Dispel hůlky

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

The_Balrog píše:Žádný TS. :)

Stěžujou si tu kouzelníci, že NPC nemají nic, co by přikovalo plechovky k zemi a zneschopnilo je - a oni mají, jmenuje se to Fear a sesílají to už ti nejdebilnější skřetí šamani. A to je pro samotnýho válečníka pěkný oříšek, dost často to znaemná návštěvu Druhé strany.

Skor ide o to že proti strachu a vačšine kuziel sa ubraniš, ale dispel hulka ide skrz všetky obrany.

By sa mohli kuzelnici stažovat že maj nizku Fortitude a vačšina kuziel na Fort je pre nich smrtiaca tiež :blink:
Naposledy upravil(a) allekoo dne 2. 8. 2010 17.13, celkem upraveno 1 x.
Because I'm Batman !!!
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

K tomu TS.….na Thalii TS neprohlídne Hide jen dá bonus do všímavosti, což se hodí...můj klerda na 6. lvlu an Equilibrii viděl postavu na 15. lvlu s Hidem nějakých 44 úplně bezproblémů :smile:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Bas píše:K tomu TS.….na Thalii TS neprohlídne Hide jen dá bonus do všímavosti, což se hodí...můj klerda na 6. lvlu an Equilibrii viděl postavu na 15. lvlu s Hidem nějakých 44 úplně bezproblémů :smile:
A to je to, co já říkám. Ts je blbost. TS v cíli sesilatele zničí neviditelnost v okolí, ale když se hidař krývá za keřem, nebo ve stínu, tak se prostě skrývá, kdežto magič v neviditelnosti prostě stojí třeba v ulici a neskrývá se.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Bas píše:K tomu TS.….na Thalii TS neprohlídne Hide jen dá bonus do všímavosti, což se hodí...můj klerda na 6. lvlu an Equilibrii viděl postavu na 15. lvlu s Hidem nějakých 44 úplně bezproblémů :smile:
ale to je spravne, pretože wizna ma vidiet a vediet všetko ….

a hlavne som za jeho preradenie do školi nekromancie, pretože sa my spravni nekrouši citime utlačani a znevyhodneni proti radoby prskavkam čo si hovoria nekromanti a nemaj gule dat si to ako špecializaciu. :bigwink: a je to jasna škola Nekromancie :biggrin:

a Edit.. a tiež Predtuchu a aj vlastne všetky kuzla zo školy veštenia pretože spravny nekrouš veští z kosti a kosti su mrtve a čo je mrtve može byt nemrtve a čoje nemrtve tomu vladnu nekromanti a preto.
Naposledy upravil(a) allekoo dne 2. 8. 2010 17.22, celkem upraveno 1 x.
Because I'm Batman !!!
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Já to myslel spíše z legrace :zorro:

Nemá cenu plýtvat (sprostými) slovy, jak moc špatně to je udělané. jiné to nebude :)

Ale debata o kouzelnících se mi líbí. Kdyby se tak ti nekouzelníci dozvěděli, jak
hrozně šíleně moc je mág silnej, tak by prskali ještě víc. Teď alespoň věří, že je silnej až od nějakýho 13.levelu. Tohle je jen takový mlžení v rámci wizzardského PR oddělení. muhahahaha :chris:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že dispel hůlkám se jde docela dobře bránit. Většina metod je uskutečnitelná až na vyšších levelech, ale jde to.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Pipi_CZ píše:
A to je to, co já říkám. Ts je blbost. TS v cíli sesilatele zničí neviditelnost v okolí, ale když se hidař krývá za keřem, nebo ve stínu, tak se prostě skrývá, kdežto magič v neviditelnosti prostě stojí třeba v ulici a neskrývá se.
No problem je v tom, ze hidari se nehiduji jenom za kerem, ale jsou schopni si v hidu drepnout u Svacinky na zidli. A ti bez TS se pak divi, jak to, ze se na tu zidli neda sednout … :shades: TS tak, jak funguje, respektuje systemove nesmyslnosti NWN.

Po dlouhych a predlouhych debatach na tema balancovani hidu&TS se doslo k zaveru, ze by to chtelo kompletne predelat oboje. Kdyby hide fungoval podobne jako napr. v Oblivionu, tj. opravdu by slo o "schovani a plizeni se", pak by TS mohlo byt "pouhe" zvyseni bonusu do odhaleni …

Ovsem, vzhledem k neaktivite WB se nove systemy v dohledne dobe temer urcite vytvaret nebudou - ja osobne bych byl rad, kdyby se opravily aspon trosicku nektere v soucasne dobe jiz fungujici.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

zuzuPD píše:
Pipi_CZ píše:
Já myslím, že některým hidařům nedělá problém se ve dne a v hidu pohybovat prostředkem cesty, když je míjí skupinka jiných postav - čili nakonec ten hide je skoro magická schopnost...
Presne to, o cem mluvim. Hide na EQ IC neni magicka schopnost, ale lze jej tak systemove pouzivat a drtiva vetsina hracu to tak dela. TS je overpowered, ale de facto balancuje tenhle nesvar. :smile:
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Panathian píše:Z vlastní zkušenosti můžu říct, že dispel hůlkám se jde docela dobře bránit. Většina metod je uskutečnitelná až na vyšších levelech, ale jde to.
SRAŽENÍ :biggrin: :blush:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

cybermisa píše:
Pipi_CZ píše:
No problem je v tom, ze hidari se nehiduji jenom za kerem, ale jsou schopni si v hidu drepnout u Svacinky na zidli. A ti bez TS se pak divi, jak to, ze se na tu zidli neda sednout … :shades: TS tak, jak funguje, respektuje systemove nesmyslnosti NWN.

Po dlouhych a predlouhych debatach na tema balancovani hidu&TS se doslo k zaveru, ze by to chtelo kompletne predelat oboje. Kdyby hide fungoval podobne jako napr. v Oblivionu, tj. opravdu by slo o "schovani a plizeni se", pak by TS mohlo byt "pouhe" zvyseni bonusu do odhaleni …

Ovsem, vzhledem k neaktivite WB se nove systemy v dohledne dobe temer urcite vytvaret nebudou - ja osobne bych byl rad, kdyby se opravily aspon trosicku nektere v soucasne dobe jiz fungujici.
No tak to je pak těžký když si to každý hraje jak chce
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Bas píše:
Panathian píše:Z vlastní zkušenosti můžu říct, že dispel hůlkám se jde docela dobře bránit. Většina metod je uskutečnitelná až na vyšších levelech, ale jde to.
SRAŽENÍ :biggrin: :blush:
no, ehm ne … i srazena potvora vytahne dispell hulku … jednou to zkousela dokonce i zkamenela potvora … :blush:

EDIT: Ale tusim, ze ten bug byl opraven …
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Ja preferujem málo svietit a držat si odstup čo to ide :smile: a hlavne podstrkovanie vhodnych nadšencov o bližšie zoznamenie :biggrin:
Because I'm Batman !!!
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

allekoo píše:Ja preferujem málo svietit a držat si odstup čo to ide :smile: a hlavne podstrkovanie vhodnych nadšencov o bližšie zoznamenie :biggrin:
Tomu se říká taktika "využij si svého paladina" :))
Kraki Skengdrang
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Průser je, když to válečník bez buffů (pro Jona - paladin) pořádně nemůže ustát a začne ti tam vepředu chcípat..ty doběhneš, začne buffovat, ale stejně už je ten válečník rozsekaný a s trochou štěstí ještě dostane kruh negativní energie atd. :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Nalk píše:Průser je, když to válečník bez buffů (pro Jona - paladin) pořádně nemůže ustát a začne ti tam vepředu chcípat..ty doběhneš, začne buffovat, ale stejně už je ten válečník rozsekaný a s trochou štěstí ještě dostane kruh negativní energie atd. :megalol:
kto vraví že dobehnem a začnem buffovat :-D
Because I'm Batman !!!
Aefar

Příspěvek od Aefar »

cybermisa píše:Presne to, o cem mluvim. Hide na EQ IC neni magicka schopnost, ale lze jej tak systemove pouzivat a drtiva vetsina hracu to tak dela. TS je overpowered, ale de facto balancuje tenhle nesvar. :smile:
Já považuji hide za schopnost spíše supernatural (nadpřirozenou) než magic (magickou). Rozhodně to ale není plížení ani tichý pohyb v klasickém pojetí.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Jo, dispel hůlky jsou smrtící, minule Serinovi v hrobce shodil "světlo" a musel si zbytek cesty svítit lampičkou, a olej dneska není zadarmo. :bleh: Já bych to zrušil!!
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
allekoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od allekoo »

Jája CZE píše:Jo, dispel hůlky jsou smrtící, minule Serinovi v hrobce shodil "světlo" a musel si zbytek cesty svítit lampičkou, a olej dneska není zadarmo. :bleh: Já bych to zrušil!!
ked už pre nič ine, tak toto *ukazuje nahor* je pádny dokaz na zvaženie nesmrtelnosti chrusta.
Because I'm Batman !!!
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Jája CZE píše:Jo, dispel hůlky jsou smrtící, minule Serinovi v hrobce shodil "světlo" a musel si zbytek cesty svítit lampičkou, a olej dneska není zadarmo. :bleh: Já bych to zrušil!!
jo jako to je vrchol. To je na defenestraci tohleto :zorro:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Aefar píše:
cybermisa píše:Presne to, o cem mluvim. Hide na EQ IC neni magicka schopnost, ale lze jej tak systemove pouzivat a drtiva vetsina hracu to tak dela. TS je overpowered, ale de facto balancuje tenhle nesvar. :smile:
Já považuji hide za schopnost spíše supernatural (nadpřirozenou) než magic (magickou). Rozhodně to ale není plížení ani tichý pohyb v klasickém pojetí.
Někde, možná dokonce Labir to psal, ale to nevím jistě, se psalo, že hide je o tom, zůstat nepovšimnut.. a to klidně i v davu lidí prostě tak, že se tváří velmi nenápadně.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Odpovědět