Lidi vy máte problémy … A JÁ CHCU VĚDĚT CO S TIM AUTEM slíbí mě někdo, že přijede pro sud a pak mě ho zase doveze do Brna (snad) prázdnej? a co všechno potřebuju sehnat? nevim jestli někde pučujou k sudu aj chlaďák...
Nechci rejpat, ale spojení neholit si nohy a sexy košila mě neskutečně rozesmálo...magnumouši, já ti nějakou vemu a mužeš se tam v ní promenádovat jestli chceš :D
Niam: Tak to sem rád, že to splnilo účel a rozhodně mě ju vem, já si vemu růžovej ručníček ještě a to bude teprv jízda snad nezteplá to pivo v bečkách jak kolem něho projdu
magnumik píše:Niam: Tak to sem rád, že to splnilo účel a rozhodně mě ju vem, já si vemu růžovej ručníček ještě a to bude teprv jízda snad nezteplá to pivo v bečkách jak kolem něho projdu
Věřím, že osmácí to bez nás i rodičů víkend přežijou a jedu taky. Takže, Winonnko, zjisti, kdo všechno chce k nám do auta. Jen vybírám mezi mondeem s dálniční známkou a v70tkou, na kterou bychom museli známku nalepit (těch 220Kč je pořád asi ještě menší než rozdíl ve spotřebě paliva).
merlik píše:Věřím, že osmácí to bez nás i rodičů víkend přežijou a jedu taky. Takže, Winonnko, zjisti, kdo všechno chce k nám do auta. Jen vybírám mezi mondeem s dálniční známkou a v70tkou, na kterou bychom museli známku nalepit (těch 220Kč je pořád asi ještě menší než rozdíl ve spotřebě paliva).
A kdy planujete vyrazit a vracet se?
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar