Trvali taming

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Wendigo píše:Dracek neni drak …
tak to pozor :biggrin: Kdo si vzpomene na jednu mega vypravu, tak to byl prave dracek jisteho nejmenovaneho ocasateho lektora, ktery zahnal na utek tak 30x vetsiho a 30x hloupejsiho pribuzneho :bigwink:
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

cybermisa píše:Jako navrh mi to prijde zbytecne vzhledem k pomeru usili/prinos …
To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

cybermisa píše: 30x vetsiho a 30x hloupejsiho pribuzneho :bigwink:
Retardovaný dospělý drak? Bože můj, tak to už jsem viděl (obrazně řečeno) všechno. OT: Mě tak napadá, jak se asi takový drak s mentální retardací dožije "ve zdraví" dospělosti? :blink: :megalol:
Wendigo píše:
No hele, já už na desce slyšel mluvit ledacos - harpyje, gargoly, dráčky, proč by tu někdo nemohl mít Kocoura v botách co mluví? Nebo Kočku Pitipačku co nadává? (to není narážka na Piti, ale postava z večerníčku) A jiné...? Taková ukecaná černá vdova co by mezi svačinkáři mohla navyprávět o svých manželích... :megalol: :megalol: *usmívá se nad tou představou, upovídané snovačky*
Obrázek
drake127

Příspěvek od drake127 »

KaTo píše:
cybermisa píše: 30x vetsiho a 30x hloupejsiho pribuzneho :bigwink:
Retardovaný dospělý drak? Bože můj, tak to už jsem viděl (obrazně řečeno) všechno. OT: Mě tak napadá, jak se asi takový drak s mentální retardací dožije "ve zdraví" dospělosti? :blink: :megalol:
Nikdo zatím nebyl natolik hloupej, aby se mu snažil měřit IQ? :biggrin:
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Tak naposled, gorgi je to picovina jestli to takhle chces tak si tomu prizpusob minulost svy postavy, jejiho pritelicka a to tamovani si treba odhvezdickuj, fantazii se meze nekladou ale nutit do toho vsehcny je to same jako to ze jsme sice RP server ale skatulkovani cleric - knez nejakeho boha porad plati a nemuze to byt spellsword kterej proste jen vyuziva ooc jiny class protoze ten jeho ve hre neni a multiclass je nevyvazeny (ehm stoji za houby)

Na jednu stranu tu vsichni mluvi o tom jak je dulezity v RP ivypustit cisla a classy a na druhy strane se porad najdou taci vymyslejici podobna pravidla ktera kuli nekolika spatnym hracum kteri toho zneuziji (a kteri stejne nehraji dlouho) postihne spousty dobrych hracu a donuti je lamat svoji postavu.

Ehm... no omlouvam se ale ted uz jsem se vazne nastvala kdyz tu zhovadilost napsal potreti...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Wendigo píše:To je kazdeho vec tak at si kazdy vezme co chce, jak k tomu dotycnemu pritelickovi prisel ma kazdy lepsi hrac vymyslene a dovede to vysvetlit a nerekne vam "no to sem tamhle nasel draka"…
Jasně no....to můžeme rovnou hrát jak již někdo psal.…
__
*jdou a výpravu a vrátí se spokojení že našli pro každého artefakt*
PJ:Halo...je tu někdo? šli sme na výpravu a našli sme omikronový palcát,kuše stínů,kovový kladkový luk,dlouhý meč ohně a meč nebes....tak kdy ho dostanem?a prosil bych rychle, ať to můžeme zahrát...
__
aha jasně no,ale měli to pěkně vymyšlený jak to zahrát že?
Hmm jestli někdo nepochopil smysl tohohle příspěvku, tak ať si to přečte znovu,možná mu to dojde.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Wendigo píše:gorgi je to picovina
Tak za 1.Když už se držim já, tak se prosímtě taky vyjadřuj jako člověk,díky :clover:
Za 2.Nevím kdo nedávno chtěl aby hráči nepoužívali macra kvůli jednomu hráči.

Omlouvám se že to nemá "žádnou" vypovídající hodnotu, ale blbej názor- blbý odůvodnění.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

drake127 píše:Nikdo zatím nebyl natolik hloupej, aby se mu snažil měřit IQ? :biggrin:
Vy jste tehdá nevzali *jmenuje jednu profláklou postavu* sebou?? Sme to už mohli vědět. Hihi.
Ehm. Mno, spíš jsem se nad tím zamyslel, z pohledu - jak se "retardovaný" predátor, dokázal uživit během dospívání... Že ho nesežrali rodiče, sourozenci, kdokoli stejně "velký" :megalol: . Když byl tak "hloupý".
Obrázek
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Wendigo píše:Tak naposled, gorgi je to picovina jestli to takhle chces tak si tomu prizpusob minulost svy postavy, jejiho pritelicka a to tamovani si treba odhvezdickuj, fantazii se meze nekladou ale nutit do toho vsehcny je to same jako to ze jsme sice RP server ale skatulkovani cleric - knez nejakeho boha porad plati a nemuze to byt spellsword kterej proste jen vyuziva ooc jiny class protoze ten jeho ve hre neni a multiclass je nevyvazeny (ehm stoji za houby)

Na jednu stranu tu vsichni mluvi o tom jak je dulezity v RP ivypustit cisla a classy a na druhy strane se porad najdou taci vymyslejici podobna pravidla ktera kuli nekolika spatnym hracum kteri toho zneuziji (a kteri stejne nehraji dlouho) postihne spousty dobrych hracu a donuti je lamat svoji postavu.

Ehm... no omlouvam se ale ted uz jsem se vazne nastvala kdyz tu zhovadilost napsal potreti...
Ty jo ja jsme asi uplne blbej...cetl jsem tvuj prispevek 3krat a porad v nem nemuzu najit neco co bych pochopil.…
Eolwyn-Hraničář ve službách Tirínského království
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Eolwyn píše:
Wendigo píše:Tak naposled, gorgi je to picovina jestli to takhle chces tak si tomu prizpusob minulost svy postavy, jejiho pritelicka a to tamovani si treba odhvezdickuj, fantazii se meze nekladou ale nutit do toho vsehcny je to same jako to ze jsme sice RP server ale skatulkovani cleric - knez nejakeho boha porad plati a nemuze to byt spellsword kterej proste jen vyuziva ooc jiny class protoze ten jeho ve hre neni a multiclass je nevyvazeny (ehm stoji za houby)

Ty jo ja jsme asi uplne blbej...cetl jsem tvuj prispevek 3krat a porad v nem nemuzu najit neco co bych pochopil.…
Hmm teď sem to možná pochopil.….jde o to, že je to rp omezení?….
A já myslel že to naopak rozšíří možnosti :D :biggrin:
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

nechtěl jsem, ale nedá mi to taky jsem minule na georga reagoval takhle přehnaně, a kvuli blosti. Ale wendigo promin tohle bylo celkem dost myslím že se tady napsalo dost rad o tom jak přispívat na forum, ale ted zaae na druhou stranu Georgu po tom co jsi dostal odpověd od zasvěcených, myslím ztratilo smysl už dále do toho rýpat. a co z toho plyne? tenhle topic ztratil jakýkoli smysl hned po tom co bylo řečeno že je to zbytečnost všechny ostatní možná humorné příspěvky jsou tady uplně na nic jen tak abychom se mohli spolu poštuchovat a kýblovat do sebe (včetně toho mého samosebou)!!
PODPIS
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Oni se jen vyjádřili, nemysleli to tak že by to přímo nebylo dobrý, jen z toho vyplinulo že by měl big boss s tím práci.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Wendigo píše:Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
1) Nezatracuj člověka kvůli věku, já se ve svých skoro 17ti taky bavím s každým, kdo má trochu rozum a tak.
2) George už tuším občanku má
3) vím že už melu jen zbytečně
4) je pravda že tu odpověď padla, ale idea je to zajímavá, když chce někdo mít extra navíc třeba ocas, rohy, svítící kukadla, nestandartní postavu, tak jde za DM, tohle by mohlo být podobné ale:
5)trochu koliduje s již zvýšeným množstívm familiarů a tak (jak pravil Cybermisa), takže pravda - diskuze dál nemá smysl..ale svým způsobm mě uráží tvé chování v příspěvcích
6) nesnažím se vyvolat FLAME, proto prosím případně PM.. rád si popovídám :smile:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Wendigo píše:Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
Heh :megalol: no děcko jestli sem....hm *zamyslí se*….nemyslím.
Seřezat? :megalol: Buď si gorila jaká chceš, měla bys to težký.
Občanku? hmm nemám :bigwink: ,ale narodil sem se 21.2.1993,takže jestli umíš počítat tak si to spočítej. :bigwink:
Nesnáším?To bude nějakej komplex z dětství, buď se ti všichni smáli, nebo si byla blbá.….a stejně se ti smáli *pokrčí rameny*
Okřiknout to?...hmm nějak neslyším...to bude těma starýma reprákama.
OT? ANO! máte pravdu....ten příspěvek byl úplně OT (ostatně jako tenhle)
Takže sorry že sem si to nenechal na PM, ale nemohl sem si pomoct....člověk se tu snaží o solidní diskuzi a nějakej puboš/blbeček/komplexista/někdo kdo si chce něco dokazovat/či co já vím kdo(CO) to tu jen spamuje... :clover:
PS:
Wendigo píše:gorgi je to picovina
Takhle se nevyjadřuje ani chudák gorila.
Naposledy upravil(a) George dne 26. 3. 2008 19.43, celkem upraveno 1 x.
Eolwyn

Příspěvek od Eolwyn »

Tomu říkám stručné řešení!
GEORGE RESPECT PLUS!:D
Eolwyn-Hraničář ve službách Tirínského království
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

George píše: To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".
Fajn, tak se dohodni s Labirem a ty "drobnosti" naprogramuj. :angry: Chtels, aby se nekdo vyjadril, tak jsem se vyjadril.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

cybermisa píše:
George píše: To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".
Fajn, tak se dohodni s Labirem a ty "drobnosti" naprogramuj. :angry: Chtels, aby se nekdo vyjadril, tak jsem se vyjadril.
Hmm *pokrčí rameny* rád bych pomohl, ovšem nedokážu přimět postavy ani aby si sedly...
Jinak nemusíš se hnedka rozčilovat, zkus si třeba přečíst knihu Celestinské Proroctví...tam se dozvíš něco o energii a nebudeš se tolik rozčilovat :bigwink: .
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

George píše:
cybermisa píše:
Hmm *pokrčí rameny* rád bych pomohl, ovšem nedokážu přimět postavy ani aby si sedly...
Jinak nemusíš se hnedka rozčilovat, zkus si třeba přečíst knihu Celestinské Proroctví...tam se dozvíš něco o energii a nebudeš se tolik rozčilovat :bigwink: .
Vis, nastvany smajlik neznamena, ze se rociluji … Nastvanym smajlikem se ti snazim naznacit, ze je vazne na case, aby ses vzdy zamyslel nad svym prispevkem, nez ho odesles a prestal diky tomu tak vytacet ostatni.

V dobe, kdy ma Labir plne ruce prace s dulezitymi systemy ty tu dokolecka lobujes za zbytecnost a pozadujes nazor ostatnich. kdyz ti napisi, ze je to zbytecnost, tak lobujes dal … *pokrci rameny*
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

George: Perfektně splňuješ definici Potížisty - dáš dotaz/návrh (v pořádku), dostaneš odpověď se zdůvodněním (v pořádku) - ne nepovažuješ za odpověď a meleš dál svou (už není v pořádku). Takže: druhé varování ze tří.
Naposledy upravil(a) labir dne 27. 3. 2008 15.35, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Odpovědět