Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Právě proto jsem měl raději Hobita, než Pána prstenů. Přišlo mi, že tam byl Gandalf trochu akčnější a sem tam i nějakýho toho skřeťáka upek :)Vugi píše:… A dokonce Gandalf bude čarovat :D
Nevypadá moc jako trpaslík.… To je právě to, že každý má svoje představy a někdo si dokonce myslí, že Jackson Pána prstenů provedl skvěle... Hmm.. já se na to těším a to tak, že moc... Nemusí to být nutně skvělé, ale cokoliv, co mi připomene skvělé Tolkienovo dílo, budu mít rád a zvládnu překousknout mušky či i velké ovády chyb :-DSelvagion píše:Jen aby trailer nebyl zase ta nejlepší část filmu. Podle mne Jackson totiž Pána prstenů pěkně zmršil, takže se spíš děsím, co z Hobbita vyleze.
Thorin nevypadá moc jako trpaslík.
pravda.. :-) Ale já holt nesleduji ten film s takovým očekáváním... vždycky si řeknu dopředu: Nedělej si iluze, je to jen film. - a pak je to dobréSelvagion píše:Tak co se výpravy týče, nelze filmu nic vytknout, to ani v nejmenším. I když stále tvrdím, že v tom jejich rozpočtu mohli najít pár dolarů na svítící Glamdring :)
Bez problému strávím elfy v Helmově žlebu, ale já prostě neakceptuji Aragorna, který mi celé tři filmy pije krev tím, jak utíká před svým osudem i Arwen, a bez důvodu a provokace usekne hlavu Ústum Sauronovým. A navíc je to bábovka, co Divočinou neprojde se zlomeným mečem :)
Prostě mi vadí z mého pohledu trestuhodné a fatální prohřešky proti knižnímu charakteru postav. Takže se děsím toho, co by Jackson mohl udělat z Thorina, Thranduila nebo Barda.
Já to mám podobně. A tím, jak se seriál docela podstatně liší v některých věcech od knížky, tak se mi knížka už ani nechce číst (pořídil jsem si ji)… Lidi, co četli knihu, si docela často stěžují, takže ji číst nebudu a stěžovat si nebudu moci!Tomyn píše:GoT je luxusní seriál, já ho shlédl jedním vrzem, nedalo mi to jak mě to chytlo, bohužel jsem knihu nečetl, takže nemohu srovnávat, třeba jako u LOTRa