Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
*převalí žvýkací tabák ze strany na stranu a plivne slinu*
...a když budeš u toho, podívej se jí i na dynamiku a vzájemné "postavení" stehna-pánev(boky)-pas-hrudník, dle mého "oka" pácháš v této fázi pohybu anatomickou anomálii. Přijde mi to jako by postava měla "staroegyptskou" perspektivu. Na to že to má být "akční" scéna to působí staticky (i když další detaily (stíny/vlasy/plášť) se snaží scéně dodat dynamiku, tak tělo ji popírá).
Medvědovi "medvědí cval" věřím, tý bloncce ne.
P.S.
To že má zdeformovaný obličej přecházím
...pro tentokrát!
*nacpe si do pusy další kus žvýkacího tabáku a jde si po svém*
...a když budeš u toho, podívej se jí i na dynamiku a vzájemné "postavení" stehna-pánev(boky)-pas-hrudník, dle mého "oka" pácháš v této fázi pohybu anatomickou anomálii. Přijde mi to jako by postava měla "staroegyptskou" perspektivu. Na to že to má být "akční" scéna to působí staticky (i když další detaily (stíny/vlasy/plášť) se snaží scéně dodat dynamiku, tak tělo ji popírá).
Medvědovi "medvědí cval" věřím, tý bloncce ne.
P.S.
To že má zdeformovaný obličej přecházím

*nacpe si do pusy další kus žvýkacího tabáku a jde si po svém*

Kato: Promiň, ale tvá kritika je mi na nic. Celou dobu jsem věděl, že Nep běhá divně.
Ostatně si většinou nějakých chyb všímám, spíš mám problém to opravit. Pokud bys příště psal kritiku, rovnou přihod svůj obrázek, kde mi to opravíš. To by mi pomohlo strašně moc a mnohem víc, než to cos napsal.
A tady je pokračování, se kterým jsem se už tolik nechtěl patlat... tak pardon

OLD:

Ostatně si většinou nějakých chyb všímám, spíš mám problém to opravit. Pokud bys příště psal kritiku, rovnou přihod svůj obrázek, kde mi to opravíš. To by mi pomohlo strašně moc a mnohem víc, než to cos napsal.
A tady je pokračování, se kterým jsem se už tolik nechtěl patlat... tak pardon

OLD:

Naposledy upravil(a) Wolf dne 2. 3. 2012 14.40, celkem upraveno 2 x.
Neutral Good Dungeon Master