Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

cybermisa píše:Omlouvam se vsem hracum, kteri se ucastnili dnesniho Labirova questu za dejovou nekonzistenci a mensi zmatky. Tesne pred finale zacal mit Labir technicke potize a padlo mu to. Jelikoz jsem byl ve hre pred tim sotva par minut, quest jsem prebral radne rozjety a zaclenil dejove asi trosku nekam jinam. Diky za pochopeni,

Vas CM :clover: :smile:
tak za to ti spíš patří díky, žes to přebral a aspoň nějak uhrál :smile:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Omlouvám se výpravě do opuštěného dolu. Ten questík jsem bohůmžel nemohl dohrát (a díky cybermisovi že to narychlo převzal) protože mi zrovna zhavaroval jeden disk ze strip raid pole. Takže ztráta všech dat na systémovém disku (měl bych mít od dost věcí zálohy, ale ne od všeho) a čeká mě postupná čistá instalace všeho...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

labir: huh, tak to ti nezávidím :blink:
Já bych chtěl každopádně poděkovat Adalbertovi, že se dostavil :smile: sice se teda většinu času moc nevměšoval a nechával to na brachách (těm patří taky díky), ale stejně to pak přebral :smile:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Souhlasím s přecedou (takže díky) a myslím si, že to nakonec nebylo ani nijak zvlášť poznat. :bigwink:

Byla to povedená výprava i dohra po ní (vlastně obě). Škoda jen, že nedorazili všichni, kteří měli, bylo by to jistě ještě o chlup zajímavější.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já děkuju všem, co se dostavili... v první fázi mi docela zatrnulo (a Bert to taky ještě slovně dopepřil). No jo, to je tak, když se někomu, komu sestra zasedne počítač, řekne: "Řekni ostatním" :smile:

Ale nakonec jsme se sešli...

Oběma DM díky. A ten správce nás dostal :biggrin:, koncert Kvak, kvak byl tak super :clover:

A pak mě ještě dostala Rumova intuice na heslo

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Dneska všem moc díky za oslavu bylo to fajn. Matěj děkuje za dárečky a blahopřání. Nechyběl tam ani konflikt Zacha a Freda bylo to fajnové.

A spešl Díky Pipimu a nejspíš Piti :clover: takže díííky bavil jsem se!
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Enesek píše:Dneska všem moc díky za oslavu bylo to fajn. Matěj děkuje za dárečky a blahopřání. Nechyběl tam ani konflikt Zacha a Freda bylo to fajnové.

A spešl Díky Pipimu a nejspíš Piti :clover: takže díííky bavil jsem se!
Největší díky patří Piti! Všechno krásně nachystala a zachránila pozdní přípravy. Naprosto skvěle odhadla co a jak a bylo to opravdu bez chyby. Takže díky všem gratulantům, oslavenci a hlavně převeliké díky Piti!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Chm.. škoda jsem tam chtěl být taky ale disk měl jiné plány.. No což, tak jindy. Každopádně díky Piti za celou slavnost!
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

labir píše:Chm.. škoda jsem tam chtěl být taky ale disk měl jiné plány.. No což, tak jindy. Každopádně díky Piti za celou slavnost!
Prosim vás za co? Jen jsem přiletěla z práce a narychlo připravila stůl se židličkama.
Děkuji tímto všem trpělivým gratulantům, že vyčkali venku :blush:
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Pitikule píše:
labir píše:Chm.. škoda jsem tam chtěl být taky ale disk měl jiné plány.. No což, tak jindy. Každopádně díky Piti za celou slavnost!
Prosim vás za co? Jen jsem přiletěla z práce a narychlo připravila stůl se židličkama.
A ještě efekty! No děkujem za to že si to nachystala :bigwink: moc se mi to líbilo, hlavně ti motýlci :biggrin:
Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Bruciacullo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruciacullo »

Enesek píše:
Pitikule píše:
A ještě efekty! No děkujem za to že si to nachystala :bigwink: moc se mi to líbilo, hlavně ti motýlci :biggrin:
oslava fajne :bigwink: a jen tak mimochodem všechny iluse včetně těch motýlku uskupených do jmena byli od Morgi :bigwink:
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha

http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Bruciacullo píše:
Enesek píše:
Pitikule píše: Prosim vás za co? Jen jsem přiletěla z práce a narychlo připravila stůl se židličkama.
oslava fajne :bigwink: a jen tak mimochodem všechny iluse včetně těch motýlku uskupených do jmena byli od Morgi :bigwink:
Ahá tak to jsem teda nevěděl! A abych nebyl OT, tak díky ještě Morgdží. :bigwink:
Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Babec

Děkuji a zároveň se i loučím

Příspěvek od Babec »

Deade, jsem moc rád, že jsi byl ochoten se ještě lognout a dohrát to. Opravdu přenádherná hra. Jestli mohu poprosit ostatní zaujaté hráče, pokud bude Dead ještě hrát, dejte prosím předsudky stranou a možná i vy proniknete do jeho vcítěné hry. Samozřejmě je to jen na vás. (komentáře si prosím nechte) Deaade ještě jednou a naposledy ti děkuji a tímto se i loučím, děkuji všem lidem, kteří se mnou hráli a se kterými jsem zde prožil spoustu nádherných chvil. Mějte se :bigwink:
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Díky za divadlo... jako výraz poděkování jsem připravil dokumentaci v zajímavých fotech ze hry :bigwink:

Divadlo

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Pitikule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pitikule »

Aefar píše:Díky za divadlo... jako výraz poděkování jsem připravil dokumentaci v zajímavých fotech ze hry :bigwink:

Divadlo
ó díky! fotit už nebyl čas. Sláva ti!
Reklama: Piti - práce všeho druhu, vysoká kvalita, nízká cena - spokojenost zaručena!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za divadlo..a Matějovi za následné lovení herců :devil_2: :elf_
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Jesper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jesper »

Děkuju za divadlo.. a teda za screeny :biggrin:
( ͡° ͜ʖ ͡°)
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Díky moc všem, kdo přišli a pro které bylo co hrát. :) Chvílemi jsem se bál, že zadní řady ani nic neuslyší, ale vypadá to, že pantomimu z toho neměl nikdo.

Takže ještě jednou dík. :)

Aefar: parádní reportáž, je v ní všechno! :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Taky díky moc všem co hráli a co se byli podívat. Bylo to fajne. Moc jsem se bavil ;)
Screeny jsou supr, ale všechno tam neni! To co pracně odehráli Alkaran a Nephtys společně, aniž by to měli natrénované!! :biggrin: :biggrin:
A taky díky Matějovy za "vsuvku". Opravdu překvapilo a potěšilo! :clover:
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Já taky děkuju za divadlo bylo to super! A herci nechť se třesou strachy před Matějem, než si je odchytne! :shades: :yes:

Nep a Franco to už mají zasebou. :bleh:
Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Odpovědět