The_Balrog píše:
A koukám, že chudák bartoloměj nemá nakreslené opěradlo ani sedátko od židle.. tak holt sedí na stoličce, snad to je poznat O:)
A já myslel že je na tureckym WC
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee....deadrok nemá ten přehoz pruhovaný ale jiank , hezké jako vždy
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Myslet na to co děláš je moc důležité, já to znám.taky se mi stávaly podobný faily když jsem trénoval neomylný šíp
Lothias Cys'variana
Aneb šikovné poladění cen & placosových postihů v praxi
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Balrožku, hned neurážej... já jsem hrál zaklínače dřevorubce, protože to prostě měl v charu, i když jsem si tím jen kazil placos a vydělával podstatně míň, než jsem mohl
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
The_Balrog píše:Jen děcka se vymlouvají na poladění cen a placosové postihy.
Spíš než výmluva je to poukázání na skutečnost. Kombinace "relativně bezpečné"+"relativně výnosné"+"relativně PLACOS nehuntující" přirozeně navádí k takovýmhle "True story". Poladění by rozhodně neuškodilo.
Obrázek povedený, úsměvný a smutný zároveň.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Systém také umožňuje běhat, nedává za to žádnou únavu a dostaneš se tak kamkoliv rychleji. Ale z nějakého zááhadného důvodu to lidi (obvykle) nedělají.