Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky...

… vrahovi za to, že Van poletoval po Mithu, jak splašený …
… družince, za cestu a pobyt …
… beduínům za mistrovskou ignoraci …
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Napůl tohle poděkování patří i do "Co vás ve hře dostalo". To je děsné, jak se logujete dohry s nějakou představou, co se asi tak ten večer přihodí a co se bude řešit, a nakonec to dopadne ale úplně, úplně, úplně naprosto jinak. Pfuuuu.

Takže díky všem, kdo se ukazují v tomhle rozvíjejícícm se příběhu, a obětem, že smutkem nehryžou klávesnici. Velké díky patří Nargienovi *škrtne* Pavlovi, který se objevil téměř jako deus ex computator.

Jsem moc zvědavý...
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

The_Balrog píše:Takže díky všem, kdo se ukazují v tomhle rozvíjejícícm se příběhu, a obětem, že smutkem nehryžou klávesnici. Velké díky patří Nargienovi *škrtne* Pavlovi, který se objevil téměř jako deus ex computator.
OT poznamka: Pavel byl ve hre uz predtim.Ja ho jen pozadal, aby Alkaran vyresil on, protoze mam DM pauzu a mel jsem jine plany na reseni ..
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

cybermisa píše:
The_Balrog píše:Takže díky všem, kdo se ukazují v tomhle rozvíjejícícm se příběhu, a obětem, že smutkem nehryžou klávesnici. Velké díky patří Nargienovi *škrtne* Pavlovi, který se objevil téměř jako deus ex computator.
OT poznamka: Pavel byl ve hre uz predtim.Ja ho jen pozadal, aby Alkaran vyresil on, protoze mam DM pauzu a mel jsem jine plany na reseni ..
Aha, tak to by vysvetlovalo, proc se na zacatku Nargien k Alkaran choval tak divne a prikre :)

Tak v tom případě děkuji i tobě, žes mi tam poslal Pavla, když jsi nemohl :)

EDIT: OT odsunuto do Koše.

Prosím prosím, snažte se do takhle obsáhlých topiců nepsat nic, co pak musíme přesunovat jinam. Při rozdělování tématu se musí načíst celé téma (čili všech 292 stránek do jedné dlouhatánské obrazovky), což je děsně otravné. A zdlouhavé. :)
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

The_Balrog píše:
Prosím prosím, snažte se do takhle obsáhlých topiců nepsat nic, co pak musíme přesunovat jinam. Při rozdělování tématu se musí načíst celé téma (čili všech 292 stránek do jedné dlouhatánské obrazovky), což je děsně otravné. A zdlouhavé. :)[/color]
OT rada: Na prevenci podobných problémů, je dobré mít fungujícího(?) správce fóra, případně moderátora s příslušnými právy, který topic, kde počet příspěvků přesáhne rozumnou mez, ho hodil/i do archivu/koše a založili stejný, nový a čerstvý (a prázdný :biggrin: ) k novému naplnění.
Obrázek
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

KaTo píše:
The_Balrog píše:
Prosím prosím, snažte se do takhle obsáhlých topiců nepsat nic, co pak musíme přesunovat jinam. Při rozdělování tématu se musí načíst celé téma (čili všech 292 stránek do jedné dlouhatánské obrazovky), což je děsně otravné. A zdlouhavé. :)[/color]
OT rada: Na prevenci podobných problémů, je dobré mít fungujícího(?) správce fóra, případně moderátora s příslušnými právy, který topic, kde počet příspěvků přesáhne rozumnou mez, ho hodil/i do archivu/koše a založili stejný, nový a čerstvý (a prázdný :biggrin: ) k novému naplnění.
OT: To ne, takhle ta sekce Podekovani je vic coool :bigwink:
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Díky všem za dnešek, já měl plné ruce práce a to se mi moc líbilo. Snad jste byli také tak spokojený.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky za dnešní den. Bylo to opravdu neskutečně náročné, ani si to myslím, nedokážete představit. Už jsem vážně nestíhal. Takže díky všem zúčastněným, bylo to zajímavé.
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Anadra děkuje všem, které potkala. :clover:
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Fred děkuje všem, které sledoval! :-D A hlavně hidující duo Anadra a Fred mne dostalo! :megalol: Hlavně části, kdy jsme o sobě nevěděli :-D (však víš :-D)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Lomylith

Příspěvek od Lomylith »

Diky vsem za vcerejsi hru.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE

Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Díky mé těžařské a nosičské partě, chvilkama s váma byla i sranda a nezastavilo nás nic, ani pád serveru :bigwink: někdy zvopákneme :bigwink:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky svým společnicím a návštěvě. :smile:

Dlouho mne hra takhle nebavila.
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Díky dnešním vzduchoplavcům a díky i všem, se kterými jsem na EQ jako DM za ten rok a něco hrál, bavilo mě to, a budu vzpomínat na všechny ty příběhy v příbězích a boje i neboje :clover:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Já taky děkuji. A když už jsem si to přečetl, tak já děkuji za Gnolský hrad, pomoc při rutinních potřebách hráčů, Poslední měsíc, výpravu do spoustu, spoustu skvělý sfér, míst a jejich rozmanitost a energii který si jim dával.
Takže díky.A na rozloučenou pro tebe. :happybirth:'
Naposledy upravil(a) Skurkaa dne 5. 4. 2011 11.23, celkem upraveno 1 x.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Dead *škrtá* Skurkaa to napsal moc pěkně a těžko se k tomu něco dodává. Cesta lodí včera byla moc příjemná (a už jsme nás viděl zahučet někde do nicotné prázdnoty za Amfiberai; obzvlášť frustrující bylo hrát postavu, co o tom neví ani zbla, a jako hráč přitom přesně vědět, za jakou páku a jaké kormidlo se musí teď zatáhnout a že to nikdo nedělá :D) a za všechny výpravy, kterých jsem se se Silmelinde stihnul (a chtěl) účastnit. A pár mentálních soubojů s ozvěnami bohů (uuuf) a podobné "drobnosti". :D

Chápu Nayluna, že takovéhle questy jsou děsně náročné. Byl to ohromný krajíc, který se dá těžko ukousnout i s WB možnostmi, natož pak když se ho snaží připravit a ukočírovat jediné DM. A za to, co provedl, se nedájinak než smeknout a hluboce uklonit :)

(I když kdo ví, kolik počítačů mezi tím vzteky z pádů serveru a ztracené práce už stačil rozbít :)))

A věřím, že ti to, naylune, nedá a za chvíli zase začneš mít roupy něco těm nevděčným postavičkám připravit. A že se tvé časové možnosti brzy zlepší.

Mno a nesmím zapomenout ani poděkovat Deadovi za hezké uvedení do rozpaků té mé zrzky. Na todlenc ji v chrámu až tak moc nepřipravili :D No a samozřejmě i za fajn hru celý večer.

Jo a ještě díky Mithirwen! Užívám si její přítomnost, i když jsme spolu vlastně včera ani trochu neinteragovali :) Ale to vůbec neva :)
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Díky Naylune, za všechny hry a příležitosti, co jsi udělal. Byl/jsi perfektní DM! :yes: :yes: :yes: :shades: :shades: :shades: :clap: :clap: :clap: :clapping: :clapping: :clapping: :clap_1: :clap_1: :clap_1: :thumbup: :thumbup: :thumbup: …… :thumbsup:
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Díky anurinovi za jeden z jeho odkazů ve hře, dost mě to posunulo v jedné mé IC záležitosti. :smile:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
anurin

Příspěvek od anurin »

LindacpAG píše:Díky anurinovi za jeden z jeho odkazů ve hře, dost mě to posunulo v jedné mé IC záležitosti. :smile:
Hu? Já nehraju, nechápu.
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

anurin píše: Hu? Já nehraju, nechápu.

Ono jde o jednu starší záležitost, ale.. potěšila. :bigwink:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Odpovědět