Chci taky poděkovat všem z a včerejší akci, bylo to moc fajn (až na ten průser) a bylo opravdu štěstí, že se tam mistr trpaslík náhodou k nám nachomýtl:)
Díky za obě výpravy. Škoda že tam člověk nemůže mít všechny naráz, ale holt už tak to občas lagovalo. Nicméně to bylo velmi příjemné, aspon pro mne, poklidné a kecací (teda hlavně ta druhá, první byla o něco víc akční), prostě jak to má bejt.
Braenn píše:Díky za obě výpravy. Škoda že tam člověk nemůže mít všechny naráz, ale holt už tak to občas lagovalo. Nicméně to bylo velmi příjemné, aspon pro mne, poklidné a kecací (teda hlavně ta druhá, první byla o něco víc akční), prostě jak to má bejt.
Braenn píše:Díky za obě výpravy. Škoda že tam člověk nemůže mít všechny naráz, ale holt už tak to občas lagovalo. Nicméně to bylo velmi příjemné, aspon pro mne, poklidné a kecací (teda hlavně ta druhá, první byla o něco víc akční), prostě jak to má bejt.
No, lagy nebyly zdá se způsobené množstvím lidí a byly všude.
Jinak vám pěkně děkuju, šel jsem skoro o hodinu později spát, abychom něco stihli... vlítnem na místo - a nikde ani Gnollí noha (Tedy předpokládám, že jste nám je zmizeli vy.)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Aefar píše:Jinak vám pěkně děkuju, šel jsem skoro o hodinu později spát, abychom něco stihli... vlítnem na místo - a nikde ani Gnollí noha (Tedy předpokládám, že jste nám je zmizeli vy.)
My se okolo nich snad jen vraceli, ale bylo tam taky nečekaně pusto, takže poděkuj ještě někomu jinýmu
Takže za dnešek děkuji mnoha lidem. Za prvné brachům Bolthormovi, Hubertovi a Skeldovi. Potom Mantikoře a Zelgovi. Potom Rith, Dustilovi a nakonec Petrovi , takový galantní muž se těžko hledá, škoda . Zároveň se omlouvám za odlog. Grafika si zase postěžovala na lokaci a tak to celé spadlo. Potom při následném přihlášení jsem nic nepřečetl, grafika se zhroutila.
Také také
Zároveň i Iligien za dokonale vystižený charakter postavy, který odhvězdičkovat (sice na XX vět) tak, že si to dokáži krásně v realu představit je opravdu supr!
Také také
Zároveň i Iligien za dokonale vystižený charakter postavy, který odhvězdičkovat (sice na XX vět) tak, že si to dokáži krásně v realu představit je opravdu supr!
^_^ potěšení na mé straně, hlavně když je na ty její ,,gagy,, nějaká odezva -_^ ...a byla od obou, vtipná! dík
Chci poděkovat rytíři Matějovi za krásné představení :) A také bych chtěl poděkovat Pavlu.Urbanovi a jeho duchovi :P a Také Eli a Deadovi Dneska byl dobre den ve hře strávenej ;)
Gloirin - Hraničář,lovec a lukostřelec v jedné osobě
Michael- Rytíř ---> A možná má v sobě i kus draka