Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych poděkovat za dnešní přednášku o vyšších sférách jak Jachovi (nevím celé jméno
), tak i DM, které usnadňovalo organizaci a pomáhalo atmosféře. Přednáška byla super, dokonce jsem se i něco dozvěděl a bylo to zábavné. Ten konec přednášky byl hmmm však víte. 

Naposledy upravil(a) LDamian dne 28. 4. 2007 20.31, celkem upraveno 1 x.
Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
Sigimalanirseth - ??
A mám tu hned ještě jedno opravdu velké poděkování pro celý DM tým a vůbec tvůrce Equilibrie. Ten kdo to tu tvořil a vymýšlel myslím pochopil, že pokud po hráčích chce nějakou aktivitu navíc, něco co je bude nutit hrát pro ně "nevýhodně", tak jim také něco navíc musí nabídnout. Equilibrie toho nabízí opravdu hodně a to i za tu krátkou chvilku co tu hraji. Krásná magická univerzita, velmi aktivní DM, spousta lokací, příběhy, ten svět mi připadá na poměry NWN neuvěřitelně živý.
Takže ačkoli zřejmě nebudu souhlasit se všemi částmi vize Equilibrie a o lecčems bych diskutoval, minimálně jedno upřít nemohu i kdybych chtěl: "že jste si svou vizi odmakali a že lidem kteří ji přijmou nabízíte opravdu hodně a ve vysoké kvalitě".
Takže tímto vám děkuji za to, že jste stvořili něco úžasného.

Takže ačkoli zřejmě nebudu souhlasit se všemi částmi vize Equilibrie a o lecčems bych diskutoval, minimálně jedno upřít nemohu i kdybych chtěl: "že jste si svou vizi odmakali a že lidem kteří ji přijmou nabízíte opravdu hodně a ve vysoké kvalitě".
Takže tímto vám děkuji za to, že jste stvořili něco úžasného.

Auriel - Chaos, tedy Svoboda musí být podřízena Řádu, tedy Pravidlům. Zlo, tedy Smrt a ničení, musí být podřízena Dobru, tedy Životu.
Sigimalanirseth - ??
Sigimalanirseth - ??
-
- Kontaktovat uživatele:
No aspon ma Tirianska drbarna o cem vypravet, nekromanti cemu se smat a adepti za co se Jachovi posklebovat.LDamian píše:Chtěl bych poděkovat za dnešní přednášku o vyšších sférách jak Jachovi (nevím celé jméno), tak i DM, které usnadňovalo organizaci a pomáhalo atmosféře. Přednáška byla super, dokonce jsem se i něco dozvěděl a bylo to zábavné. Ten konec přednášky byl hmmm však víte.

Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
-
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně to měl Jacho (Kirros) fakt dobře připravený
Je zajímavý jak náhoda (I když v připadě síly vůle vyvolávané bytosti to asi taková náhoda nebyla :) dokáže okořenit průběh obyčejné přednášky
P.S.: Díky Jachovi za veškerý činnosti s Universitou spojený.. opravdu to tam poslední dobou žije
EDIT: A DM samozřejmě taky … vivat
vivat

Je zajímavý jak náhoda (I když v připadě síly vůle vyvolávané bytosti to asi taková náhoda nebyla :) dokáže okořenit průběh obyčejné přednášky

P.S.: Díky Jachovi za veškerý činnosti s Universitou spojený.. opravdu to tam poslední dobou žije

EDIT: A DM samozřejmě taky … vivat

Game ID: Reverend_Malthas
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
opravdu pěkná přednáška vyplatilo se jet až z říše se na ni podívat a k tomu konci někdy by lidi mohli počítat i z nehodami jentak pro případ 

IM BACK
Noir Comme la Nuit-mladík co má v lásce noc
William Vryce-usměvavý dřevorubec a bojovník(ztracen v horách)
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
tak tahle hudba se mi v zahryzla do těla jako noční bytost :D http://www.youtube.com/watch?v=d9geleJT … EF2808797B
-
- Kontaktovat uživatele:
No já bych rád poděkoval DM za to ,že i oni teď přispívají k tomu aby bylo na MUNI živo. Ono stačí třeba jen jeden rozhovor s nekym s mistru a hned to lidi popozene k aktivite. No hadam ze na prednace byla podpora DM protoze nikde jinde hraci nebyli coz me prekvapilo
Takze diky DM teamu (hlavne pak Psancovi) a diky Labirovi za podporu.

Takze diky DM teamu (hlavne pak Psancovi) a diky Labirovi za podporu.
Vsak me jeste vydrhnete
A mam par kompromitujicich skreenu vypadaj fakt zajimave
Jinak taky jsem se bavil, ale uz jsem byl unaven stejne ve hre i v realu, jeste ze tady na me nemuzete
Diky moc

A mam par kompromitujicich skreenu vypadaj fakt zajimave

Jinak taky jsem se bavil, ale uz jsem byl unaven stejne ve hre i v realu, jeste ze tady na me nemuzete

Diky moc

Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
- Uradin
- Kontaktovat uživatele:
ja musím taky přispět *škyt* celou dobu s vámi sem se hodně bavil a rád to zvopakuju jen mně trochu mrzelo to s těma krokoušama*škyt* ještě jednou díky všem
IM BACK
-
- Kontaktovat uživatele:
Já musím poděkovat všem hráčům i DM co se zůčastnili naší včerejší výpravy z Tirianu na konec světa a zase zpátky. Podle mě byla hlavně kvalitně zahraná a taky bylo skvěle oživováno prostředí kolem(bouře na moři, skřetí přepadení, černá kočka, trpaslík dřevorubec i opilý mýval... no a taky popisy všech co jsme našli v trávě).
Díky
Díky