Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Aaaaa dík za parádní oslavu, na kterou se dostavila spousta lidí, i těch, o kterých jsme si neříkal, že by se tam mohli ukázat! Sice jsem si jednu chvíli říkal, že pravděpodobně po této zkušenosti už na žádnou Alkaraninu oslavu nepřijde ani noha, ale nakonec musím celou oslavu zhodnotit jako báječnou a všem zúčastněným poděkovat.
A pokud nevíte coby, opijte Nephtys. To je lék na všechno! :D
(Snad jsem nic neprokecl :)))
A pokud nevíte coby, opijte Nephtys. To je lék na všechno! :D
(Snad jsem nic neprokecl :)))
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Děkuji za skvělou a vůbec moji první oslavu tady na EQ.
Dál děkuji vůbec za všechny dny v říši, které si zatím maximálně díky některým postavám užívám.
A hlavně děkuji pár lidem, že si na otravného Gwynna našli hromady času a vyprávěli... dotyční ví, o co jde.. :)
Dál děkuji vůbec za všechny dny v říši, které si zatím maximálně díky některým postavám užívám.
A hlavně děkuji pár lidem, že si na otravného Gwynna našli hromady času a vyprávěli... dotyční ví, o co jde.. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
- Deadlymoon
Jaj! No bylo to parádní! =) Bavil jsem se. Takže taky díky všem! =)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Taky děkuji za dnešní a vlastně teda i včerejší hru. Hlavně děkuju všem, co se na tom podíleli a doufejme, že nám to výjde. Získali bychom tak příležitost na hodně pěkných RP chvil.. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Díky Gwynnovi za to, že je jaký je, protože tak pokročilého nováčka jsem tu ještě neviděl. Hraješ vážně dobře.
Díky taky Nephtys s Alkaran za příjemnou společnost a ostatním za další dotvoření atmosféry. Třeba Anička byla skvělá.
A díky, že jste mě nechali stavět tábor, vyžil jsem se v tom do sytosti

Chudák Zed...

Díky taky Nephtys s Alkaran za příjemnou společnost a ostatním za další dotvoření atmosféry. Třeba Anička byla skvělá.
A díky, že jste mě nechali stavět tábor, vyžil jsem se v tom do sytosti

Chudák Zed...
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Já díky za víkend Pipimu.. ty hádky byly celkem zajímavý :P hwynnovi,anadře,evaně,sereně apod za lovení banditů ;) a catigernovi za mlčení :D
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tak chci poděkovat za prodloužený víkend bylo to vážně fajn! :-D Hlavně Boendalovi, Bandorovi, Nicovi … a mnoha a mnoha dalším :-D
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Chrian a Tamiron: Jo, kluci, vám jsem také chtěl poděkovat za to haló, co jsme během víkendu udělali v Tirianu. Bylo to pro Alky náročné a napínavé. Fajn zážitek a okořenění :)
A taky všem, kdo se večer chopili hlídacího nápadu; tábor jste vyrobili překrásný a věřím, že ho ještě pořádně využijeme.
Aaaa... a taky díky Ulrice a Cyrusovi za moc zajímavé žáky. :) Hrajete hezky.
A taky všem, kdo se večer chopili hlídacího nápadu; tábor jste vyrobili překrásný a věřím, že ho ještě pořádně využijeme.
Aaaa... a taky díky Ulrice a Cyrusovi za moc zajímavé žáky. :) Hrajete hezky.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- Deadlymoon
No já taky musím poděkovat všem se kterýma Nephtys hraje, moc se bavím!The_Balrog píše:Včera mne neustále dostávala Nephtys :D … Byla asi právě nějak v kondici, protože ač jsem ji potkal ráno, v poledne, nebo večer, pořád neuvěřitelně hlásila :))
*ostražitá hlídka v noci v banditím lesíku, kdy jsme se rozdělily a prohlédáváme les po stopách krve a přepadení*
Nephtys: ááh! *zamáchá rukama*
*Alkaran se k ní ihned rozeběhne, přeskakuje křovíčko, tasí rapír a hledá, co tak příšerného Nepht objevila*
Nephtys: pavučina.. pff *zaprská* já tak nemám ráda když se zamotám do pavučiny..

Nephtys - Podezřele svítící elfka
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
škoda že se usmířili a už se nehádaj :-) ty hádky byl zajímavej faktor hry :P
I když : v každém znás je zlo i dobro, závisí pouze na nás co si zvolíme. :D možná si chrian začíná bejt svou volbou nejistý? :P
I když : v každém znás je zlo i dobro, závisí pouze na nás co si zvolíme. :D možná si chrian začíná bejt svou volbou nejistý? :P
Lothias Cys'variana
Díky Naylunovi za babysitting ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Tož kerý ogar vymyslel to s tim chlupáčem?!! Tož takto naměkko sem eště nebyl nikdy!!! Tož ale děk.. nicméně propříště když resuscitovat něco, co má mordu jak já hlavu, tak radši si sehnat nějakou pořádnou trubku, kerou mu zarvu do krku 

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování