*rýpe si* nejsou skripty napsané za určitým účelem? Takže kritizuješ oboje.Grundag píše: Ano, nekritizuji skripty, ale jejich účel, to je snad rozdíl, nemám pravdu?

Moderátor: Dungeon Master
Odmítavě ano, protože mi právě moc zpětné vazby neposkytují (maximálně to, že se někdo strašně naštval, že jsem těm postavám co hraji dohromady něco přidal). Kdo si přečte příslušný topic udělá si obrázek sám. A posměšně? Nemyslím si že bych se ti někde někdy vysloveně posmíval, pokud si tak něco pochopil, tak to je tvoje věc.Grundag píše:Ale já kritizuji některé úpravy v XP systému PRÁVĚ PROTO, že si myslím, že bych to uměl lépe. Ty to asi stále nechápeš. Labir tu zpětnou vazbu potřebuje, jakkoli se k mým příspěvkům na fóru staví odmítavě a posměšněSaiko píše:nekritizuj práci ostatních, pokud ji neumíš lépe ;)
…
Kritizoval jsem XP bonus za partičkování postav. Na to není třeba psát skript, na to je třeba skript odstranit. Je vidět, že tomu ani trošku nerozumíš a nevidíš do toho.
Slovíčkaření? Fajn.Labir píše:
Ehm, o tom jak kdo čemu rozumí si nechej pro sebe. Třeba ten bonus XPC za viditelnou postavu nablízko nedělá extra skript, ale základní XPC skript. Odenbereš ho a odebereš celý XPC systém. Takže maximálně by se jednalo o úpravu.
A vůbec mám na starosti mnohem důležitější věci než tady flamovat...
Jestli to tu přeroste únosnou mez (pokud se to už nestalo) tak skutečně tento topic zamknu, protože tady se nic neřeší a jen flamuje... Výsledky? Zkažená nálada a chuť hrát.
Když už tak posloupnost příkazů není skript, ale skript je posloupost příkazů. Je to pojmová inkluze a ne ekvivalence. NWN skript má se souborem společné jen toliko, že se ukládá na disk jako zdrojový kód a přeložený skript jako dva soubory.slupka píše:zalezi, jestli skript beres jako soubor nebo posloupnost prikazu. mily labire
Tohle je s prominutim hloupost. To jako project manager musim umet taky veskerou praci svych podrizenych programatoru a analytiku, abych jim mohl rikat, jak ma vysledna aplikace vypadat a ze reseni, ktere navrhly neni nejstastnejsi?Saiko píše:nekritizuj práci ostatních, pokud ji neumíš lépe ;)
Tak přesně tady jsi to vyjádřil. Ale to je vedlejší.Labir píše:...Ehm, o tom jak kdo čemu rozumí si nechej pro sebe. …
Jee, ja jsem ta treti zlevaphotter píše:Drahý Grundagu, náš nedostížný vzore, světlo všeho RP a hvězdo všeho HC, jak sme ti všichni vděčni, že s náma pitomcema ztrácíš svůj převzácný čas. Nebejt tvý neocenitelný přítomnosti v tomto světě, dalo by se říct, že sou tu samý![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()