EQ 3
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, 1-3 min je dostačující, nejlépe okolo 2-3 min délky.magnumik píše:Sice nejsem labir ale dovolím si odpovědět... skus udělat pár v rozsahu 1-2 minunty, pár 2-3 minuty a nějaký 4 minutový...sciorp píše:ještě Labire jak dlouhé by měly ta stopy asi být???
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
Nešlo by přidat do truhly "jídlo" u beduínů v poušti hadí maso, brouky apod. ? Nebo nějaký chléb (kulatý a placatý, ala bramborové placky), možná jehněčí maso, pokud se tu vyskytují ovce (nezkoumal jsem) - vzhledem k tomu, že je to festovní poušť tak spíš psí/hyení maso. Popř. i nějaký pokrm z těchto surovin.
Momentálně mi přijde výběr jídla na poušti docela chudý.
Momentálně mi přijde výběr jídla na poušti docela chudý.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Trošku mimo téma, ale bylo by možné v Soukromých zprávách udělat přepínání mezi jednotlivými stranami PMek jako je to u normálních topiců?
Vím že to jde když za www adresu zkopíruji větu asc&start=*číslo*, ale je to trochu nešikovné a pro vyhledávání nějakého konrkétního staršího PMka dost zdlouhavé.
Vím že to jde když za www adresu zkopíruji větu asc&start=*číslo*, ale je to trochu nešikovné a pro vyhledávání nějakého konrkétního staršího PMka dost zdlouhavé.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
: ) vím, že budu hnusně otravný :D... ale:
obchody prosím sem:
viewtopic.php?t=2966
listování v Pm urgovat prosím zde:
viewtopic.php?t=2650
: ) (taky si tam už jdu stěžovat ; ))
obchody prosím sem:
viewtopic.php?t=2966
listování v Pm urgovat prosím zde:
viewtopic.php?t=2650
: ) (taky si tam už jdu stěžovat ; ))
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
Šlo by do EQ3 zakomponovat tohle: http://nwvault.ign.com/View.php?view=Sc … il&id=3503 ? Mělo by to upravovat kouzla posilující zbraně tak, aby je šlo seslat na i na CEPové zbraně
Bratrstvo zabanovaných!
Kouzla už jsou překopaná, např. na CEPovské zbraně nakouzlení i funguje. Ono tedy funguje i na ty, co nemá, ale to je detail.Ghost píše:Šlo by do EQ3 zakomponovat tohle: http://nwvault.ign.com/View.php?view=Sc … il&id=3503 ? Mělo by to upravovat kouzla posilující zbraně tak, aby je šlo seslat na i na CEPové zbraně
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Udivovalo mě to už na EQ2, ale nechtěl jsem s tím chvátat dokud nebude běžet trojka...
U zbrojíře v Mithu v nabídce tupých zbraní zcela chybí pořádné palcáty. Nabídka zahrnuje jen ten CEPový velký, který je k ničemu (skilly do Mace se u něj nepočítají, nakouzlit.. Možná už jde, ale nešel).
Nebylo by možné přihodit do nabídky i obyčejný palcát? Mě je to už jedno, ale předtím když jsem ho zoufale sháněl (po celé říši, teď nevím jestli už ho v Mamoníně nebo Hagu nedostali) mě to trochu deptalo a s takovou prkotinou se mi opravdu otravovat DM s individuální žádostí nechtělo.
U zbrojíře v Mithu v nabídce tupých zbraní zcela chybí pořádné palcáty. Nabídka zahrnuje jen ten CEPový velký, který je k ničemu (skilly do Mace se u něj nepočítají, nakouzlit.. Možná už jde, ale nešel).
Nebylo by možné přihodit do nabídky i obyčejný palcát? Mě je to už jedno, ale předtím když jsem ho zoufale sháněl (po celé říši, teď nevím jestli už ho v Mamoníně nebo Hagu nedostali) mě to trochu deptalo a s takovou prkotinou se mi opravdu otravovat DM s individuální žádostí nechtělo.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem zašel do jednoh velice speciálního obchůdku v jistém městě. Tam jsem našel zajímavé šaty, připomínající výstroj špehů ze současných špionážních filmů apod. ale chybí tomu jako celku jedna věc: něco na zakrytí hlavy, aby postava nebyla identifikována. Přeci jen jak padlo v mnoha debatách - pokud člověk nemá fakt obrovskou kapuci, nebo si kapuci nestáhne až kamsi k nosu, tak jde poznat. TUdíž jsem zapátral v toolsetu a ve hře a našel jsem:

ta maska z toolsetu je taková.. nevím nevím.. ale ta hlava (parametry nevím kde sehnat) půlčické postavy je myslím ideální...jen nevím jestli by šla zpracovat na "helmu", tak aby fungovala na principu současné kapuce.
Ano v podstatě mi tam jde jen o ten šátek přes nos a ústa, i když i ty brejle by přispěly utajení
dodatek: ten malej obrázek je samozřejmě ta půlčická hlava, ten zbytek je ta "helmokapuce" z toolsetu.

ta maska z toolsetu je taková.. nevím nevím.. ale ta hlava (parametry nevím kde sehnat) půlčické postavy je myslím ideální...jen nevím jestli by šla zpracovat na "helmu", tak aby fungovala na principu současné kapuce.
Ano v podstatě mi tam jde jen o ten šátek přes nos a ústa, i když i ty brejle by přispěly utajení

dodatek: ten malej obrázek je samozřejmě ta půlčická hlava, ten zbytek je ta "helmokapuce" z toolsetu.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar