No, taky díky... jednak za to hledání chlapce, ale také DM za to druhé... jen ze začátku mě vyděsil tou únavou... myslel jsem, že je to bug proto ten relog (protože jsem podobný už zažil)… Ale jinak super
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Chtěl bych poděkovat Pavlovi a winnone za tu čest dorazit (doslova) jejich pěkný quest.
a také za možnost zhlédnout průřez životními prioritami obyvatel západní desky. Jeden by rád zharabal to trozo a střeva, druhej půl tunovou mrchu, třetí by to vše dal do vaku a táhle deset mil a poslední opozdilec zjištujě co stáhnout.
Ale vážně bylo to dobrý, jen ten boj mě celkem překvapil
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Dr.Lizard píše:Chtěl bych poděkovat Pavlovi a winnone za tu čest dorazit (doslova) jejich pěkný quest.
a také za možnost zhlédnout průřez životními prioritami obyvatel západní desky. Jeden by rád zharabal to trozo a střeva, druhej půl tunovou mrchu, třetí by to vše dal do vaku a táhle deset mil a poslední opozdilec zjištujě co stáhnout.
Ale vážně bylo to dobrý, jen ten boj mě celkem překvapil
taky díky :-) jen jak člověk procházel Divočinou a nacházel na každém kroku popisy situace bylo skvělé. Dobrá atmosféra, škoda jen, že se takovéto aktivity jako Q nedělají ještě hojněji (možná bych taky měl začít :-)) .
Díky!
I já se přidávám k poděkování, ikdyž nastala taková nemilá situace, tak nás nedostala a my si hrajeme dál. Moc díky ošetřovatelům, nosičům a plačíčí pomocnici
Taky dík .) Alky by se sice ještě šla s Aris vybavovat, ale já měl jednak už děsně usezený zadek (a ani střídání na míč nepomohlo), jednak hlava a oči už přestávají fungovat.. :).. tak jindy :)