Adhrin píše: Díky Michaelovi, který mne přesvědčil, že kromě vyčerpávajích RP mnohologů, je ve světě Eq také nějáká akce nejen pro postavy s úrovní 15 a výše.
To tě nepřesvědčil Michael,ale Gloirin

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Adhrin píše: Díky Michaelovi, který mne přesvědčil, že kromě vyčerpávajích RP mnohologů, je ve světě Eq také nějáká akce nejen pro postavy s úrovní 15 a výše.
Ja jen doufam, ze se ti na EQ bude nadale libit a hra te bude bavit cim dal tim vic.Adhrin píše: …
Díky za uznání, jen se hezky „baF“. A pokud je Malina ještě na živu, budeme pokračovat.cybermisa píše:Ja jen doufam, ze se ti na EQ bude nadale libit a hra te bude bavit cim dal tim vic.Adhrin píše: …Jsem rad, ze na EQ hrajes. S Malinou ste bezva dvojka
![]()
Hehe, rozkaz je rozkaz. Ale musím říci, že seřazená druhá vlna útoku, pravděpodobně těsně před akcí, z boku, vypadala opravdu hezky.Ghost píše:No, vzhledem k tomu, že Dustil tak pečlivě plní rozkazy, tak jsem propásnul hlavní event a tak chci poděkovat hlavně Alfovi a Skeldovi, že tam byli a hráli tu atmosféru nejistoty a rozhodování, co dál :)
hrabonoři byli senzačníDr.Lizard píše:Já bych chtěl pochválit vynálézavost škřetích útočníků...
klasika, zařve hráč a každý na něj hodí bobek - zařve DM a všichni se začnou hýbatDr.Lizard píše:.. a také ducha přítomnosti Tirínské stráže, keterá v klíčový okamžik převzala velení nad tou zmatkující bandou