otázky a odpovědi

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Sonnyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sonnyx »

Vím, že tímhle už budu OT a za to se omlouvám, ale taky si dovolím ještě k tomu Placidiho nápadu přispět.

Zrovna jedna taková by mohla být klidně i v knihovně. Třeba bedna s nápisem: "Knihy čekající na schválení" nebo něco takového, které by si mohl člověk rovnou i přečíst.

Je fajn, když člověk něco vytvoří, dá si s tím hodně práce a pak ví, že ho ten výtvor přežije (respektive jeho postavu). Takhle je dílo postavy zatím závislé jen na těch, komu ho předala. Na jednu stranu je to pěkné a šíří se jen to, co si člověk sám dokáže distribuovat, na druhou stranu tak mohou dobré výtvory na vždy zapadnout někde za poličkou.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
LordAladar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordAladar »

AHoj, prosim vas, jak funguju truhly v bejvaku? Jako trezor asi ne, coz je skoda kdyz tam jsou, ale zustanou v nich veci bezpecne az do restartu?
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Jo, moc jim nevěř... ještě teď si pamatuji, jak jsem takhle s Alkaran měl v truhle (to byla doba, kdy ještě trezory nebyly v každém bytě) nově koupenou elfí plnoplátovku... a hned asi třetí den jsem o ni takhle přišel :))

(I když to nebylo zapřičiněno pádem serveru, ale neplánovanou rychlou aktualizací modulu.)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
placidity

Příspěvek od placidity »

Nicméně jako odpadkový koš dobré :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Technicky se dá využít na dočasné uskladnění i koš, ale musíš být opatrný :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Ynyekly

Příspěvek od Ynyekly »

Mám dotaz. Sice nevím, jestli patří přímo sem, ale...
Když zemře postava, dostane se na Druhou stranu a tam si napíše do deníku, jaké to tam je a pak se nechá objevit na Desce. Bude mít pořád ten svůj zápis v deníku a bude tudíž vědět, jak to na Druhé straně vypadá?
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Zkráceně, budeš mít deník, nebo papír, na který jsi to psala, ale bude jednoduše prázdný, jakoby se do něj nikdy nepsalo. Aspoň toto byl verdikt tuším CM, před nějakým tím rokem.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Pipi_CZ píše:ale bude jednoduše prázdný
Nebo nečitelný, jak psal Pavel. A toto se nevztahuje jen na klasické písemné zprávy, ale jakékoliv (obrázky, tetování, nějaké speciální druhy abeced). Nejjednodušší je předpokládat, že z druhé strany není možné vynést vůbec žádné informace.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Zlofas

Příspěvek od Zlofas »

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli když na ostrově v sebeobraně zabiju pirátskou stráž co mě chce rosekat, tak jestli to musím hlásit DM, jako že to uvidí ostatní piráti a pak se na té postavě budou chtít pomstít, už delší dobu mi to vrtá hlavou, díky.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Nemusíš, je problém piráta, že si začal a pak se nedokázal ubránit.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

mě by jen zajímalo dodatkem, pokud mám glejt je to jasné, ale pokud glejt nemám, pirát na mě zaútočí a já ho zabiji, tak by to mělo být jiné ne, v takové situaci je lepší utíkat, i když jako otrok, by výsledek mohl bejt podobný, i když pirát si pak , může říci to sem ho viděsil kašlu na něj
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

imho v takovem pripade se piratovy vysmejou kumpani, ze se od otroka/nicky nechal zrubat :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Když se tu rozpoutala debata o poutech, napadl mě dotaz:

Pokud má postava selhání kouzla díky poutům například, lze čarovat s featem "klidné kouzlo"?
Nebo tento feat platí přímo jen na selhání mystického kouzla vlivem nošení kovu?
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Tam jde nejspíš o to, že máš svázané ruce a tak nemůžeš gestikulovat, ne?
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

No a právě pomocí featu "klidné kouzlo" po RP stránce negestikuluješ.
Tedy mě zajímá, jestli při poutech na rukou a s tímto featem lze normálně čarovat, nebo je potřeba v takové situaci DM asistence (tedy systém neumožnuje jakkoliv čarovat s poutama na rukou a featem "klidné kouzlo").
Strigo

Příspěvek od Strigo »

Pipi_CZ píše:Tam jde nejspíš o to, že máš svázané ruce a tak nemůžeš gestikulovat, ne?
V popisku featu je napsáno,že při kouzlení daného kouzla, kouzelník negestikuluje a tudíž, čistě z logiky věci by měl být schopen seslat kouzlo když je sražený, povalený či má nasazena pouta. Jak však je na EQ netuším.
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Ungo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ungo »

Stačí zdravý rozum, když mě někdo bací po palici a pak si na mě klekne, první myšlenka povede spíše k vyměšování něž ke kouzlení.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
Strigo

Příspěvek od Strigo »

Hawkeye píše:Stačí zdravý rozum, když mě někdo bací po palici a pak si na mě klekne, první myšlenka povede spíše k vyměšování něž ke kouzlení.
Dle toho jak chápu sražení, jedná se o násilné donucení cíle jít k zemi, nikoli k omráčení či jinným efektům. Tudíž když tě někdo bací a šlehne s tebou o zem, jsi plně při vědomí a se zdravým rozumem. Je totiž už jedno když kouzlíš a do tebe někdo seká mečem nebo s tebou hází, pořád odříkáváš požadovaná slova daného kouzla. To jestli tě to nějak ovlivní v rozhodování, překvapí či něco podobného je čistě jen individuální aspekt dané postavy a myslím si, že soustředění tady není nadarmo.
Naposledy upravil(a) Strigo dne 7. 7. 2012 18.24, celkem upraveno 1 x.
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Určitě tenhle feat funguje na selhání mystického kouzla vlivem kovu.
Chci ale vědět, jestli to právě funguje i po té RP stránce - tedy že postava nemusí gestikulovat.
Odpovědět