nech toho jokokosak píše:… to jako že bude poznat rozdíl proti normálu?sciorp píše:skrtnete mě kamarád ten eekend koulauduje barák a spojil to s třicetinama jeho ženy
to zas budu vypadat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Konkrétní čas: Cca 17:00, může se dřív, může se později, je to také na vás =) (pište, jak můžete)Magister píše:Dovoluji si v Praze v hospodě U Sadu http://www.usadu.cz/ v neděli 24. srpna uspořádat Equilibrijský sraz.
Já spolu s woodoo a kapikem by jsme tak chteli jit uz tak na 4 hodinuPaklic píše:Tak já se tam zřejmě taky ukážu. A asi bych tam došel dřív, než je naplánováno, ale nevim přesně v kolik.
No jo, nepochopim a můžu si dát další kolo zkoušky, né díky.. nechci. Uvidím, možná se na hodku dvě zjevím a pak zase zmizím.Jon píše:Kašli na to, pojď na sraz, stejně to nepochopíš :))))anurin píše:Tak se na srazu asi neobjevím. Bádám v hlubinách matematiky.
když mi zařídíš teleport tam a zpět + když bych šel za tebe, tak tvojí šrajtofli, tak bych to i risklanurin píše:Edit: At jde místo mě někdo jinej, já už mám nasrázkováno.… jejda.