Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Ani prd, to já jsem ji jednou měl takovou, že jsem ani neviděl, co mačkám za tlačítka(dokonce si postava připadala jak nesmrtelná) a proto mi bylo řečeno, že když jsem nalitej, tak se se mnou hrát nedá. A pak, když jsem ještě jednou byl na šrot, tak mi málem chcípla postava, protože jsem u toho usnul. :megalol:
hrusi

Příspěvek od hrusi »

Chtěl bych se hluboce omluvit všem rybářům a divákům, co se chtěli jít dneska podívat na turnaj v rybření. Bohužel mě jisté okolnosti mi zabránili se dostat na internet. :no:

Budu všechno dělat proto, aby se to uskutečnilo následující termín, který vypíšu ve hře i na forku. Ještě jednou se omlouvám a děkuju za pochopení. :clover:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Nejde mi NWN, respektive nedostanu se na svuj EQ ucet, snad se to brzy vyresi. Vsem se omlouvam, stve me ze mi to vlezlo doprostred rozjeteho autoquetu takze vsem jeho akterum se omlouvam taktez, vsem straznym ze jim schazi partak a kriminalnikum ze je nema kdo chytat a tak dale. Je mi to lito a snad se to brzy vyresi.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

hrusi píše:Chtěl bych se hluboce omluvit všem rybářům a divákům, co se chtěli jít dneska podívat na turnaj v rybření. Bohužel mě jisté okolnosti mi zabránili se dostat na internet. :no:

Budu všechno dělat proto, aby se to uskutečnilo následující termín, který vypíšu ve hře i na forku. Ještě jednou se omlouvám a děkuju za pochopení. :clover:
Tak nakonec uplná změna! Turnaj se nebude konat ani dnes, protože zatímco včera zklamalo připojení. Dneska hrusiho skolila asi chřipka. Všem se omlouvá a určitě to zkusí vynahradit, až bude schopnej se dostat alespoň k počítači.
Díky :clover:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

chudinka.. to naopak my s notebooky do postele chřipku uvítáme :D

(nenenene, nechci ji na sebe přivolat!! O_o;;)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Od zítřka držím herní hladovku - teď se nějakou dobu ve hře neobjevím.
Omlouvám se všem, kteří mají s Dinem nebo s Bardem něco rozehraného nebo s nimi počítají.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Pavel Urban píše:Od zítřka držím herní hladovku - teď se nějakou dobu ve hře neobjevím.
Omlouvám se všem, kteří mají s Dinem nebo s Bardem něco rozehraného nebo s nimi počítají.
Přidávám se.
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Vyjadřuji hladovce tichou podporu.
Kraki Skengdrang
merlik

+1

Příspěvek od merlik »

Taktéž (a hlasitě). Nicméně v mém (či Elově) případě si toho nikdo stejně nejspíš nevšimne.
account: Tuxik
Elorfin Hanar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

No když jsem zjistil ten důvod tak to pro mě bylo jako šok, takže se to snažím nějak řešit... Škoda že v poslední době jsem neměl vůbec čas a dělal jsem jen ty nejnutnější věci a vypadl jsem z dění...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Paklic

Příspěvek od Paklic »

Omlouvám se, ale nějakou dobu se ve hře neukážu, blbne mi připojení k internetu, jednou jde, jednou nejde. Doufám, že to Alfray pochopí, když budu jeho dlužníkem jeeště o chvilku déle.
anurin

Příspěvek od anurin »

Omlouvám se, ale možná se ještě nějaký čas neukážu. Problémy s připojením
Roma

Příspěvek od Roma »

Omluva Adalbertovi: Nejdřív se to nepřepne na šepot a pak to padá..
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
drake127

Příspěvek od drake127 »

Roma píše:Omluva Adalbertovi: Nejdřív se to nepřepne na šepot a pak to padá..
I'll be back hned jak se to vrátí, mám tam stejně ještě pár povinností, které musím zařídit, než se na pár dní vytrtím.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
hrusi

Příspěvek od hrusi »

Alfray píše:
hrusi píše:Chtěl bych se hluboce omluvit všem rybářům a divákům, co se chtěli jít dneska podívat na turnaj v rybření. Bohužel mě jisté okolnosti mi zabránili se dostat na internet. :no:

Tak nakonec uplná změna! Turnaj se nebude konat ani dnes, protože zatímco včera zklamalo připojení. Dneska hrusiho skolila asi chřipka. Všem se omlouvá a určitě to zkusí vynahradit, až bude schopnej se dostat alespoň k počítači.
Díky :clover:
Už jsem fit a budu se snažit udělat turnaj o víkendu. :yes:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
anurin

Příspěvek od anurin »

Omlouvám se dvoum pouštím obyvatelům za včerejší výpadek internetu. Jsou věci mezi nebem a zemí ( spíš peklem) , které ani já neovlivním. :blink:
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

Tak,...a je to tu. Nové PC, nutnost instalace NWN...

...a já nemám proč.

Omlouvám se těm, kteří se mnou měli rozehráno, protože tací byli. Musíte to zvládnout beze mě (což se vám jistě daří). Na pár měsíců s NWN končím. Hezké chvíle jsem tu zažil, ale zloby tu bylo taky sakra hodně. Škoda. Budu tu na foru, ale ve hře těžko;)
"Inu, rád bych..." Zachariash
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Pavel Urban píše:Od zítřka držím herní hladovku - teď se nějakou dobu ve hře neobjevím.
Dneškem končím svou hladovku.
Děkuji všem, kdo mě podpořili (nahlas nebo tiše).
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
morfeus1234
Kontaktovat uživatele:

Herni prohresek-podezreni na makro

Příspěvek od morfeus1234 »

Zdravim chtel sjem se omluvit ,pac nechapu jaktoze jsem nesplnil makro test, byl sjem u toho ale proste jsem automaticky zmackl oboji nez sjem to docet jak ovladani postavy tak emoce... a paks e mi napsalo nesplneno...
ale byl sjem u toho...
tak sa omlouvam
(michal159-morpheus)
Paklic

Příspěvek od Paklic »

A soráč, že jsem vypadl, musel jsem končit.
Odpovědět