Balrogovy obrazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
malabar: Díky ; )
tak.. a po dlouhe dobe jsem se konecne dokopal k tomu dodelat Tengawara. nejsem s tím obrázkem sice úplně spokojený, ale... proč se nepodělit, že? *-*
tak.. a po dlouhe dobe jsem se konecne dokopal k tomu dodelat Tengawara. nejsem s tím obrázkem sice úplně spokojený, ale... proč se nepodělit, že? *-*
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jedna rychlovka dnes při přednášce z Historie a estetiky :3 …. Dvě Alkaran. Kresleno po paměti, asi to není přesně to, co má na sobě ve hřče, ale jen skoro úplně přesně. ^_~
Zítra bych sem měl uploadnout něco pořádnějšího.
PS - nemám teď nainstalovaný skener, tak to je bohužel jen foceno, proto to vypadá tak prapodivně..
Zítra bych sem měl uploadnout něco pořádnějšího.
PS - nemám teď nainstalovaný skener, tak to je bohužel jen foceno, proto to vypadá tak prapodivně..
-
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že dobré :)
Na to, že to byla rychlovka a nemohl jsi se na to plně soustředit, je to dobré
Na to, že to byla rychlovka a nemohl jsi se na to plně soustředit, je to dobré
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Na zvrhlé obrázky musíš počkat, až dospěje Stiletto , zatím je to takové...nevinné pískle , ale i tak... je pak pro jistotu pošlu jen případným (vážným) zájemcům, na fórum hodím zcenzurované verze . I když si myslím, že TAK zvrhlá, jako jistá elfka asi nikdy nebude! I když kdo ví..jak říká kolega C. G. Jung: "V každém z nás je ještě někdo, koho neznáme."photter píše:a něco zvrhlejšího by nebylo ?
The_Balrog: Jen hezky nech slečnu Alky takovou jaká je OOC v komixu! (IC ji až TAK neznám)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevadí, naskenoval jsem ho. Takže tady je Sela Sienna.The_Balrog píše:ee.. nooo... vypadá to.. že jsem si tu tužkou vystínovanou … jaksi.. nenaskenoval ^___^labir píše:Úžasný!
Klidně sem dej i Selu pokud ji máš naskenovanou, ať jsou tu komplet.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
labir:
Díky, přidal jsem ho na seznam všech obrázků v prvním příspěvku ^_^
Jinak - Sela mi porad ceka na vybarveni, stejne jako se to muze stat i Paks, ale bohuzel ted není skoro cas (a ani skoro pocitac +.+ bohuzel)
Ale doufam, ze se k tomu jednou dostanu. Tuzkou to proste neni ono.…
Díky, přidal jsem ho na seznam všech obrázků v prvním příspěvku ^_^
Jinak - Sela mi porad ceka na vybarveni, stejne jako se to muze stat i Paks, ale bohuzel ted není skoro cas (a ani skoro pocitac +.+ bohuzel)
Ale doufam, ze se k tomu jednou dostanu. Tuzkou to proste neni ono.…
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Nějaká pidimomentka z plesu, kterou jsem teď dopoledne naškrábal...
Alky nevypadá, že by ji bylo špatně, což je špatně, protože ji špatně být má - což je jeden z důvodů, proč se mi obrázek moc nelíbí, ale byl jsem natolik líný to předělávat, že místo toho, aby ji bylo špatně, vypadá spíš přešle až netečno-stydlivě. Neva ^_~
Momentka z plesu
Alky nevypadá, že by ji bylo špatně, což je špatně, protože ji špatně být má - což je jeden z důvodů, proč se mi obrázek moc nelíbí, ale byl jsem natolik líný to předělávat, že místo toho, aby ji bylo špatně, vypadá spíš přešle až netečno-stydlivě. Neva ^_~
Momentka z plesu
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
A abych tady na foru jen nebyl zly a v mezich slusnosti sprosty, tak trochu zavzpominame:
U majaku
Alky, Teng a to posledni je Quildim (snad jsem ho moc nepokazil, pac ho kreslim po nejakych 4 mesicich co jsme ho nevidel)
Cili - jak to dopadne, kdyz se elfka koupe a vlezou k ni dva chlapi a spusti mi triggerem za zadkem sedm modrejch krabu ^_^ (tech si tam predstavte kolem mne tak asi trinact ; ) )
(jsem ted u staryho skeneru, tak je to takovy umatlany, pardon ; ) )
U majaku
Alky, Teng a to posledni je Quildim (snad jsem ho moc nepokazil, pac ho kreslim po nejakych 4 mesicich co jsme ho nevidel)
Cili - jak to dopadne, kdyz se elfka koupe a vlezou k ni dva chlapi a spusti mi triggerem za zadkem sedm modrejch krabu ^_^ (tech si tam predstavte kolem mne tak asi trinact ; ) )
(jsem ted u staryho skeneru, tak je to takovy umatlany, pardon ; ) )
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Ucim se zachazet s Photoshopem a vubes po kresbe se naucit i malovat - takze tady je jeden pokusny obrazek, vila u potoka.
Neni nic moc, bohuzel - casem prijdu na to, jak malovat poradne ; )
Neni nic moc, bohuzel - casem prijdu na to, jak malovat poradne ; )