Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Ani prd, to já jsem ji jednou měl takovou, že jsem ani neviděl, co mačkám za tlačítka(dokonce si postava připadala jak nesmrtelná) a proto mi bylo řečeno, že když jsem nalitej, tak se se mnou hrát nedá. A pak, když jsem ještě jednou byl na šrot, tak mi málem chcípla postava, protože jsem u toho usnul. 

Chtěl bych se hluboce omluvit všem rybářům a divákům, co se chtěli jít dneska podívat na turnaj v rybření. Bohužel mě jisté okolnosti mi zabránili se dostat na internet.
Budu všechno dělat proto, aby se to uskutečnilo následující termín, který vypíšu ve hře i na forku. Ještě jednou se omlouvám a děkuju za pochopení.

Budu všechno dělat proto, aby se to uskutečnilo následující termín, který vypíšu ve hře i na forku. Ještě jednou se omlouvám a děkuju za pochopení.

Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Nejde mi NWN, respektive nedostanu se na svuj EQ ucet, snad se to brzy vyresi. Vsem se omlouvam, stve me ze mi to vlezlo doprostred rozjeteho autoquetu takze vsem jeho akterum se omlouvam taktez, vsem straznym ze jim schazi partak a kriminalnikum ze je nema kdo chytat a tak dale. Je mi to lito a snad se to brzy vyresi.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Tak nakonec uplná změna! Turnaj se nebude konat ani dnes, protože zatímco včera zklamalo připojení. Dneska hrusiho skolila asi chřipka. Všem se omlouvá a určitě to zkusí vynahradit, až bude schopnej se dostat alespoň k počítači.hrusi píše:Chtěl bych se hluboce omluvit všem rybářům a divákům, co se chtěli jít dneska podívat na turnaj v rybření. Bohužel mě jisté okolnosti mi zabránili se dostat na internet.![]()
Díky

acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
postavy: Luthor Waldenn
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
Omluva Adalbertovi: Nejdřív se to nepřepne na šepot a pak to padá..
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Už jsem fit a budu se snažit udělat turnaj o víkendu.Alfray píše:Tak nakonec uplná změna! Turnaj se nebude konat ani dnes, protože zatímco včera zklamalo připojení. Dneska hrusiho skolila asi chřipka. Všem se omlouvá a určitě to zkusí vynahradit, až bude schopnej se dostat alespoň k počítači.hrusi píše:Chtěl bych se hluboce omluvit všem rybářům a divákům, co se chtěli jít dneska podívat na turnaj v rybření. Bohužel mě jisté okolnosti mi zabránili se dostat na internet.![]()
Díky

Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Tak,...a je to tu. Nové PC, nutnost instalace NWN...
...a já nemám proč.
Omlouvám se těm, kteří se mnou měli rozehráno, protože tací byli. Musíte to zvládnout beze mě (což se vám jistě daří). Na pár měsíců s NWN končím. Hezké chvíle jsem tu zažil, ale zloby tu bylo taky sakra hodně. Škoda. Budu tu na foru, ale ve hře těžko;)
...a já nemám proč.
Omlouvám se těm, kteří se mnou měli rozehráno, protože tací byli. Musíte to zvládnout beze mě (což se vám jistě daří). Na pár měsíců s NWN končím. Hezké chvíle jsem tu zažil, ale zloby tu bylo taky sakra hodně. Škoda. Budu tu na foru, ale ve hře těžko;)
"Inu, rád bych..." Zachariash
-
Dneškem končím svou hladovku.Pavel Urban píše:Od zítřka držím herní hladovku - teď se nějakou dobu ve hře neobjevím.
Omlouvám se všem, kteří mají s Dinem nebo s Bardem něco rozehraného nebo s nimi počítají.
Děkuji všem, kdo mě podpořili (nahlas nebo tiše).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
- Kontaktovat uživatele:
Herni prohresek-podezreni na makro
Zdravim chtel sjem se omluvit ,pac nechapu jaktoze jsem nesplnil makro test, byl sjem u toho ale proste jsem automaticky zmackl oboji nez sjem to docet jak ovladani postavy tak emoce... a paks e mi napsalo nesplneno...
ale byl sjem u toho...
tak sa omlouvam
(michal159-morpheus)
ale byl sjem u toho...
tak sa omlouvam
(michal159-morpheus)