Jen přijeď....letos přivezem bobánkovi i kamaráda :)Jája CZE píše:Bohové, tomu říkám automatický proces, ještě nevím jestli pojedu a jsem na seznamu, dokonce i jako pič (piva). Ve světle tohoto docela nechápu, jaktože jsem byl dneska hlady s chabou výmluvou kantýnské, že jsem si neobjednal. Chmm, něco je třeba doladit. Jinak s mou účastí to vypadá stále lépe.. Možná dokonce přemluvím Bobánka, aby mě tam vzal (dlužím mu olej a servis, už na mně svítí delší dobu a čím dál smutněji). No, mám u sebe několik keramických půllitrů *dívá se na PAOa* a nějaký rošt, který počítám asi nevyužiju co? NArozeniny máti se definitivně odsouvají dopryč, ale rodina straší tím, že když už ten víkend mám zabukovaný že... :o((
Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
my jedem s davem ZPÁTKYanurin píše:sciorp jede s námi?Luelle píše:dave poveze tebe, pivo a můj batoh a asi i sciorpův batoh =)anurin píše:Jo... dave, jak to vidíš s odjezdem? Musím být v neděli doma do 16:00 .. musim do práce.to abych vzal dva sudy, jeden na cestu a druhý na chleba
16? Tak to je v pohodě
Většího a staršího :) No a nebo přijedem zase Modrým...Winonne píše:Jen přijeď....letos přivezem bobánkovi i kamaráda :)Jája CZE píše:Bohové, tomu říkám automatický proces, ještě nevím jestli pojedu a jsem na seznamu, dokonce i jako pič (piva). Ve světle tohoto docela nechápu, jaktože jsem byl dneska hlady s chabou výmluvou kantýnské, že jsem si neobjednal. Chmm, něco je třeba doladit. Jinak s mou účastí to vypadá stále lépe.. Možná dokonce přemluvím Bobánka, aby mě tam vzal (dlužím mu olej a servis, už na mně svítí delší dobu a čím dál smutněji). No, mám u sebe několik keramických půllitrů *dívá se na PAOa* a nějaký rošt, který počítám asi nevyužiju co? NArozeniny máti se definitivně odsouvají dopryč, ale rodina straší tím, že když už ten víkend mám zabukovaný že... :o((
já už jsem s ním domluvená že můj batoh vezme, at se s tím netahám.…sciorp píše:no nevim to se eště domluvímeLuelle píše:dave poveze tebe, pivo a můj batoh a asi i sciorpův batoh =)anurin píše:Jo... dave, jak to vidíš s odjezdem? Musím být v neděli doma do 16:00 .. musim do práce.
16? Tak to je v pohodě
ach jo ta moje trpasličí pověstanurin píše:sciorp jede s námi?Luelle píše:dave poveze tebe, pivo a můj batoh a asi i sciorpův batoh =)anurin píše:Jo... dave, jak to vidíš s odjezdem? Musím být v neděli doma do 16:00 .. musim do práce.to abych vzal dva sudy, jeden na cestu a druhý na chleba

PODPIS
Kohene jenom trikrat sem to napsalakohen píše:Zatím co já vím, nikdo jistě neřekl, nebo nenapsal, že by chtěl jet….(i když nějací zájemci tu jsou, ale čekám potvrzení) Takže není problém…Braenn píše:
jedno auto Kohen z Prahy dopoledne okolo 11 z konce metra C myslím… Háje,Opatov, obsazení.. ? místa volná?
já bych se s dovolením alespon pro cestu tam přešoupla od panathiana ke kohenovi, jestli je místo, z důvodu dřívějšího vyrážení, ráda bych byla na té chatě mezi prvníma a přebrala klíče.. máš tam ještě místo, Tonny?

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
- Kontaktovat uživatele:
vy ste posránci
je vidět, kdo tady nemá předpoklady ke studiu Filosofické Falulty
konkrétně Úsvat Hudebních Věd... tam když se dostaneš, tak první školní týden vezmou prváky do jedné tábornické oblasti, škola zaplatí dvacet beček piva a člověk chlastá pět dní v kuse... ale co, ráno člověk vstane, klendra jak prase a co na pití? NO STUDENÝ PIVO!