tak to pozorWendigo píše:Dracek neni drak …

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".cybermisa píše:Jako navrh mi to prijde zbytecne vzhledem k pomeru usili/prinos …
Retardovaný dospělý drak? Bože můj, tak to už jsem viděl (obrazně řečeno) všechno. OT: Mě tak napadá, jak se asi takový drak s mentální retardací dožije "ve zdraví" dospělosti?cybermisa píše: 30x vetsiho a 30x hloupejsiho pribuzneho![]()
No hele, já už na desce slyšel mluvit ledacos - harpyje, gargoly, dráčky, proč by tu někdo nemohl mít Kocoura v botách co mluví? Nebo Kočku Pitipačku co nadává? (to není narážka na Piti, ale postava z večerníčku) A jiné...? Taková ukecaná černá vdova co by mezi svačinkáři mohla navyprávět o svých manželích...Wendigo píše:…
Nikdo zatím nebyl natolik hloupej, aby se mu snažil měřit IQ?KaTo píše:Retardovaný dospělý drak? Bože můj, tak to už jsem viděl (obrazně řečeno) všechno. OT: Mě tak napadá, jak se asi takový drak s mentální retardací dožije "ve zdraví" dospělosti?cybermisa píše: 30x vetsiho a 30x hloupejsiho pribuzneho![]()
![]()
Jasně no....to můžeme rovnou hrát jak již někdo psal.…Wendigo píše:To je kazdeho vec tak at si kazdy vezme co chce, jak k tomu dotycnemu pritelickovi prisel ma kazdy lepsi hrac vymyslene a dovede to vysvetlit a nerekne vam "no to sem tamhle nasel draka"…
Tak za 1.Když už se držim já, tak se prosímtě taky vyjadřuj jako člověk,díkyWendigo píše:gorgi je to picovina
Vy jste tehdá nevzali *jmenuje jednu profláklou postavu* sebou?? Sme to už mohli vědět. Hihi.drake127 píše:Nikdo zatím nebyl natolik hloupej, aby se mu snažil měřit IQ?![]()
Ty jo ja jsme asi uplne blbej...cetl jsem tvuj prispevek 3krat a porad v nem nemuzu najit neco co bych pochopil.…Wendigo píše:Tak naposled, gorgi je to picovina jestli to takhle chces tak si tomu prizpusob minulost svy postavy, jejiho pritelicka a to tamovani si treba odhvezdickuj, fantazii se meze nekladou ale nutit do toho vsehcny je to same jako to ze jsme sice RP server ale skatulkovani cleric - knez nejakeho boha porad plati a nemuze to byt spellsword kterej proste jen vyuziva ooc jiny class protoze ten jeho ve hre neni a multiclass je nevyvazeny (ehm stoji za houby)
Na jednu stranu tu vsichni mluvi o tom jak je dulezity v RP ivypustit cisla a classy a na druhy strane se porad najdou taci vymyslejici podobna pravidla ktera kuli nekolika spatnym hracum kteri toho zneuziji (a kteri stejne nehraji dlouho) postihne spousty dobrych hracu a donuti je lamat svoji postavu.
Ehm... no omlouvam se ale ted uz jsem se vazne nastvala kdyz tu zhovadilost napsal potreti...
Hmm teď sem to možná pochopil.….jde o to, že je to rp omezení?….Eolwyn píše:Ty jo ja jsme asi uplne blbej...cetl jsem tvuj prispevek 3krat a porad v nem nemuzu najit neco co bych pochopil.…Wendigo píše:Tak naposled, gorgi je to picovina jestli to takhle chces tak si tomu prizpusob minulost svy postavy, jejiho pritelicka a to tamovani si treba odhvezdickuj, fantazii se meze nekladou ale nutit do toho vsehcny je to same jako to ze jsme sice RP server ale skatulkovani cleric - knez nejakeho boha porad plati a nemuze to byt spellsword kterej proste jen vyuziva ooc jiny class protoze ten jeho ve hre neni a multiclass je nevyvazeny (ehm stoji za houby)
Na jednu stranu tu vsichni mluvi o tom jak je dulezity v RP ivypustit cisla a classy a na druhy strane se porad najdou taci vymyslejici podobna pravidla ktera kuli nekolika spatnym hracum kteri toho zneuziji (a kteri stejne nehraji dlouho) postihne spousty dobrych hracu a donuti je lamat svoji postavu.
Ehm... no omlouvam se ale ted uz jsem se vazne nastvala kdyz tu zhovadilost napsal potreti...
1) Nezatracuj člověka kvůli věku, já se ve svých skoro 17ti taky bavím s každým, kdo má trochu rozum a tak.Wendigo píše:Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
HehWendigo píše:Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
Takhle se nevyjadřuje ani chudák gorila.Wendigo píše:gorgi je to picovina
Fajn, tak se dohodni s Labirem a ty "drobnosti" naprogramuj.George píše: To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".
Hmm *pokrčí rameny* rád bych pomohl, ovšem nedokážu přimět postavy ani aby si sedly...cybermisa píše:Fajn, tak se dohodni s Labirem a ty "drobnosti" naprogramuj.George píše: To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".Chtels, aby se nekdo vyjadril, tak jsem se vyjadril.
Vis, nastvany smajlik neznamena, ze se rociluji … Nastvanym smajlikem se ti snazim naznacit, ze je vazne na case, aby ses vzdy zamyslel nad svym prispevkem, nez ho odesles a prestal diky tomu tak vytacet ostatni.George píše:Hmm *pokrčí rameny* rád bych pomohl, ovšem nedokážu přimět postavy ani aby si sedly...cybermisa píše:Fajn, tak se dohodni s Labirem a ty "drobnosti" naprogramuj.George píše: To si nemyslím, navíc i kdyby, tak proč dělat všechny tyhle bezva systémy, na kterých big boss valí hodiny denně? Ty starý stačili...by se dalo říct, ale není EQ3 lepší než dvojka? není dvojka lepší než jednička?….kouzlo dokonalosti je v "drobnostech".Chtels, aby se nekdo vyjadril, tak jsem se vyjadril.
Jinak nemusíš se hnedka rozčilovat, zkus si třeba přečíst knihu Celestinské Proroctví...tam se dozvíš něco o energii a nebudeš se tolik rozčilovat.