Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky moc všem za skvělou výpravu, i když nedokončenou..
Zároveň se omlouvám, že jsem na konci byl trochu naštvaný.. nemám moc rád, když se něco nedotáhne do konce, ale chápu, že už je dost pozdě. Tak to pak snad někdy doděláme.. :)
Zároveň se omlouvám, že jsem na konci byl trochu naštvaný.. nemám moc rád, když se něco nedotáhne do konce, ale chápu, že už je dost pozdě. Tak to pak snad někdy doděláme.. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Díky moc Artovi.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
-
Ale myslím si, že má vykopávka má něco do sebe i přes ty limity... Díky, bylo to skutečně zábavné, a i kdyby nepřišly OOC záležitosti, má postava by v té jeskyni stejně musela zůstat do setmění.zuzuPD píše:Děkuji DM za zpestření cesty a hráčům za to, že se obětovali
(A mrzí mě že s námi nešel M. až do konce, no ale co se dalo dělat... Aefar promakal způsob jak limitovat možnosti postavy k dokonalosti - a do toho ještě neodkladné OOC věci)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za bitvu! 
EDIT: mi nedošlo že skončila už i válka!
Tak ještě velké díky za válku DM i hráčům bylo to fajné oživení plné zajímavých questů z nichž nejraději vzpomínám asi na překažení schůzky Orků a Zlobrů.
Takže díky všem bylo to super!

EDIT: mi nedošlo že skončila už i válka!
Tak ještě velké díky za válku DM i hráčům bylo to fajné oživení plné zajímavých questů z nichž nejraději vzpomínám asi na překažení schůzky Orků a Zlobrů.
Takže díky všem bylo to super!
Naposledy upravil(a) Bruciacullo dne 27. 1. 2011 0.07, celkem upraveno 1 x.
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Jedno velké díky těm nahoře za atmosférické dění.
A druhé velké díky spojené s omluvou všem dobrovolníkům, kteří útrpně snášeli pseudovelení toho mého pišišvora. Většinu času mám co dělat s velením jediné postavičce, natož skupině.
A druhé velké díky spojené s omluvou všem dobrovolníkům, kteří útrpně snášeli pseudovelení toho mého pišišvora. Většinu času mám co dělat s velením jediné postavičce, natož skupině.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dnešní bitvu a celkově za válku... především DM za organizaci (speciálně Naylunovi pak za konzultování některých mých postřehů). Kolegům obráncům za spolupráci (která s bručounem Vanem nemusela být vždy nejlepší). No mohl bych jmenovat specifičtěji, ale jsem líný se rozepisovat. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Na to, jaké jsem měl technické potíže to dopadlo ještě dobře. Díky všem za trpělivost a toleranci chyb, zkratek a nedodělků, které při takovýchle akcích vznikají … a speciální díky Pavlovi za celou dobu války, protože to on v drtivé většině případů zajistil, že lokace během různých fází války vypadaly k světu a cca odpovídaly situaci. 

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Děkuji všem DM za celou válku, bylo to parádní, občas děsivé a někdy náročné (však sem to taky v jeden moment zabalil, ale nechal sem se přemluvit o nevhodnosti - opět).
Pak tedy děkuji za dnešní bitvu (pro Pavla: dnes žádné WoF
a dokonce byl bez nich poutník větší sekáč
)
EDIT: zatraceně, teď sem si uvědomil že sem měl něco udělat před koncem války
A za Filipa děkuji za dopolední/odpolední hraní Sereně a Gwynnovi
Pak tedy děkuji za dnešní bitvu (pro Pavla: dnes žádné WoF

EDIT: zatraceně, teď sem si uvědomil že sem měl něco udělat před koncem války

A za Filipa děkuji za dopolední/odpolední hraní Sereně a Gwynnovi

Hyperaktivní hlavně MUNI.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Já musím taky moc poděkovat za celou válku a události kolem ní. Zcela jistě musím poděkovat hráčům a jejich postavám, že (pro mne naprosto překvapivě) přijali Alkaran jako neplánovanou velitelku a že ji (a to mne překvapuje ještě víc!) dokonce i někteří poslouchali.
Za tenhle válečný půlrok se také Alkaran přihodilo množství závažných věcí, které ji posunuly o veliký kus dál. Vlastně bych řekl, že se ji toho přihodilo tolik závažného, co do té doby od začátku jejího působení na Eq. A to je rozhodně zásluha Pipiho postav, Poutníka a Bolthorma, Serbitara, Vana, Ynyekly, Chriana a Šupinky(i když vy asi málokdo tušíte, co vše se s Alky dělo a k čemu vaše postavy pomohly :D) a v neposlední řadě i jednoho nedlouhého setkání s Gallim. :)
Ještě větší mírou ale pomohlo několik drobných, ale moc důležitých DM božsko-velekněžských zásahů, za což Pavlovi a Naylunovi moc děkuju. Tyhle krátké rozhovory pomohly postavu významně pozměnit, nakopnout a ujasnit ji pár věcí. (Možná ne úplně správně. :D)
Jsem samozřejmě zvědavý, jak to bude dál pokračovat; válečné události jetě zdaleka neskončily...
Za tenhle válečný půlrok se také Alkaran přihodilo množství závažných věcí, které ji posunuly o veliký kus dál. Vlastně bych řekl, že se ji toho přihodilo tolik závažného, co do té doby od začátku jejího působení na Eq. A to je rozhodně zásluha Pipiho postav, Poutníka a Bolthorma, Serbitara, Vana, Ynyekly, Chriana a Šupinky(i když vy asi málokdo tušíte, co vše se s Alky dělo a k čemu vaše postavy pomohly :D) a v neposlední řadě i jednoho nedlouhého setkání s Gallim. :)
Ještě větší mírou ale pomohlo několik drobných, ale moc důležitých DM božsko-velekněžských zásahů, za což Pavlovi a Naylunovi moc děkuju. Tyhle krátké rozhovory pomohly postavu významně pozměnit, nakopnout a ujasnit ji pár věcí. (Možná ne úplně správně. :D)
Jsem samozřejmě zvědavý, jak to bude dál pokračovat; válečné události jetě zdaleka neskončily...
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Jak to tak poslouchám, z Alkaran ještě něco bude
Jinak taky děkuju, celá válka byla pro obě mé postavy (ze tří, ehm) dosti emotivní a srdeční záležitostí. První při tom hrdinsky padla, byla decapitována a sežrána, stejně jako byl seždán její kůň... a... snad jen bohové vědí, zda se vrátí.
Druhá postava prošla nakonec (s menšími nedostatky) celou válkou... vlastně, od jejího úplného počátku po úplně její konec. Kromě Pavla a Nayluna bych chtěl v tomto poděkovat i Onyxovi, Artovi a CM.
A to především a mimo jiné:
Pavlovi za tu největší poctivou práci na válce,
Onyxovi za Hag Hargol a průběžnou podporu, včetně oficiálního Bolthormova vývoje,
Artovi za ty věci, co se děly na pozadí okolo,
CM za to, že mě zabil s Čugem a nezabil zlobřím epickým šamanem,
A Naylunovi za ty skřety a Bolthormovo chycení, které bylo tou správnou fackou od života, která Bolthorma posunula k větší zodpovědnosti.
Z postav okolo díky především Poutníkovi, Bartolomějovi, Vanovi, Alky, Serbitarovi, Thildonovi...
Z NPC Veliteli, Vojvodovi, Baronovi, Bertíkovi, mechanonům, sekerníkům, pivonošovi, Garushovi a Chorošovi... a v neposlední řadě asi Prexťovi... ještě se naznáme, ale poznáme.

Jinak taky děkuju, celá válka byla pro obě mé postavy (ze tří, ehm) dosti emotivní a srdeční záležitostí. První při tom hrdinsky padla, byla decapitována a sežrána, stejně jako byl seždán její kůň... a... snad jen bohové vědí, zda se vrátí.
Druhá postava prošla nakonec (s menšími nedostatky) celou válkou... vlastně, od jejího úplného počátku po úplně její konec. Kromě Pavla a Nayluna bych chtěl v tomto poděkovat i Onyxovi, Artovi a CM.
A to především a mimo jiné:
Pavlovi za tu největší poctivou práci na válce,
Onyxovi za Hag Hargol a průběžnou podporu, včetně oficiálního Bolthormova vývoje,
Artovi za ty věci, co se děly na pozadí okolo,
CM za to, že mě zabil s Čugem a nezabil zlobřím epickým šamanem,
A Naylunovi za ty skřety a Bolthormovo chycení, které bylo tou správnou fackou od života, která Bolthorma posunula k větší zodpovědnosti.
Z postav okolo díky především Poutníkovi, Bartolomějovi, Vanovi, Alky, Serbitarovi, Thildonovi...
Z NPC Veliteli, Vojvodovi, Baronovi, Bertíkovi, mechanonům, sekerníkům, pivonošovi, Garushovi a Chorošovi... a v neposlední řadě asi Prexťovi... ještě se naznáme, ale poznáme.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
Za včerejšek děkuji především Naylunovi, že se toho konce zhostil a já si mohl v té válce taky s Dinem zabojovat.
Za celou dobu pak díky všem poctivcům, kteří se války účastnili jako války a ne jen jako výletu, dovolené či zpestření jinak nudného života tam kde žijí... pak za pomoc vše DM, jelikož některé věci by byly k neuběhání a bez vás by to nešlo zvládnout tak, jak se to povedlo. A nakonec všem účastníkům obecně, protože bez vás by to už vůbec nešlo.
Za celou dobu pak díky všem poctivcům, kteří se války účastnili jako války a ne jen jako výletu, dovolené či zpestření jinak nudného života tam kde žijí... pak za pomoc vše DM, jelikož některé věci by byly k neuběhání a bez vás by to nešlo zvládnout tak, jak se to povedlo. A nakonec všem účastníkům obecně, protože bez vás by to už vůbec nešlo.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
I ja se rovnez pripojim k podekovani. To v prvni rade patri tymovym kolegum, hlavne Pavlovi a Naylunovi, ze se valky i pres velikou casovou narocnost ujali a dotahli ji do velmi povedenych epickych rozmeru. Mrzi me, ze jsem se do valky v jeji finalni casti nemohl vice zapojit, ale muzou za to predevsim sluzebky a velke pracovni vytizeni.
Nas vize s valkou mela za cil vdechnout do EQ znovu trochu vetsi porci zivota i pres soucasnou neaktivitu WB a ukazat hracum, ze EQ se stale vyviji a ze se zde deji i Velke veci.
Me podekovani patri samozrejme i vsem hracum, kteri se valky ucastnili, a to jak tem ostrilenym RP mazakum, tak i tem mene zkusenym, pro ktere byla valka v mnoha ohledech zajiste poucna. Uznavam, ze misty byla valka velmi drsna (13+ PC mrtvol v jedne lokaci), ale o to vice uveritlena, coz je podle me zakladni kamen dobre atmosfery.
Byly okamziky, kdy se nas ve hre seslo 5 DM a ve hre bylo pres tri desitky hracu - to se mi moc libilo a pral bych si, aby to tak bylo i do budoucna
Diky vsem!

Me podekovani patri samozrejme i vsem hracum, kteri se valky ucastnili, a to jak tem ostrilenym RP mazakum, tak i tem mene zkusenym, pro ktere byla valka v mnoha ohledech zajiste poucna. Uznavam, ze misty byla valka velmi drsna (13+ PC mrtvol v jedne lokaci), ale o to vice uveritlena, coz je podle me zakladni kamen dobre atmosfery.
Byly okamziky, kdy se nas ve hre seslo 5 DM a ve hre bylo pres tri desitky hracu - to se mi moc libilo a pral bych si, aby to tak bylo i do budoucna

Diky vsem!
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
No .. pokud bych mluvil za Chriana tak on by nejspíš poděkoval hlavně Alky za záchranu života :-) dáreček k narozeninám,povídání na hlídkách i při obědech a trošku srandy s vílkou :P A všem taky nejspíš za přijetí na desku a do života jiných postav :-) je to moje první postava tak jsem doufal že se jí v tomhle ohledu bude dařit .. a podle mne až na pár RP úletků které už jsem si uvědomil je snad v pořádku :-) Nicovi za občasné - i když bolestivé- tréninky a boje *rozesměje se* ,Vanovi za pár moudrých slov a zlobrům za akční období :DThe_Balrog píše:
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
No, zase si moc nefandi…The_Balrog píše:Já musím taky moc poděkovat za celou válku a události kolem ní. Zcela jistě musím poděkovat hráčům a jejich postavám, že (pro mne naprosto překvapivě) přijali Alkaran jako neplánovanou velitelku a že ji (a to mne překvapuje ještě víc!) dokonce i někteří poslouchali.

Jinak díky Gwynnovi, Nanii a Evaně.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…