Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Omlouvám se že Brumla nebo Ryta není ve hře, ale zase se stěhuju a tam kde zase budu bydlet nemám net, takže zase nebudu delší dobu online snad se ukážu ale v únoru, tak se všichni prima bavte a snad brzo ahoj
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím a pozdravuji, … omlouvám se některým postavám jménem Pall za delší nepřítomnost. Nemám poslední dobou moc času na hraní a když už čas je tak mi zas nejde net (tedy jde, ale tak rychle že je proti němu šnek vrcholový sprinter).
Není třeba se obávat. Nepověsil jsem EQ na hřebík, jen se sem prostě nedostanu.
Není třeba se obávat. Nepověsil jsem EQ na hřebík, jen se sem prostě nedostanu.
Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Velice se omlouvám celé kompanii a jisté dvojici, že nějak nestíhám pobývat ve hře.
Dyť mě znáte a víte, že se stejnak ozvu a vrátím akorát na čas. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Já se moc omlouvám Roranovi, protože jsem svým afk a následným odlogem úplně zničil pěkně rozehrané RP... Omlouvám se tedy...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele: