Ano to se stava, NWN dvere jsou takove hra je takova a plna bugu. Jedine co mne zarazilo je ze jsem po smrti bugem na DM questu marne ocekavala res... No diky vsem hracum. Bylo to trochu preplnene ale vzhledem k poctu postav az prekvapive dobre zvladnute.Aefar píše:EDIT (po Pavlově příspěvku): Taky si myslím, že s tím průběhem nebyly nějak zvláštní problémy. A nešťastná smrt na konci byla prostě způsobena systémovými nedostatky (když to v tlačenici Zelga odkoplo a pak ho dveře ještě zaklaply a vtáhly) - to se bohužel stává. Podobně jako lagy (jednou jsem pobíhal po lokaci, nade mnou pořád jen lítaly čísílka se ztracenými životy, přechody byly neklikatelné... a pak jsem najednou padl mrtev uprostřed lokace a kolem čtyři harpyje - a nebyl nikdo, kdo by mě oživil. Prostě špatný den, to se stává.)
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Re: děkuji
*V tom náhle Elrin ze stínu, přitakala ve všem Scrappymu.*Scrappy píše:Dnešní večer až noc skvěléDíky DM, Clair a Elrin za úžasnou hru
však my toho rytíře najdeme!
Postavy:
„Nai súlë súyuva lannilyannar ar hwesta aldamolyanna.“ Elrin Venailir
-
Taky díky za včerejšek, je radost, když svět kolem takhle ožívá. A jsem rád, že jsme ten piknik nemuseli rušit, i když kolikrát to bylo tak tak.Aefar píše:Dík Labirovi, naší lesní "dvojici" (opět) a Myrpovi. Co hláška, to perla.
Ale nejlepší byl pavouk a Dinova reakce, já myslel, že se udusím.

P.S.: Můj soukromý tip je močůvka.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Opět díky Morpheovi, pak také Elrin (velký dík), Clair a Tonnymu.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
-
-
-
Také díky všem kolem obrany tvrze … jsem opravdu zvědavý, jak se to všechno nakonec semele. Jen škoda, že je teď o zkouškovém málo času 

Naposledy upravil(a) Naylun dne 22. 1. 2010 0.33, celkem upraveno 1 x.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Jedenáct Díkůvzdání
Díky Berenice, Elře, Nyalunovi, Safiře, Daemianovi a ostatním, které Elrin již na svých cestách za poznáním potkala, či ještě potká. A také za úvod do světa Equilibrie.
Díky Korinovi, Sivě, Lucienovi, Zachymu a dalším za krátkou ukázku zajímavých rolí.
Díky Tajemnému drowovi čaroději, který Elrin nezabil při první příležitosti a ještě měl dost odvahy zamířit tam, kde dokonce i uspěl. *Obojím překvapena*
Díky Michaelovi, který mne přesvědčil, že kromě vyčerpávajích RP mnohologů, je ve světě Eq také nějáká akce nejen pro postavy s úrovní 15 a výše.
Díky Matějovi, za odvážnou roli malého chlapce se svým snem.
Díky Zelgovi, také za odvážnou roli a vyčerpávající přednášku o zákonech.
Díky Clair za příkladnou roli doslova racionálně smýšlející studentky.
Díky Anade, která dokáže využít každou maličkost ve svůj prospěch.
Díky Scrappymu, který mi už nejednou vyrazil dech svou dvojrolí. Ať už jako dobrosrdečná i střeštěná lesní víla (Pixie Malina), nebo v roli charismatického zaklínače Williama.
Jo a taky Malina mi šeptá, že mám Děkovat všem, kdo lesním vílám netrhají křídla, aby si přilepšili prodejem vílího prachu.
A nakonec... Díky týmu Eq, kteří neustále spestřují a rozvíjejí možnosti nejen samotné hry jako těla, ale i děje jakožto rozumu a duše, v podobě zachování typického fantasy prostředí. Hodně
Díky Korinovi, Sivě, Lucienovi, Zachymu a dalším za krátkou ukázku zajímavých rolí.
Díky Tajemnému drowovi čaroději, který Elrin nezabil při první příležitosti a ještě měl dost odvahy zamířit tam, kde dokonce i uspěl. *Obojím překvapena*
Díky Michaelovi, který mne přesvědčil, že kromě vyčerpávajích RP mnohologů, je ve světě Eq také nějáká akce nejen pro postavy s úrovní 15 a výše.
Díky Matějovi, za odvážnou roli malého chlapce se svým snem.
Díky Zelgovi, také za odvážnou roli a vyčerpávající přednášku o zákonech.
Díky Clair za příkladnou roli doslova racionálně smýšlející studentky.
Díky Anade, která dokáže využít každou maličkost ve svůj prospěch.
Díky Scrappymu, který mi už nejednou vyrazil dech svou dvojrolí. Ať už jako dobrosrdečná i střeštěná lesní víla (Pixie Malina), nebo v roli charismatického zaklínače Williama.
Jo a taky Malina mi šeptá, že mám Děkovat všem, kdo lesním vílám netrhají křídla, aby si přilepšili prodejem vílího prachu.
A nakonec... Díky týmu Eq, kteří neustále spestřují a rozvíjejí možnosti nejen samotné hry jako těla, ale i děje jakožto rozumu a duše, v podobě zachování typického fantasy prostředí. Hodně

Postavy: