Alternativní obrázky postav
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
hezký, vůbec se neschovávej :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
No jo, ale bude nás kreslit? Protože já už vidím ten zástup slintajících zombie, kteří by místo mozku chtěli obrázek (jakože nechat nakreslit, ne zežrat) :D
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
*slintá* 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Paráda… (*hlásí se*) 

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Otevřu si Photoshop, poprvé kliknu na nástroj štětec a dělám všechno, jen ne to, co bych v tu chvíli měla :D (ach ta škola)Wolf píše:Koukej si založit vlastní topic a kresli!!!Mizela píše:*schovává se pod stůl*
Btw v čem co to?
Vypadá to na první pokus ve photoshopu?
Jako čumim.
Přiznej se jak to děláš
Lhyer Ilk
--
*sklopí uši*
--
*sklopí uši*
Wolf píše::D
Tak dělej klidně i papír, protože je to fakt moc pěkný!
Nebo jeď ten Sai =) ten je lepší, že má ten smoothing nastavitelný.
A děláš to myší?
Já rádo olej, ale ten se blbě skenuje.
Myši jsou super.

*soustředěne stahuje sai*
Lhyer Ilk
--
*sklopí uši*
--
*sklopí uši*
Hodně dobrý fakt :)
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Hele tak není to blbý - jen děsně rozostřený a rozmatlaný. Buď jsi drápla po špatném štětci, nebo jsi to nareslila maličké, pak to zvětšila a dokreslila jen pár detailů. Na obojí pozor, to moc dobře nejde takhle dělat. Nicméně svou ikonku tady na fóru jsi dělala také ty, ne? Takhle maličké to vypadá dobře.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Vím, taky jsem to patlala a zkoušela všechno možné. Proto jsem to sem nechtěla dávat, protože mi to nepřišlo až tak dobré. Je to prostě taková první čmáranice, co se mi ve Photoshopu za tu půlhodinku povedla. Snažila jsem se různě nastavovat průhlednost a rozmazávat a pořád mi to nešlo tak, jak jsem chtěla. Příště... možná přespříště... nebo přespřespříště to snad bude lepší.The_Balrog píše:Hele tak není to blbý - jen děsně rozostřený a rozmatlaný. Buď jsi drápla po špatném štětci, nebo jsi to nareslila maličké, pak to zvětšila a dokreslila jen pár detailů. Na obojí pozor, to moc dobře nejde takhle dělat. Nicméně svou ikonku tady na fóru jsi dělala také ty, ne? Takhle maličké to vypadá dobře.

Tu to máš ve veličkém, tohle jsem zkoušela celé tabletem.
Takhle nějak vypadá Ilk.

(a jinak moc díky všem, co se k tomu nějak vyjádřili, jsem ráda.

Lhyer Ilk
--
*sklopí uši*
--
*sklopí uši*
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Já každému, kdo něco zkouší kreslit (ať už tužkou nebo na počítači) radím: nerozmazávat, hlavně nerozmazávat. Je to sice zjednodušující paušalizace a když už člověk ví, co to udělá, něco rozmáznout není žádný hřích -- je to prostě jen jedna další technika -- ale myslím, že pokud se začínáš seznamovat s kreslením na počítači, je dobré se držet standardního štětce a s rozmazáváním nečarovat. Leda pokud jsi zvyklá máznout stín uhlem pomocí prstu, a i potom bych radil obezřetnost, protože počítač se k tomu chová trochu jinak. Osobně se mi zdá, že rozmazávání obrázek tak nějak "umaže", podobně jako když se člověk snaží stínovat tak, že jen přidá do barvy trochu černé, bez hýbání se sytostí a odstínem stínu.
Já v žádném ze svých obrázků, co tu na foru jsou, rozmazávání nikdy nepoužil. (I když můj styl ho prakticky nevyžaduje.) A u tebe bych teď hlavně chtěl poradit, že je důležitý, aby všechny linky měly stejnou ostrost. Teď jsou ty silné rozpité a tenoučké ostré jako břitva, což nevypadá dobře.
Taky si myslím, že si po pár obrázkách najdeš ty správný nástroje a technologii zkrotíš. :) A protože kreslit umíš sakrapěkně, jak je vidět, máme se na co těšit. :)
A já už jsem zticha, protože tohle je topic o obrázkách postav a ne o nějakém kreslení. :)
Já v žádném ze svých obrázků, co tu na foru jsou, rozmazávání nikdy nepoužil. (I když můj styl ho prakticky nevyžaduje.) A u tebe bych teď hlavně chtěl poradit, že je důležitý, aby všechny linky měly stejnou ostrost. Teď jsou ty silné rozpité a tenoučké ostré jako břitva, což nevypadá dobře.
Taky si myslím, že si po pár obrázkách najdeš ty správný nástroje a technologii zkrotíš. :) A protože kreslit umíš sakrapěkně, jak je vidět, máme se na co těšit. :)
A já už jsem zticha, protože tohle je topic o obrázkách postav a ne o nějakém kreslení. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Čistá pravda... přesně tak to i učí.The_Balrog píše:Já každému, kdo něco zkouší kreslit (ať už tužkou nebo na počítači) radím: nerozmazávat, hlavně nerozmazávat. …
K novému kreslíři: Obrázek opravdu pěkný. Je znát, že víš o čem to prostě je, anatomie a tak... osy...
nevím jak vyměřuješ (předkresluješ) ale v ruce to máš ;-)
Teď nevím, Ania je půlelf?
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
Laura Boo
Rozy
jj je, ostatně existuje památný rozhovor, podle kterého si to pamatuji :)Mini píše: Teď nevím, Ania je půlelf?
Ania: jsem půlelfka
Selvagion: to je mi líto *lítostivě na ni koukl*
(nebo tak nějak to zhruba bylo)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Osy. Anatomie.Mini píše:
K novému kreslíři: Obrázek opravdu pěkný. Je znát, že víš o čem to prostě je, anatomie a tak... osy...
nevím jak vyměřuješ (předkresluješ) ale v ruce to máš ;-)
Teď nevím, Ania je půlelf?

Měřit neumím.

Díky moc. ^^
Jo, a s tou půlelfkou jsem taky váhala.

Lhyer Ilk
--
*sklopí uši*
--
*sklopí uši*