Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
-
- Kontaktovat uživatele:
joo, to nevim jestli mě tady to malinký písmo přemluví, abych psal hold s "t" ...nějak mě to tam prostě nesedí, víš coThe_Balrog píše:Prosím vás, magnumiku, Nalku a další... píše se "holt", jelikož má toto slovo původ v německém "halt". "Hold" se vzdává králi a jde úplně o jiné slovo...
Prosím prosím, zkuste na to odteď pamatovat.

-
- Kontaktovat uživatele:
též dikkatevena píše:Díky fotrovi aj klukovi!

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Díky za hru svým dvěma "obětem" .. já se rozhodně bavil
Ne.. vážně díky!

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Díky za oživení světa - škoda, že právě ve chvíli, kdy jsem se do něj zapojil jsem musel pryč.
Ale opravdu děkuji, po dlouhé době reagoval svět a poodhalil něco pro mne zajímavého (rasismus je i na Desce!
)…
(ačkoliv vím, že DM jsou ve hře často, tak jsem neměl nikdy moc možnost s nimi IC komunikovat, kvůli málo času stráveném u hry - takže ještě jednou dík)
Ale opravdu děkuji, po dlouhé době reagoval svět a poodhalil něco pro mne zajímavého (rasismus je i na Desce!

(ačkoliv vím, že DM jsou ve hře často, tak jsem neměl nikdy moc možnost s nimi IC komunikovat, kvůli málo času stráveném u hry - takže ještě jednou dík)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně zahrané, máte u mě plus. Malé a nevýznamnéhemendo píše:Taky mnohokrát děkuji za dnešní skvělé zpříjemnění hry, bylo to skvělé, úžasné a pro nás možná i epické. Díky moc!xondik píše:Díky Ezovi a Samaelovi za skvělou hru. Díky moc...

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Od teď už asi bedem hrát jen pod vlivemkokosak píše:Pěkně zahrané, máte u mě plus. Malé a nevýznamnéhemendo píše:Taky mnohokrát děkuji za dnešní skvělé zpříjemnění hry, bylo to skvělé, úžasné a pro nás možná i epické. Díky moc!xondik píše:Díky Ezovi a Samaelovi za skvělou hru. Díky moc...

Ještě jednou díky. Za nás oba
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes