otázky a odpovědi

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Strigo

Příspěvek od Strigo »

Wolf píše:Určitě tenhle feat funguje na selhání mystického kouzla vlivem kovu.
Chci ale vědět, jestli to právě funguje i po té RP stránce - tedy že postava nemusí gestikulovat.
Nemám tušení, ale rád bych to také věděl.
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Postavy mají společný byt. Když pronájem vyprší, jedna postava A prodlouží pronájem na svůj klíč a zbytku nakopíruje nové klíče.
Jak oduvodnit to, že jejich klíče už nejsou platné a musí mít nové? Tedy po té RP strácne? Nebo je to spíše OOC systémová věc?

Pak se chci taky zeptat jak hrát automatické zamykání dveří. Tedy taky OOC věc, nebo v každých dveřích je mechanismus, který je automaticky zamkne?
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Wolf píše: Pak se chci taky zeptat jak hrát automatické zamykání dveří. Tedy taky OOC věc, nebo v každých dveřích je mechanismus, který je automaticky zamkne?
Třeba to jsou ty dveře co maj na obou stranách kouli, a ty musíš pootočit klíčkem abys je otevřel :smile: A když se zabouchnou žejo tak je musíš zase klíčkem otevřít :yes:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Ty dveře mají mechanismus, který je zamkne, jak se zabouchnou.
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Wolf píše:Postavy mají společný byt. Když pronájem vyprší, jedna postava A prodlouží pronájem na svůj klíč a zbytku nakopíruje nové klíče.
Jak oduvodnit to, že jejich klíče už nejsou platné a musí mít nové? Tedy po té RP strácne? Nebo je to spíše OOC systémová věc?
To předávání klíčů kvůli prodloužení a podobně, myslím, lze jako OOC systémovou věc vypustit ze hry. Ale vždycky jsem si pro to zatím našel nějaký RP důvod, takže se to zahrálo jakžtakž IC...
Odůvodnění: Prodloužení nájmu a s ním spojené nahlášení dalších osob bydlících v daném bytě/domě - vlastník je úřadům jasný, ale chcou vědět i další spolubydlící. Kontrolovat a vlastnit informace o všech, to je přece v jejich zájmu. Tedy se prodlužuje i jejich "povolení" k obývání.… hm? Nebo to může být zahráno jako ztráta starého klíče a tedy bezpečnostní změna zámku - a tedy i dodání nového klíčku.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Hellou, dá se někde sledovat statistika online hráčů/čas kolik bylo na EQ? :shades:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Woxa píše:Možná tohle ti pomůže: http://www.neverwinter.cz/modules.php?n … ers_Online
Děkuji moc, to jsem přesně hledal a jsem rád, že to není jen moje zdání, že je tu mrtvo .. :dry:
hemendo

Re: re

Příspěvek od hemendo »

Vugi píše:
Woxa píše:Možná tohle ti pomůže: http://www.neverwinter.cz/modules.php?n … ers_Online
Děkuji moc, to jsem přesně hledal a jsem rád, že to není jen moje zdání, že je tu mrtvo .. :dry:
Mě teda nepříde, že by na EQ bylo mrtvo, podle statistik je prave EQ a Thalie dvema jedinymi servery, na kterych mrtvo celkem neni...
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

To jo, ale během posledních dnů, kdykoli se odpoledne podívám, je účast tak tři hráči. Během večera je to tak sedm, osm. A to je mrtvo. Ale nejspíše jde jako vždy o sinusovku.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vugi »

Braenn píše:To jo, ale během posledních dnů, kdykoli se odpoledne podívám, je účast tak tři hráči. Během večera je to tak sedm, osm. A to je mrtvo. Ale nejspíše jde jako vždy o sinusovku.
Já jsem v poslední době online dost a pořád tak kolem 5lidí …
Eltharion

Příspěvek od Eltharion »

A já v poslední době málokdy a když jsem, tak nikde nikdo. To je teprve na zabití :-D
Účet "Kocourmodroocko"

Eldir Alcaseä - elf ze zlata
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Re: otázky a odpovědi

Příspěvek od Braenn »

Nemáte někdo tušení, jak vyhrabat z NWN (z overridu, či kde by mohl být) ikonku a obrázekMám level?
A jak ho přepsat jiným.
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Pochybuji, že to pujde... ten obrázek "mám lvl" se nenahrává jako portrét. Funguje defakto jako odkaz na naklikání si dalšího lvlu.
(víc ti třeba řekne někdo kdo tomu víc rozumí, ale nemyslím si, že by se to dalo nějak přemazat)

EDIT: Tedy alespon myslím, že když se koukneš do výpisu postavy, máš tam svuj vlastní portrét a né "mám lvl", že?
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Jde to...
1) vzít libovolný portrét velikosti L
2) přejmenovat na po_levelup.tga
3) vrznout ho do override
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

:flowers1:
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Ok, nevěděl jsem právě jestli se portrét přehraje a lvlup pak funguje jako normální portrét :)
Anade

Příspěvek od Anade »

Mám modifikaci od AmetystDragona a ta ikonka levelu se mi v NWN v cyklu zprůhledňuje (čimž odhaluje portrét) a zneprůhledňuje, tj. podle mne to jít musí.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Když jsme u toho, poradíte mi ještě, kde najít i zvuk k levelu?
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Zkusil bych dát do override gui_level_up.wav
Bohužel teď to nemůžu vyzkoušet.
Odpovědět