Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Fryn

Příspěvek od Fryn »

No heleď, zase to moc nepřeháněj, kdysi si mezi ty podivné existence patřil taky :smile: .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

Všichni hrají nwn a nikdo nehraje na kytaru. Ta mi tam chybí! A když už je, tak hraje anglický písničky, který neumim (ale lepší, než nic). Jestli zase nebude kytara, tak z nádobí uděláme cimbál.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Myrpa píše:Všichni hrají nwn a nikdo nehraje na kytaru. Ta mi tam chybí! A když už je, tak hraje anglický písničky, který neumim (ale lepší, než nic). Jestli zase nebude kytara, tak z nádobí uděláme cimbál.
jooo když se vezmou akordy a bude na ně vidět, tak není problém zahrát to, co umíš zazpívat... pokud umíš zpívat :biggrin:

A já bych akirovi přitakal... jako jo, patřil mezi hráče EQ, ale je to náš akirák, kterej, co ho znám, byl přesně takovej jakej je :) a lepší, že mu to furt stojí za to jezdit, než třeba jako Ikkie, který bohužel už nemá tu chuť :)
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Já můžu všechny tři termíny a dokonce to mám celkem blízko.. teda v poměru s Prahou, která je tak 250Km. :D
Čekám, jak se to ještě vyvrbí a kdo vše pojede a podle toho se rozhodnu. Je to ještě nějaká doba, takže to už bych mohl pár lidí znát.. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Akira

Příspěvek od Akira »

Děkuju, že ses mě zastal přecedo chlíva. :bleh:
Jinak samozřejmě, že mi to za to stojí i když se už nebavím okolnostmi a vůbec kolotočem kolem EQ. Jezdím kvůliva lidem. Takže mě popravdě občas trochu štve, že ti se kterýma chci pokecat a zapařit jsou utopení v řešení jestli těch 100 xp měl dostat ten nebo ten :bigwink:
Nicméně...vždycky si najdu někoho s kým pařím a rozhodně si zahraju hafo deskovek :smile:
A vůbec..kdo chcete vidět Tengawara naživo v akci, tož si přijeďte zahrát realtime Space alert s libroušem. pochopíte, že většího zmatkáře nemůžete najít a že když odpálit poslední fůzní náboje, tak pokud možno v době, kdy je nepřátelská loď ještě daleko, takže tam střely nedoletí :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Akira píše: A vůbec..kdo chcete vidět Tengawara naživo v akci, tož si přijeďte zahrát realtime Space alert s libroušem. pochopíte, že většího zmatkáře nemůžete najít a že když odpálit poslední fůzní náboje, tak pokud možno v době, kdy je nepřátelská loď ještě daleko, takže tam střely nedoletí :)
Vždyť podal vysvětlení proč to udělal tak a ne jinak, šel se přeci projít. :megalol:
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Akira píše:Děkuju, že ses mě zastal přecedo chlíva. :bleh:
Jasná páka kapitáne! :biggrin:
Akira píše:A vůbec..kdo chcete vidět Tengawara naživo v akci, tož si přijeďte zahrát realtime Space alert s libroušem. pochopíte, že většího zmatkáře nemůžete najít a že když odpálit poslední fůzní náboje, tak pokud možno v době, kdy je nepřátelská loď ještě daleko, takže tam střely nedoletí :)
A nejen Tengawara... I když nemám růžový vlasy, tak jsou důvody zhruba padesáti smrtí Melisimy v rámci mého hraní Space alertu docela zřejmé :biggrin:

Kohen: jojo, on se vždycky ze všeho vykecal :megalol:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Sonnyx píše:Já můžu všechny tři termíny a dokonce to mám celkem blízko.. teda v poměru s Prahou, která je tak 250Km. :D
Čekám, jak se to ještě vyvrbí a kdo vše pojede a podle toho se rozhodnu. Je to ještě nějaká doba, takže to už bych mohl pár lidí znát.. :)
a nebo poznat:)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak první týden a tedy i termín je Chlébské zabrané. Volné termíny tam zbyly pěkně neštastně, první dubnový (zzzima) a nebo třetí květnový (20-22.5), první květnový je také volný, ale Akirák by mě celkem mrzel, takže se spíš dívám k tomu květnu dál..

Vznesla jsem na Chlébské dotaz. Omlouvám se za zmatky... A počkám jak se Přeceda vyjádří.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 17. 2. 2011 11.15, celkem upraveno 1 x.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Na druhou stranu, když by to bylo až později v květnu, mohli bychom v průběhu dubna udělat nějakej menší víkendovej srazík, pokud by byl zájem:) Buď něco dobýt, zajít na výlet a nebo něco s kultůry:). Nebo dohromady. Ale o tom potom.

P.S. A ano, pro kokosáka s alexem, ve svém "novém" městě nemám žádné kamarády a chcípl tu pes. Trpte! :bleh:
Akira

Příspěvek od Akira »

Samozřejmě nechci, abych někoho mrzel :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

No...já se přizpůsobím kterýkoliv víkend moc omezení nemám ;)
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Dal bych to až později v květnu, bude už teplo, po zkouškách, brouci na čelním skle a prostě celkově příjemnější :)
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Pokud by to bylo později v květnu, tak bych snad i mohl :)
Bratrstvo zabanovaných!
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

to už možná budu zase student :biggrin:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Ten víkend je už plnej.. achjo. A to jsem si říkala, jak to letos včas vyřešíme.

Takže jedinej víkend je 8-10 duben, 6-8.květen, a pak až snad někdy v červnu :O

Jedině že by někdo našel alternativní místo, kde sraz uspořádat - nějakou jinou základnu, chatu, cokoli... A já jdu zjišťovat, jak je na tom červen, než to tam zabydlí někdo jiný :no:
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Jsem pro červen.
Bratrstvo zabanovaných!
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Nemá cenu se vyjadřovat, dokud mi Přeceda nenapíše.. tímhle tempem budeme mít snad první letní Chleba:O Ale co, zase se bude dát sedět u ohně do rána jako na prvním chlebu a po víkendu nebude následovat kolektivní eq nemocenská :megalol:
Anade

Příspěvek od Anade »

Akira píše:Samozřejmě nechci, abych někoho mrzel :)
Takže najdeme termín tak, abys mohl. Mě by totiž taky mrzelo, kdybys nejel.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Tak já se taky možná přijedu podívat. Deskovky a kytáry mě nalákaly :) Nikdy se mi ňák nechtělo protože:
Akira píše:ti se kterýma chci pokecat a zapařit jsou utopení v řešení jestli těch 100 xp měl dostat ten nebo ten
doufám, že tam bude dostatečný počet již nehrajících a již neřešicích
:zorro:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Odpovědět