Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky všem za cvičák, bylo to fajnový.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Díky těm, co jsem je nenašel, za to, že mě pobídli k tomu, abych vlastnoručně chytil půlsáhového žraloka v království, dopravil ho do říše, celou ji zcestoval, abych žádaného žraloka předal do kuchyně, zjistil, že se pravděpodobně ve stejnou dobu přesunuli do Tirianu, vrátil se zpátky, ani v Tirianu je nenašel... a tak poprvé v životě vlastně ochutnal pečeného žraloka. Aneb zábava na celý herní večer

P.S.: Já vím, že rybářka je prodává za blbých 5 stříbrných a vždy zaručeně čerstvé, ale to by nebylo ono.

P.S.: Já vím, že rybářka je prodává za blbých 5 stříbrných a vždy zaručeně čerstvé, ale to by nebylo ono.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Tak tak, diky hornikum, dnes to bylo snad jeste lepsi jak minule.
A pak pridavam podekovani jeste nasi pruvodkyni jezevci sluji.
A pak pridavam podekovani jeste nasi pruvodkyni jezevci sluji.
Díky za exkurzi, libilo se mi to podstatne vic jak Lutzovi :)
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
No nevím zač přesně děkovat... snad jen díky za oživení, za celkem dobrou spolupráci
Omlouvám se za občasné úkliky... jeden mě stál skoro 5K XP
Omlouvám se za občasné úkliky... jeden mě stál skoro 5K XP

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji družince za to, že místy poslouchaly rozkazy od Vana
ačkoliv jistě velel příliš singleplayerově bo tak, protože výprava asi nepřinesla to, co měla přinést... 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- zlaticko71
Taky diky zlatce za hezkou hruzlaticko71 píše:Díky Melanii za hezkou oslavu nového ruku bylo to pěkný jen škoda že jsem musela na nějakou dobu odejít
a taky děkuju Robertovi za hezkou hru bylo to opět moc fajn

+ diky melanii a vsem, kteri byli na te "novorocni party "

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
Já taky děkuji, bavil jsem jak, jak z Vanem otvíračem rakví, tak s ostatními a líbilo se mi jak řezali do nezníčitelné bytosti úplně bez bázně =D. Několikrát jsem myslel že jsem mrtvý, třeba v té chodbě když jsme utíkala od pana L a potkali nás panové M a vůbec se nestyděli tam plivat ty kletby jednu za druhou. Nesmím zapomenout na Tamirona, díky jeho přepadačkám jsem myslel že nás dožene ta legie, kterou jsem neviděl, ale jistě nás sledovala. Nooo a nakonec bych málem zapomněl na tu "krávu" co mi pomohla
V náručí mě ženská nesla snad poprvé. Aj, a nakonec i Pavlovi, cítil jsem, že to dopadne epicky....epickej ukrutus hebnitus, no ale nakonec se mračna pochybností rozptýlila a líbilo se mi to.