Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za skřety DMkům

K hráčům radši nic... jsem poněkud naštvaný
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

No Naylune... asi si s náma prožíváš pěkný útrapy, ale držíš pěkně trpělive! :biggrin: a za to díky :smile: jinak to bylo dneska docela epický... na to, jakou epickou postavu sme odmítli do skupiny :smile: no, pár obětí taky musí být... to je hold život... ale bylo to moc pěkný dobrodružství... už sem ani nevěřil, že toho Bolthorma potkáme :D
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Uf, tak se to konečně dohrálo :online2long:

Bylo to opět epické, ale teda dneska jsem nestíhal už vůbec, veškeré úsilí padlo na to, aby bitvy probíhaly alespoň přibližně tak, jak by měly. A na konci jsem nemohl už odehrávat ty přesuny nových zajatců, přípravu konvertovaného na boj atd., musel bych se roztrojit. Počet mrtvol sice vysoký, ale imho cca odpovídal tomu, co jste si dovolili a čeho jste celkově vlastně dosáhli. Celkově to celé hodnotím kladně, díky všem za účast, trpělivost, expovou "obětavost", bitevní i RP výkony (u těch RP mě mrzí, že se během toho moc nestíhaly). Dnes mě i potěšilo, že jste se nechytili už úplně do všech pastí a velkou část bojů jste drželi dobrou taktiku a disciplínu. Pak na konci jste se ale nechali uvrhnout do chaosu, ndrželi se pohromadě a strhlo se to v jatka.

Já jsem teď ale docela dost unavený, bylo to strašně rozsáhlé a náročné, teď si dám na nějakou dobu asi zase víc oraz a budu se věnovat spíš čistě svým menším Q. Orčí a skřetí předválečné kapitoly jsou v podstatě uzavřeny, takže předávám štafetu dál a můžete se snad brzy těšit zas na zlobří aktivitu v podání dalších DM.

PS: Díky také za pomoc Onyxovi a CM.
Naposledy upravil(a) Naylun dne 29. 12. 2010 1.41, celkem upraveno 1 x.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Naylun píše:Uf, tak se to konečně dohrálo :online2long:

Bylo to opět epické, ale teda dneska jsem nestíhal už vůbec, veškeré úsilí padlo na to, aby bitvy probíhaly alespoň přibližně tak, jak by měly. A na konci jsem nemohl už odehrávat ty přesuny nových zajatců, přípravu konvertovaného na boj atd., musel bych se roztrojit. Počet mrtvol sice vysoký, ale imho cca odpovídal tomu, co jste si dovolili a čeho jste celkově vlastně dosáhli. Celkově to celé hodnotím kladně, díky všem za účast, trpělivost, expovou "obětavost", bitevní i RP výkony (u těch RP mě mrzí, že se během toho moc nestíhaly).

Já jsem teď ale docela dost unavený, bylo to strašně rozsáhlé a náročné, teď si dám na nějakou dobu asi zase víc oraz a budu se věnovat spíš čistě svým menším Q. Orčí a skřetí předválečné kapitoly jsou v podstatě uzavřeny, takže předávám štafetu dál a můžete se snad brzy těšit zas na zlobří aktivitu v podání dalších DM.

PS: Díky také za pomoc Onyxovi a CM.
Smekám. Vážně moc pěkné. NMáhodou jsi stíhal, řekl bych, dost dobře.. koukal jsem, jak jsi okamžitě zareagoval na tu explozi balisty, to blyo vážně něco. Díky vše hrůčům za hru, protože bez nich by to nebylo a bez tebe už tuplem ne. Skvělý.
Zek

Příspěvek od Zek »

Bylo to paradni a jsem moc rad, ze jsem se mezi vas dostal, ikdyz to na začátku možná nebylo videt.
Náramně jsem si to uzil. A ty expy za to staly.
Diky všem. Vubec nebylo poznat, ze bys nějak nestihal. Odehrál jsi to bravurne.
Takze diky moc.
Zekanthar Avtek Morandi
Alfrin Narwa
zdech

Příspěvek od zdech »

Díky za severskou záležitost od A do Z, hráčům a postavám za tvrdohlavé odhodlání a DM za provedení a benevolentnost.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Mě dnes mrzí, že jsem si to nemohl opět užít s Catigernem ze strany zachránců. Jinak jsem se celou dobu těšil na tu chvilkovou epickou bitvu... a trochu očekával, že bude prostor na manipulaci a taktiku... ale tak, než mi proklál smrtící šíp Aris hrdlo, aspoň jsem zjistil, jak příště používat pouta úspěšněji :biggrin:

Ale jinak taky díky za všechny předválečné kapitoly
Naposledy upravil(a) Aefar dne 29. 12. 2010 2.30, celkem upraveno 1 x.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Všem předválečným dnům snad není konec :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Děkuji Naylunovi (a ostatním DM též) za tu celou sérii od přepadů v dolech, přes vyjednávání, ničení strojů, až po záchrany zajatců. A děkuji také všem hráčům a jejich postavám, kteří za Poutníkem šli i do těch nejsebevražednějších akcí :biggrin:.
Naylun píše:Dnes mě i potěšilo, že jste se nechytili už úplně do všech pastí a velkou část bojů jste drželi dobrou taktiku a disciplínu. Pak na konci jste se ale nechali uvrhnout do chaosu, ndrželi se pohromadě a strhlo se to v jatka.
Skoro se mi nechce věřit že sme se nějakým pastem vyhnuli :megalol: Občas sem měl pocit že jsme odborníci na padání do pastí (jako třeba když pronásledujeme vyvolávače aby nás potom skoro všechny pobilo cokoliv co má ruce či nohy - na konci toho souboje mi zůstalo všeho všudy šest kouzel, většina nultý kruh).
A tedy taktika, bylo to těžké a byl sem rád že se nakonec podařilo jakous takous vynutit, ale stejně - nechat velet doktora nebyl rozumný nápad :biggrin: Na konci to už bylo- poutník vyhrožuje skřetovi smrtí, lahne mi to, poutník mrtev :megalol: … všude je tma, poutník se rozeběhne dopředu, donutím ho jít zpět, poutník mrtev :megalol:
Naylun píše:Orčí a skřetí předválečné kapitoly jsou v podstatě uzavřeny, takže předávám štafetu dál a můžete se snad brzy těšit zas na zlobří aktivitu v podání dalších DM.
Ono to ještě bude pokračovat :blink: doufám že někdo zabije toho šíleného poutníka (*čeká na realistické krokodýly od CMka*), protože jinak se ho válka nezbaví :megalol:

Jen mě mrzí že jsme tedy Nalka poněkud naštvali.

Pro Aefara: A vůbec, je to vedlejší postava :bleh:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Bylo to parádní a i přes později osudové lagy jsem se dost bavil. Ani netušíte jaké to je adrenalinové, když jste odpasťovač a postava vám každou chvilku skočí o dva až tři metry dopředu. A co teprve ty boje. :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Aefar píše:Mě dnes mrzí, že jsem si to nemohl opět užít s Catigernem ze strany zachránců. Jinak jsem se celou dobu těšil na tu chvilkovou epickou bitvu... a trochu očekával, že bude prostor na manipulaci a taktiku... ale tak, než mi proklál smrtící šíp Aris hrdlo, aspoň jsem zjistil, jak příště používat pouta úspěšněji :biggrin:

Ale jinak taky díky za všechny předválečné kapitoly
Vidíš, máš hrát jako hlavní jednu postavu. Buď šíleného Durminova kněze a nebo Catigerna. :biggrin:

zuzuPD píše:Jen mě mrzí že jsme tedy Nalka poněkud naštvali.
Přiznám se, že mě to také naštvalo a nedivím se Nalkovi. Pokud se řekne "Ústup!" a hned na to "Rychle!", tak o asi něco znamená, protože dle mého. Kdybyste tam jen nestáli a nepošťuchovali se, tam normálně utečete, ze Serbitara by nebyla socha (která mě tedy v osadě dost pobavila :D ) a hlavně vy ostatní byste nehebli.

Pavel Urban píše:Bylo to parádní a i přes později osudové lagy jsem se dost bavil. Ani netušíte jaké to je adrenalinové, když jste odpasťovač a postava vám každou chvilku skočí o dva až tři metry dopředu. A co teprve ty boje. :biggrin:
Lagy mě na začátku užírali, prostě hnus. Dokonce mě to dvakrát shodilo ze hry. Ale nakonec to bylo skvělé, na konec se to spravilo a dalo se hrát, aspoň u mne.

:thumbup:
Zek

Příspěvek od Zek »

Ano, to bych rád ještě dodal, že Elenovo čarování bylo jako třešnička na dortu toho všeho :biggrin:
Moc hezký to bylo.
Nejvtipnější bylo, když se Alfrin snažila položit past, aby nepřítele zpomalila a bohužel se ji to nepovedlo a zustala tam zamrzlá. Konec konců díky té pasti zachránila částečně ten zbytek tam
:biggrin:
Zekanthar Avtek Morandi
Alfrin Narwa
Paklic

Bitva

Příspěvek od Paklic »

Musím taky hodit děkovačku! A hlavně úplně všem zúčastněným, protože bez nich by to nebylo ono, jak hráči, tak DM. Včerejší akce byla suprová! V boji proti skřetím šamanům v tom jejich táboře jsem si to užil asi úplně nejvíc, prostě jsem se téměř vymáčkl ze všeho, co jsem měl připravené. Taky jsem se něco přiučil, nakonec. Díky!
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

Pipi_CZ píše: Přiznám se, že mě to také naštvalo a nedivím se Nalkovi. Pokud se řekne "Ústup!" a hned na to "Rychle!", tak o asi něco znamená, protože dle mého. Kdybyste tam jen nestáli a nepošťuchovali se, tam normálně utečete, ze Serbitara by nebyla socha (která mě tedy v osadě dost pobavila :D ) a hlavně vy ostatní byste nehebli.
Já sem teda neměl kam spěchat :biggrin: ale bylo vtipný jak tam jen tak postáváte a všude lítaj ty masakrující kouzla :biggrin: a nevim jestli ste si toho všimli, ale na zemi sme vytvořili krásnej kříž z těl! :megalol:

jinak já lagy moc neměl... snad jednou...
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Zek píše:Konec konců díky té pasti zachránila částečně ten zbytek tam
Nikoli castecne - kdyby nebyla zmrzla, jak bezel velemag okolo, tak by ten konec cele vypravy byl IMHO radikalne jiny :yes: Podle me celkem zvratovy okamzik :biggrin:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

cybermisa píše:
Nikoli castecne - kdyby nebyla zmrzla, jak bezel velemag okolo, tak by ten konec cele vypravy byl IMHO radikalne jiny :yes: Podle me celkem zvratovy okamzik :biggrin:
:yes:

Btw tentokrát velemágovi na koci nedošla kouzla, ale životy - můžete to pokládat za pokrok z vaší strany :smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Zek

Příspěvek od Zek »

cybermisa píše:
Já už vubec nevím jak to bylo, ale vím, že se mě pokusil zabít nějakým děsivým kouzlem a já naštěstí uspěl a tak rychle Alfrin utíkala pro své věci načeš si všimla, že tam jsou ostatní :biggrin:
Zekanthar Avtek Morandi
Alfrin Narwa
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Zek píše:
cybermisa píše:
Já už vubec nevím jak to bylo, ale vím, že se mě pokusil zabít nějakým děsivým kouzlem a já naštěstí uspěl a tak rychle Alfrin utíkala pro své věci načeš si všimla, že tam jsou ostatní :biggrin:
Potvora, na šatičky myslí a o svoje spolubojovníky zakopává po cestě. :D
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

no co no, někdo myslí na svoje věci, někdo na cizí loot :biggrin:
Zek

Příspěvek od Zek »

Pipi_CZ píše:
Zek píše:
cybermisa píše: Nikoli castecne - kdyby nebyla zmrzla, jak bezel velemag okolo, tak by ten konec cele vypravy byl IMHO radikalne jiny :yes: Podle me celkem zvratovy okamzik :biggrin:
Potvora, na šatičky myslí a o svoje spolubojovníky zakopává po cestě. :D
Ne, nezkopla. To by si mohla rozthnout právě ty šaty, nebo při pádu poničit nehty atp... znáš to.
Zekanthar Avtek Morandi
Alfrin Narwa
Odpovědět