PS.: Velky diky patri hlavne Psanci za jeho nadseni a trpelivost
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Darren Finngard
- Kontaktovat uživatele:
-
Mia.Dasia
- Kontaktovat uživatele:
jj Q. byl super.. a obvzlášť ten začátek... Mia měla byrvu toho kousku oblečení..Darren Finngard píše:Moc rad bych podekoval vsem za vcerejsi nocni quest s hadankama. Az na ty hadanky to bylo vazne fajn. Skvely pripad "nenasilneho" questu aneb .. jde to i bez zbrani ;).
![]()
PS.: Velky diky patri hlavne Psanci za jeho nadseni a trpelivost
díky moc
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dnešní výpravu na sever
dobře sem se bavil
hlavně díky údivu Elenis téměř nad vším co se dělo
akorát to zakončení no...mě systém napsal že bude počítač za minutu vypnut a odpočítával a já si zaboha nemohl spomět co se to má kam napsat aby to přešlo
pošahaná mašina!...takže dik všem co s Melisimou byli 
-
Mia.Dasia
- Kontaktovat uživatele:
tak jak na ot koukám tak dnes.. a včera je toho hodně k poděkování.. kromě již zníměných sourozenců bych ráda poděovala DM.. a super miniQ na ostrově.. na žádnuo lod se teď ani nepodívám
no a teď něco jiného:
chtěla bych poděkovat všem co miu podpořili a nenechali jí v tom... prostě Miinka tohle všechno nezvládla a tak se i omlouvám. bylo to prostě už trochu moc.
Speciální dík patří Kat, že mi (Mie) neustálým psychickým terorem dala pořádnou facku a a tak máte ta štěstí/smůlu že se s miou bude shledávat dále
prostě díky všem za tenhle večer
no a teď něco jiného:
chtěla bych poděkovat všem co miu podpořili a nenechali jí v tom... prostě Miinka tohle všechno nezvládla a tak se i omlouvám. bylo to prostě už trochu moc.
Speciální dík patří Kat, že mi (Mie) neustálým psychickým terorem dala pořádnou facku a a tak máte ta štěstí/smůlu že se s miou bude shledávat dále
prostě díky všem za tenhle večer
Diky vsem za ukazani pouste a vseho tam. Opravdu je to drsny, no a ten starik sem fakt necekal, sem si rikal co to je, byl jsem totalne zmaten nez mi to cvaklo
, pak to co se tam odehravalo taky pekny.
Ikdyz mozna to v tuto rani dobu moc nepobavilo vsechny ucinkujici, kdyz se vracime do bezpeci a takhle jsme vytrestani.
Ikdyz mozna to v tuto rani dobu moc nepobavilo vsechny ucinkujici, kdyz se vracime do bezpeci a takhle jsme vytrestani.
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Tiež by som chcel podakovať všetkým zúčastneným aj ked ten koniec bol už v tej rannej dobe na mňa ako RP uplného začiatočníka moc. Hlavne dík za Vrrrrrrrrrrrrr vrrrrr, pitvu ktorú som nečakal a akrobaciu s kopím na ktorú sa nedá jednoducho vynadívať. Iba dúfam že všetky moje stretnutia z DM nebudu končiť rovnako, alebo podobne ako predošlé, lebo si začínam úspešne budovať hospodský syndróm.
Ano, včerejší setkáni trpaslíků bylo povedené. Jen jsem rád, že dokážu odlišit IC a OOC informace, protože ta lež, co jsem včera slyšel od jedné dlouho hrající postavy, byla na mou duši dost silný kafe.
Mimochodem rád bych taky poděkoval Labirovi a hlavně psinovi za nápad Pranýře. Jeho myšlenka a název se mi původně vůbec nelíbily, ale teď vidím jeho užitečnost. Ono není moc milé, když postavy musí IC uctívat mocně vypadajícího válečníka, protože má na sobě nejdražší zbroj, když OOC víme, že je to naprostý začátečník. A hle, on je najednou na pranýři...
Thorinovi bych tímto jen vzkázal, že na všude na webu Equilibrie je napsáno "Nepotřebujete světu dokazovat jaký jste borec? Přijďte mezi nás - rádi vás uvítáme v HC RP světě Equilibrie." Udělej si z toho závěr.
Mimochodem rád bych taky poděkoval Labirovi a hlavně psinovi za nápad Pranýře. Jeho myšlenka a název se mi původně vůbec nelíbily, ale teď vidím jeho užitečnost. Ono není moc milé, když postavy musí IC uctívat mocně vypadajícího válečníka, protože má na sobě nejdražší zbroj, když OOC víme, že je to naprostý začátečník. A hle, on je najednou na pranýři...
Thorinovi bych tímto jen vzkázal, že na všude na webu Equilibrie je napsáno "Nepotřebujete světu dokazovat jaký jste borec? Přijďte mezi nás - rádi vás uvítáme v HC RP světě Equilibrie." Udělej si z toho závěr.