - Hraničář,lovec a lukostřelec v jedné osobě
Michael- Rytíř ---> A možná má v sobě i kus draka
vitekkovarovic píše:Chci poděkovat Aris za dnešní hru …. a teké tajemnému střelci ( Wolfgantovi ) bylo to super a pobavilo mě to ;) po dlouhé době jsem se pčipojil a musím říct fakt SUPER :P
Wolfgar tuším taky děkuji …. dobře naplánované nebudu prozrazovat co
Díky moc Artovi za dnešní dění ve hře (a zároveň je mi líto že to tak děsivě dopadlo, já měl hrozný lagy a než jsem stačil něco udělat, bylo po všem :(); pak děkuju Tonnymu, Romě, Aris, Nicholae a nakonec Willovi (a že jsme z něj udělali napohled junáka!).