Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Mini

Příspěvek od Mini »

Ten víkend mi asi volný nevyjde. :ermm:
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Djorema

Příspěvek od Djorema »

já bych se s vámi taky chtěla potkat, ale bez Laury by mi to bylo líto.. :clover: :bigwink:

..jenže další týden je už poslední zářijovej, a na výstavu se dost možná vypraví na poslední chvíli až moc lidí..
stejnak to ale nemůžu slíbit natuty, tož se prostě uvidí :smile:
Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Mini

Příspěvek od Mini »

Djorema píše:já bych se s vámi taky chtěla potkat, ale bez Laury by mi to bylo líto.. :clover: :bigwink:

..jenže další týden je už poslední zářijovej, a na výstavu se dost možná vypraví na poslední chvíli až moc lidí..
stejnak to ale nemůžu slíbit natuty, tož se prostě uvidí :smile:
To bylo od Tebe pěkné. :bigwink:

EDIT: Leda bych s sebou vzala... devítiletou posilu. (tím nemyslím láhev whisky, ale dceru :biggrin: ).
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Mini píše:EDIT: Leda bych sebou vzala... devítiletou posilu. (tím nemyslím láhev whisky, ale dceru :biggrin: ).
Vem. Na děti jsem expert. Naučím je spoustu potřebných dovedností a na výstavě ji zabavím detailním popisem oděvů z přelomu čtrnctého a patnáctého století. Tomu žádná neodolá.

Ne vážně, vem:))
Mini

Příspěvek od Mini »

drake127 píše:Jasně, já to s dětmi umím - devět let je už dost na to, aby se naučila rozborku-sborku a ve vlaku k tomu bude skvělá příležitost. :biggrin:
:angry: … a to je co?!
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Mini

Příspěvek od Mini »

Braenn píše:
Mini píše:EDIT: Leda bych sebou vzala... devítiletou posilu. (tím nemyslím láhev whisky, ale dceru :biggrin: ).
Vem. Na děti jsem expert. Naučím je spoustu potřebných dovedností a na výstavě ji zabavím detailním popisem oděvů z přelomu čtrnctého a patnáctého století. Tomu žádná neodolá.
Ale jo... to by ji možná i bavilo.
:bigwink: :megalol:

EDIT: Mě bez "možná" … určitě. :bigwink:
Naposledy upravil(a) Mini dne 11. 9. 2012 22.16, celkem upraveno 1 x.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Asi také pojedu, jistě to ale zatím nevím.

Pro zájemce mohu na výstavě provést snadno stravitelný kunsthistorický výklad. Střední evropa v době Jagellonské sice není můj šálek čaje, takže historické pozadí moc dobře neovládám, ale alespoň bych vám mohl vyložit, co a jak je na obrazech a sochách zachyceno. To, proč bylo dílo vytvořeno, bude jistě vysvětleno popisky na výstavě :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Hm, hm, hm, 22.9. by mi měl zrovna vycházet volný víkned, že bych se připojil.
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Zatím to vypadá, že bych snad mohl dorazit taktéž, přičemž bych se ovšem na místo dopravil sám.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Mini píše:
drake127 píše:Jasně, já to s dětmi umím - devět let je už dost na to, aby se naučila rozborku-sborku a ve vlaku k tomu bude skvělá příležitost. :biggrin:
:angry: … a to je co?!
Myslím že lektor má na mysli přesně toto: http://www.youtube.com/watch?v=f2jMK_9G4mE :biggrin: A to se ještě nezmínil o své praxi otrokáře v africkém dole. :shades:
Mini

Příspěvek od Mini »

Braenn píše: Myslím že lektor má na mysli přesně toto: http://www.youtube.com/watch?v=f2jMK_9G4mE :biggrin: A to se ještě nezmínil o své praxi otrokáře v africkém dole. :shades:
Té "rozborce" bych i věřila a možná bych ji zvládla i sama, se "sborkou" to bude zřejmě těžší.
Hlavně aby to pak nestřílelo samo. :bigwink:

Lektorova praxe otrokáře, je mi myslím známa. :blush:
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Djorema

Příspěvek od Djorema »

.. jedna naše kamarádka na srazech využívá "cvičení jemné motoriky" svých dětí (7 a 5 let), když je jiný kamarád učí balit cigára :bigwink:

.. 9 let je nejvyšší čas "odkrýt karty" a ukázat dcerce gamers komunitu :yes:
Gréta Whistle (list ve větru)
Verenna Perith (snící mysl plnou jara; ale doupě pod sněhem...)
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Djorema píše:.. 9 let je nejvyšší čas "odkrýt karty" a ukázat dcerce gamers komunitu :yes:
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Djorema píše:.. 9 let je nejvyšší čas "odkrýt karty" a ukázat dcerce gamers komunitu :yes:
aby, kdykoli ji popadne touha pustit si PC místo aby šla ven nebo se učila, měla nás před očima?
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

nemůžu pařit a musím se jít učit, protože jak mě máma potká ve hře, skončím na DS, než se stačím leknout a přijdu o spoustu expů - tak tomu říkám moderní výchova :megalol:
Asce

Příspěvek od Asce »

Selvagion píše:nemůžu pařit a musím se jít učit, protože jak mě máma potká ve hře, skončím na DS, než se stačím leknout a přijdu o spoustu expů - tak tomu říkám moderní výchova :megalol:
Proč ne viď? :biggrin: ...navíc mi to připomíná konec přednášky jednoho chlápka na TEDu. ( https://www.youtube.com/watch?feature=p … 2N-5maKZ9Q )
Neuzavřené konce, atmosféra strachu, smrt postavy! ...to je to, čeho se lidé nejvíce bojí a co nenávidí, ale na co vzpomínají nejdéle!
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Do Kuttenbergu si připiště i mě a Niam. Jízdenku dáme skupinovou se slevou.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Takže tu máme seznam těch, co by jeli možná či určitě, jak jsem to posbírala ve vlákně:

Ano:

Onyx,
Drake127,
Djorema
Jitka + dcera
Jesper
Selvagion
Mourrisson
Allex
Asce
Camelie (autem)
Naylun
Niam
Balrog
Paklic
Braenn

Možná:

Zuzu
Mottlis
Strigo

Platí to?
Hlavně to znamená, že vstupenka na EJ nám v případě 10+ klesne ze 190,- na 100,-.

Další vstupné:

Sv. Barbora: 60,-
Muzeum stříbra + důl: dospělí 120,– Kč děti, studenti 80,– Kč

Tady jsem našla pěkné stránky s jednotlivejma památkama, kdyby někomu něco padlo do oka
http://www.kutna-hora.net/ . Mě se třeba líbí ta kostnice, ale není úplně v dosahu.

Jízdenka, co jsem tak počítala zpáteční a hromadnou pro 11 lidí, by měla vyjít na 100,- tam a zpět.

Jeden přímák jeden v 8:05, druhý v 10:05, jak tu psal Onyx. Jede to hodinu. Návrat někdy odpoledne/k večeru, přímáky jedou v 17:00 a v 19:00.

Takže pro možnost nějaké organizace by bylo dobré, aby zde každý zúčastněný dal tyto informace v přehledné formě:

Jedu?
KAM se chce podívat určitě:. EJ? Barbora? Důl? Ještě někam?
KDY? V 8 nebo v 10? (Ve formě "mohu obojí, ale dávám přednost..." nebo "Kdyby se jelo v 8:00, nemohl/a bych.)
Do hospůdky večer v Kutné hoře, případně After party v Praze?

Edit: Plus má-li někdo možnost ze soboty na neděli ubytovat nepražské?
Naposledy upravil(a) Braenn dne 16. 9. 2012 14.23, celkem upraveno 3 x.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Za sebe: (viz můj příspěvek o stránku zpět)

Jedu určitě.
Podívat se chci na EJ na 100%, do Sv. Barbory na 100%, pak po historickém centru. Do dolu moc nechci, a nevadí mi se místo toho projít po městě, klidně sama.
Ráno mohu kdykoli, dávám přednost 8:00.
Do hospůdky v Kutné hoře bych klidně šla, ale raději bych pak párty v Praze, tedy klidně odjezd už v 17:00.

Edit: Spaní mám, ale když se to protáhne, možná bych uvítala.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 15. 9. 2012 17.56, celkem upraveno 1 x.
Asce

Příspěvek od Asce »

Jedu. (+ počítejte s Mottlisem, který pojede taky)
Určitě EJ, ostatní je mi docela jedno...
Lepší by pro nás bylo jet až v těch 10. Přece jen se předtím musíme ještě dopravit ze severu do Phy.
Na hospůdku to moc nevidím, kvůli odjezdu... možná seženeme místo na přespání, pak by to šlo, ale není to 100%.
Neuzavřené konce, atmosféra strachu, smrt postavy! ...to je to, čeho se lidé nejvíce bojí a co nenávidí, ale na co vzpomínají nejdéle!
Odpovědět