Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

magnumik:No to chrianovi rikej :P kor po minuly noci :-) nejak nemuzu chudak pouzivat ruce :-( velky zklamani v osobnim zivote :-)
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

jo jo dnes to byl masakr
jinak dík za dnešek
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Taky díky všem přítomným obráncům a CM za pomoc s tí vším. :clover:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Děkuji jezevci :biggrin: udělal mi radost
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Děkuji všem přítomným kolem barikád.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Dneska jsem nezažil žádný masakr! Paráda! :))...I když teda ta poprava... :)

Je to moc zajímavé, deprimující a místy i dechberoucí (například když se do mne už už pouštěl ten černý meč katastrof!!).

A málem bych zapomněl – díky za stopovačku :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Dnes díky hlavně Onyxovi za celou cestu do Hag Hargol a zpět.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Dnešek se mi moc líbil :smile: díky všem hráčům kteří se tam ukázali a samozřejmě DM :good:
zlaticko71

Příspěvek od zlaticko71 »

Taky moc děkuji hráčům a DM za včerejší hru bylo to super...eh..teda až na ten počáteční trapas to se mi zase jednou něco povedlo :blush2: :biggrin:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Taky díky za včerejší hru, líbila se mi ta aktivita a nejvíc mě pak dostal Pavel s tím šípem :biggrin:
Pavel Urban

zlaticko71 píše:Taky moc děkuji hráčům a DM za včerejší hru bylo to super...eh..teda až na ten počáteční trapas to se mi zase jednou něco povedlo :blush2: :biggrin:
Njn., palba do vlastních řad. Jako by toho chudáci neměli dost se zlobry. :biggrin:

Jinak malé upozornění z mé strany. "Plácne/střelí/prdne/šoupne/atd. tam kladivo bohů (nebo jakoukoliv jinou modlitbu)" mi zní jako "hele ty držko nahoře, co kdybys hnul/hnula zadnicí a helflnul/helfunla mi tady." Trochu více snahy mí milí kněží a kněžky, trochu více snahy... i bohové jsou jen lidé a jsou rádi za vlídné slovo neřku-li pokornou modlitbičku. :bigwink:

Jinak díky všem hlídkujícím za hlídkování a asistujícím Onyxovi a cybermisovi za pomoc. :yes:
The cup is full.
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Pavel Urban píše:Jinak malé upozornění z mé strany. "Plácne/střelí/prdne/šoupne/atd. tam kladivo bohů (nebo jakoukoliv jinou modlitbu)" mi zní jako "hele ty držko nahoře, co kdybys hnul/hnula zadnicí a helflnul/helfunla mi tady." Trochu více snahy mí milí kněží a kněžky, trochu více snahy... i bohové jsou jen lidé a jsou rádi za vlídné slovo neřku-li pokornou modlitbičku. :bigwink:
Tak přece se během boje nebudeme doprošovat, kor klerici bojově laděných bohů :smile: (ale já přitom iniciaci u vzývání používám poměrně často, že).

A teda v obřích bitkách je jeden rád že vybere správné kouzlo a správně zacílí nepřítele, než mu ten odlagne někam pryč... už sem kolikrát viděl jak elegantně převorávám místo kde nikdo není :biggrin:
Pavel Urban

zuzuPD píše:Tak přece se během boje nebudeme doprošovat, kor klerici bojově laděných bohů :smile:
To jistě nikdo nemusí, ale pak se nemužou divit, že se děje vůle boží (a neděje se nic). :biggrin:
Iniciace a modlitby u Skelda jsou pěkné, i u jiných. U některých to ale vázne (a ve hvězdičkách se objeví obdoba textu výše), což je škoda a pak taky mizerný výsledek. :bigwink:
Mluvím o tom, kdy je na modlitbu prostor a kněz žádá něco na co sám nemá síly/možnosti, ne o žáru bitvy.
The cup is full.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Celkově bych poděkoval za tenhle globálnější questík... za to co mu předcházelo, za současný vývoj...

Jinak jak už jsem "někde" psal - hráči to jistě oceňují, ačkoliv chvílemi řeší spíš problémy typu "ááááááá zase jsem chcípl" :megalol: Pozn: odhadem za "předkapitoly" ke questu a quest samotný jsem přišel o víc jak 40K XP (a mezi 16. a 17. lvlem je třeba získat 80K), oživování jsem míval chvílema neustále narestěné, protože bylo jasné, že bude využito... ale má to atmosféru :biggrin:

Pavel: teď už při počtu obětí trošku ignoruju vymýšlení oživovací modlitby, ale jinak většinou, co modlitba za oživení, to originál :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Nalk píše:Celkově bych poděkoval za tenhle globálnější questík... za to co mu předcházelo, za současný vývoj...
Questik? :blink: Prosimte, tohle je teprve zacatek :megalol:
zlaticko71

Pavel Urban píše:
zlaticko71 píše:Taky moc děkuji hráčům a DM za včerejší hru bylo to super...eh..teda až na ten počáteční trapas to se mi zase jednou něco povedlo :blush2: :biggrin:
Njn., palba do vlastních řad. Jako by toho chudáci neměli dost se zlobry. :biggrin:

Jinak malé upozornění z mé strany. "Plácne/střelí/prdne/šoupne/atd. tam kladivo bohů (nebo jakoukoliv jinou modlitbu)" mi zní jako "hele ty držko nahoře, co kdybys hnul/hnula zadnicí a helflnul/helfunla mi tady." Trochu více snahy mí milí kněží a kněžky, trochu více snahy... i bohové jsou jen lidé a jsou rádi za vlídné slovo neřku-li pokornou modlitbičku. :bigwink:

Jinak díky všem hlídkujícím za hlídkování a asistujícím Onyxovi a cybermisovi za pomoc. :yes:
Díky za upozornění vím že mi tohle nejde nemám na to buňky a kvůli tomu mám přestat hrát? :smile:
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Pavel Urban

zlaticko71 píše:Díky za upozornění vím že mi tohle nejde nemám na to buňky a kvůli tomu mám přestat hrát? :smile:
Vůbec nejde o nějakou extra kvalitu, ale o snahu. A přestat hrát ? To už vůbec ne. :smile:
The cup is full.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Zlatuška: To nikdo neříká, že nemáš hrát, naopak, spíše je to výzva, abyste to klidně zkoušeli. Nemám na to buňky může říct přeci každý. Vymyslet si motlitbu ke svému bohu/bohyni přece není tak strašné :bigwink: :clover:

Jinak Díky za to, že se nám v tom pendlování Hag - Mithallir na pozadí války věnujete... jeden se až diví, co za zajímavé věci se při tom stanou, i když nestojí na linii a nečeká na smrt. (Tedy, občas i to...)

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

zlaticko71 píše:Díky za upozornění vím že mi tohle nejde nemám na to buňky a kvůli tomu mám přestat hrát? :smile:
Však stačí něco jako
pro těch pár útočnejch kouzel: "-bože- žádám Tě, sraz mé nepřátele!", "Střez se hněvu -boha-", "-bože-, udeř ranou kladiva", "Durminu, jebni jich po lebni", "Spal tě světlo Solarovo", "Okus bolest Hargudova trestu", "Katon: Gōkakyū no Jutsu", "Země, přikazuji ti jménem -boha-, třes se!"

Nějaké to oživování, na které je stejně většinou hafec času, takže si tam jeden může odkecat životní příběh mrtvého :biggrin:
"Kano, já, tvůj pokorný služebník, tě žádám, přines naději tomuto mrtvému, vrať život do jeho těla."
"Durminu, tož ťa prosém, nenechaj ešče bracha vodisť do tvejch síní, bo v tutejch chvilích ho je tadě ešče třebas."
"Hargude, žádám tě, přiveď zpět duši tvého nehodného služebníka, který zatím není hoden být přetvořen v nemrtvého." (hlavně není hodný, to je třeba zdůraznit)

A pak něco na to boostování
"-bože-, požehnej této zbrani, této zbrani, tomuto štítu", "hoř plamenem božské pece", "hoř světlem Solarovým", "Kano, žádám tě o naději pro ty, kteří ji potřebují, o odolání blablabla", "Durminu, dej brachum sílu ako má tažné vol, výdrž ako kus skaly blablabla..."

Nějak mě to chytlo :megalol: Zachvilku jich budu mít :bigwink:

Jiank díky za tu cestu, sice ta zkratka byla o dost delší a vůbec ne snažší cesta, ale nakonec sme navzdory drobnému bloudění dorazili do cíle, to se počítá (fakt, že sem se tam stavil jen na otočku a pak se za zlomek času vrátil zpět, tomu nic neubírá). Jo a díky za Hag Hargolskou odměnu :biggrin: Snad to pak bude někde k přečtení.
zlaticko71

Děkuji za rady moc si toho vážím! :clover:
Mám na sebe hrozný vztek, za celou tu dobu jsem nebyla schopná si napsat jednu jedinou blbou modlitbu!! Opravdu to nešlo :no: a abych prostě požádala někoho o radu, na to nejsem bohužel tak komunikativní jako vy ostatní...
Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Odpovědět