Taky díky to nabralo směr mimo všechna očekávání a připravené scénáře...Jon píše:Díky Alfrayovi, Aris, Gorovi a Labirovi. Epická hra.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Taky děkuju za ples byla to krásně odpočinková a pohodová hra, jen ti lidi. Ale i tak to bylo fajn. Díky.

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
- Deadlymoon
Já taky díky za příjemný ples a za "afterparty"
Bylo to naprosto dokonalé.. Bobyna a vše, ale ham ham ham to mě vážně položilo do kolen - bavila si naproto bravůrně!
A díky samozřejmně i Willovi, všichni jste perlili 

Bylo to naprosto dokonalé.. Bobyna a vše, ale ham ham ham to mě vážně položilo do kolen - bavila si naproto bravůrně!

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
A co dělal zbytek, to se ani neptejte...labir píše:Ti co tam nebyli tak schůzovali až jim tekly nervy.TT píše:Nojo, bylo to fajn, jen málo lidí no :-(( Ale stejně děkuju

Díky zbytku na druhém konci světa. Ať už slibnému nováčkovi, zvracejícímu zelenému či jeho robě.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
Opět díky Morpheovi.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Chtěl bych poděkovat DM za práci co dělají pro hráče nevyjímaje mne.
A za druhé Albře, protože mne velice potěšila krátká hra se Sivou... Možná to je jenom mnou, ale ten charakter jsem si zamiloval... i jako hráč

A za druhé Albře, protože mne velice potěšila krátká hra se Sivou... Možná to je jenom mnou, ale ten charakter jsem si zamiloval... i jako hráč

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele:
No... dnešní quest ve mně vyvolal dost smíšené pocity. Nejspíš proto, že se vždycky ukážu jednou za uherskej rok na podobné akci (což si přiznejme, není zrovna adekvátní) takže nejsem v obraze proč tohle to a proč támhle to. Moje původní očekávání byly uplně jiné, protože jsem čekal něco jiného (trochu komornější výpravu někam za něčím, co mi bude upřesněno ve hře) - ovšem myslet znamená h... vědět a když mi ve hře bylo řečeno o co jde a hlavně, když jsem viděl sestavu postav, které se měly questu zúčastnit, hned mi bylo jasné, že tam jsem ale naprosto zbytečný... ale přeci jen, do hry se dostanu jen svátečně a když už mě braši z Hargola přesvědčili.. rozhodl jsem se to pojmout z trochu jiného hlediska a doplnit partu spíš jen jako dekorace - tj. snažil jsem se do všeho co nejmíň kecat (pokud to šlo tak vůbec), což se nakonec myslím osvědčilo, protože jak všichni víme, čím víc postav na větších akcích, tím větší chaos a o to je to pak horší... bohužel se ten chaos ani tady nepodařil eliminovat což mělo pak své následky... ale asi jo, kdybych měl být objektivní a podívat se na ten quest z pohledu hráče, pro kterýho ten quest byl dělaný, tedy který věděl proč se tam jde, kvůli čemu atd. a neměl skoro půl roční díru v událostech, nejspíš se quest povedl
a abych se nakonec dostal k tomu poděkování - díky brachům, že mě přesvědčili abych se zase lognul... ovšem můj epický návrat, který jsem plánoval se nekonal ale já si nakonec tu skromnou atmosféru se vším všudy užil :) díky, že jste ještě nevymřeli
a abych se nakonec dostal k tomu poděkování - díky brachům, že mě přesvědčili abych se zase lognul... ovšem můj epický návrat, který jsem plánoval se nekonal ale já si nakonec tu skromnou atmosféru se vším všudy užil :) díky, že jste ještě nevymřeli
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
To já děkuju Artovi... bylo to fakt moc pěkně připravené... hlavně první patro. Ty odehrávající se výjevy minulosti opravdu dotvářely atmosféru k celému příběhu.
A streete: Braši nesmí vymřít, co by pak deska dělala? A univerzita by pak neměla žádnou konkurenci
EDIT (po Pavlově příspěvku): Taky si myslím, že s tím průběhem nebyly nějak zvláštní problémy. A nešťastná smrt na konci byla prostě způsobena systémovými nedostatky (když to v tlačenici Zelga odkoplo a pak ho dveře ještě zaklaply a vtáhly) - to se bohužel stává. Podobně jako lagy (jednou jsem pobíhal po lokaci, nade mnou pořád jen lítaly čísílka se ztracenými životy, přechody byly neklikatelné... a pak jsem najednou padl mrtev uprostřed lokace a kolem čtyři harpyje - a nebyl nikdo, kdo by mě oživil. Prostě špatný den, to se stává.)
A streete: Braši nesmí vymřít, co by pak deska dělala? A univerzita by pak neměla žádnou konkurenci

EDIT (po Pavlově příspěvku): Taky si myslím, že s tím průběhem nebyly nějak zvláštní problémy. A nešťastná smrt na konci byla prostě způsobena systémovými nedostatky (když to v tlačenici Zelga odkoplo a pak ho dveře ještě zaklaply a vtáhly) - to se bohužel stává. Podobně jako lagy (jednou jsem pobíhal po lokaci, nade mnou pořád jen lítaly čísílka se ztracenými životy, přechody byly neklikatelné... a pak jsem najednou padl mrtev uprostřed lokace a kolem čtyři harpyje - a nebyl nikdo, kdo by mě oživil. Prostě špatný den, to se stává.)
Naposledy upravil(a) Aefar dne 18. 1. 2010 9.51, celkem upraveno 2 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
Taky velké díky Artovi za tu včerejší výpravu. Bylo to velmi příjemné překvapení, když se po zuby ozbrojená a nakouzlená banda vrhne do pekla... a ono tohle. Bylo to nečekané a se skvělou atmosférou, a myslím si, že i když se nebojovalo zdaleka tolik, kolik se očekávalo, stálo to za to... svým vlastním způsobem. A extra díky za nesystémová zkoumání a řešení.
Samozřejmě díky patří i brachům, že nezklamali a objevili se v takovém hojném počtu, i ostatním, kteří se ukázali a pomohli. Mám pocit, že snad každý si sehrál svou byť třeba malou roli, což bylo při takové účasti až s podivem.
A vedení a postup ? No, s tak velkou skupinou je to docela potíž, ale myslím si, že jsme si vedli dobře a měli i výborný čas (až ke konci jsme se trochu zasekli, ale tak to se u luštění záhad a tuhých bojů stává). A kromě těch pár výběhů několika "průzkumníků" nebo zdržení se pozadu se skupina držela i docela pohromadě a držela směr, což se leckdy nedaří ani sehrané a o dost menší bandě.
Celkově se mi to hodně líbilo a těším se na pokračování. Ještě jednou - díky všem.

Samozřejmě díky patří i brachům, že nezklamali a objevili se v takovém hojném počtu, i ostatním, kteří se ukázali a pomohli. Mám pocit, že snad každý si sehrál svou byť třeba malou roli, což bylo při takové účasti až s podivem.
A vedení a postup ? No, s tak velkou skupinou je to docela potíž, ale myslím si, že jsme si vedli dobře a měli i výborný čas (až ke konci jsme se trochu zasekli, ale tak to se u luštění záhad a tuhých bojů stává). A kromě těch pár výběhů několika "průzkumníků" nebo zdržení se pozadu se skupina držela i docela pohromadě a držela směr, což se leckdy nedaří ani sehrané a o dost menší bandě.

Celkově se mi to hodně líbilo a těším se na pokračování. Ještě jednou - díky všem.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.