Slušné chování

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Saiko

Příspěvek od Saiko »

Grundag píše: Ano, nekritizuji skripty, ale jejich účel, to je snad rozdíl, nemám pravdu?
*rýpe si* nejsou skripty napsané za určitým účelem? Takže kritizuješ oboje. :bigwink:
Cypísek

Příspěvek od Cypísek »

No jen nevím kde přišel na to že jsme vrazi a všichni vidíme jeden cíl v zabíjení... Ano když se nam někdo nelíbí a uteče s ostrova za moře kde každému muže vyžvanit co tam zažil tak potom našim charakterum nezbýva nic než se ho zbavit....By mně zajímalo jak by se zachovala tvá postava v takové situaci?Vážně to nefunguje tak jak si myslíš...Jak už tu řekl Goro každý hraje svuj charakter a co čekáš od takového orka he?Že se bude nepozorovaně plížit v stínu jako nějaky hobit a ostatním hlasit informace o tom kde se cíl na který byl vyslán nachází?Na todle tu máme jiné schopnější pruzkumníky kteří se vydávají za uplně někoho jiného než myslíš.V žadném případě ale nejsme tupí hrdlořezové kteři na potkaní někoho sejmou!!!Ve městech se chováme uplně normaně.Žádne přepadávaní pocestných a okradání.Kde si na takovou hovadinu přišel!!!Je jasné že když takovemu orkoví vynadaš tak tě nejspíš skope do bezvědomí když se probereš a vynadáš mu znovu tak seš nejspiš tuhej,a myslím si že goro hraje svuj charakter dobře a zábavně....Ale ono to je o tvojí postavě aby poznala s kým jedná a že tomu nebezpečně silnému orkovi bude lepší nenadávat.Ale jak už jsem řekl nejsme žádni hrdlořezové kteři jen tak někoho na potkáni sejmou!A už vubec ne mimo ostrov.
Grundag

Příspěvek od Grundag »

Labir píše: Ad skripty: Skripty jsou prostředkem pro naplnění účelu.
Ano, to máš pravdu. A proto nekritizuji je, jako prostředek, ale samotný účel. Jestli toto uznáš, tak tvoje vtipná alegorie s armádou DM postráda smysl.
Saiko

Příspěvek od Saiko »

nekritizuj práci ostatních, pokud ji neumíš lépe ;)
iX: :yes:
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

:banned: UF! :huh1:

Myslim že to tady smažu, zamču. A udělam to u čehokoliv jineho kde se někdo bude pořád nesmysluplně pseudointelektuálníma řečma snažit navážet do DM/WB teamu.
Nejsem nejlepši DM, nikdy sem to neřekl. Ale sakra snažim se i s mym pingem 500 a ne zrovna nejlepši PC zakladnou. Ale to jak se tady navážiš do člověka kterej vymyslel systemy a postavil equilibrii v rekordnim čase mi připadá více než ubohé. A popravdě, hraje nam tu dost hraču a ja nenachazim ani jediny duvod proč bych si měl nechat kazit naladu jednim nich(a ještě k tomu napul anonymnim, ktery neni ani schopen rovně řict koho hraje). Začinam toho mit važne dost.

Ještě par přispěvku typu ja nekritizuju vas, ale vas skrz vaši ubohou práci a je tu lock.
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
Grundag

Příspěvek od Grundag »

Myslel sem, že proto je to v sekci flame. Z jakého důvodu chceš v této sekci mazat? To zavání cenzurou a znova se dostáváme k tomu, co jsem kritizoval u ježury - kritka? SMAZAT. Místo aby ses nad sebou zamyslel. Nenavážím se do práce DM/WB. Nechápu, jak jsi na to přišel. Naopak, obdivuji Labira, že zvládnul udělat takovýto svět. Nevím, jak dlouho jej dělal a tak nemůžu soudit rychlost tvorby. A to, že nesouhlasím s některými systémy je důvod, proč mě mazat? Zamykat? A podobně? Vzpamatuj se. Jestli nechceš kritiku, tak to řekni na rovinu. Pseudointelektuálem nazýváš každého, kdo píše v rozvitých větách?
Grundag

Příspěvek od Grundag »

Saiko píše:nekritizuj práci ostatních, pokud ji neumíš lépe ;)
Ale já kritizuji některé úpravy v XP systému PRÁVĚ PROTO, že si myslím, že bych to uměl lépe. Ty to asi stále nechápeš. Labir tu zpětnou vazbu potřebuje, jakkoli se k mým příspěvkům na fóru staví odmítavě a posměšně
Saiko

Příspěvek od Saiko »

dobře, udělej lepší skripty a napiš je a pošli na otestování. Když říkáš, že to umíš lépe, tak směle do toho.
Grundag

Příspěvek od Grundag »

Saiko píše:dobře, udělej lepší skripty a napiš je a pošli na otestování. Když říkáš, že to umíš lépe, tak směle do toho.
:no:

Kritizoval jsem XP bonus za partičkování postav. Na to není třeba psát skript, na to je třeba skript odstranit. Je vidět, že tomu ani trošku nerozumíš a nevidíš do toho.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Grundag píše:
Ale já kritizuji některé úpravy v XP systému PRÁVĚ PROTO, že si myslím, že bych to uměl lépe. Ty to asi stále nechápeš. Labir tu zpětnou vazbu potřebuje, jakkoli se k mým příspěvkům na fóru staví odmítavě a posměšně

Kritizoval jsem XP bonus za partičkování postav. Na to není třeba psát skript, na to je třeba skript odstranit. Je vidět, že tomu ani trošku nerozumíš a nevidíš do toho.
Odmítavě ano, protože mi právě moc zpětné vazby neposkytují (maximálně to, že se někdo strašně naštval, že jsem těm postavám co hraji dohromady něco přidal). Kdo si přečte příslušný topic udělá si obrázek sám. A posměšně? Nemyslím si že bych se ti někde někdy vysloveně posmíval, pokud si tak něco pochopil, tak to je tvoje věc.

Ehm, o tom jak kdo čemu rozumí si nechej pro sebe. Třeba ten bonus XPC za viditelnou postavu nablízko nedělá extra skript, ale základní XPC skript. Odenbereš ho a odebereš celý XPC systém. Takže maximálně by se jednalo o úpravu.

A vůbec mám na starosti mnohem důležitější věci než tady flamovat...
Jestli to tu přeroste únosnou mez (pokud se to už nestalo) tak skutečně tento topic zamknu, protože tady se nic neřeší a jen flamuje... Výsledky? Zkažená nálada a chuť hrát.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
slupka

Příspěvek od slupka »

zalezi, jestli skript beres jako soubor nebo posloupnost prikazu. mily labire :shades:
Grundag

Příspěvek od Grundag »

Labir píše:
Ehm, o tom jak kdo čemu rozumí si nechej pro sebe. Třeba ten bonus XPC za viditelnou postavu nablízko nedělá extra skript, ale základní XPC skript. Odenbereš ho a odebereš celý XPC systém. Takže maximálně by se jednalo o úpravu.

A vůbec mám na starosti mnohem důležitější věci než tady flamovat...
Jestli to tu přeroste únosnou mez (pokud se to už nestalo) tak skutečně tento topic zamknu, protože tady se nic neřeší a jen flamuje... Výsledky? Zkažená nálada a chuť hrát.
Slovíčkaření? Fajn.

Skript není oddělený soubor, ale ucelená (nebo i neucelená) skupinka naskládaných příkazů. To, že ty chápeš skript jako oddělený soubor filesystemu je tvůj problém, ale nevidím jediný důvod, proč by si mě kvůli svým terminologickým nedostatkům musel říkat, že něčemu nerozumím.

Jestli vám kritika kazí chuť ke hře, tak se do toho světa zavřete a nelezte z něj a hlavně o tu kritiku na fóru nežádejte, nevybízejte k ní hráče.
Ten zvláštní přístup ke kritice je k pozvracení.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tohle je nesmysl. Precti si Kapitolu o kritice od Borovskeho :)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

slupka píše:zalezi, jestli skript beres jako soubor nebo posloupnost prikazu. mily labire :shades:
Když už tak posloupnost příkazů není skript, ale skript je posloupost příkazů. Je to pojmová inkluze a ne ekvivalence. NWN skript má se souborem společné jen toliko, že se ukládá na disk jako zdrojový kód a přeložený skript jako dva soubory.

2Grundag: Ty máš neustále snahu číst něco co jsem nenapsal. Ukaž mi kde říkám, že ty něčemu nerozumíš? Ty to někde v mých příspěvcích vidíš? Pokud ano tak sis to tam nějak podsunul, nebo si myslíš že jsem to tam nějak napsal. To je už ale tvůj problém. Čti co ostatní píšou a ne to co si myslíš že píšou. Už jsem ti to psal asi 2x. Protože pak s tebou nemá smysl komunikovat - slyšíš/vidíš něco úplně jiného než říká původce informace. Neber si to osobně, tohle je problém dosti lidí a kdysi byl i můj. :bigwink:
Naposledy upravil(a) labir dne 18. 3. 2006 13.50, celkem upraveno 2 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

Tohle je s prominutim hloupost. To jako project manager musim umet taky veskerou praci svych podrizenych programatoru a analytiku, abych jim mohl rikat, jak ma vysledna aplikace vypadat a ze reseni, ktere navrhly neni nejstastnejsi?

Nebo kdyz budu mit problemy s lagama diky neschopnosti providera, tak si musim postavit vedle vlastni spolecnost ISP abych mu mohl napsat mail, ze by s tim mel neco delat, ze je to takhle proste neunosne?

Tuhle diskuzi sem sledoval vcera nez sem sel spat. Dnes sem cetl jen prispevky nekterych lidi.

2Ix: to bylo tucne: Tohle je flame a myslim, ze to nezaslo ke absolutnim sprostym nadavkam. Takze at si kazdej pise co chce.

A uplne nejhorsi co se muze stat je, ze se lidem neco nelibi, kritizuji to, ale nereknou to vam, kdyz jste jediny ktery s tim muze neco delat. At se ke kritice moje muzske EGO postavi jakkoli odmitave, tak si to presto necham projit hlavou a muzu se zlepsit. Ale kdyz jsou s vami v okoli nespokojeni ale mrmlaji si jen mezi sebou, tak amen s nima.

Jestli bude mit Grundag vyhrady k tomu, jak hraju svou postavu, a co by mohla delat jinak, tak si to alespon necham projit hlavou a vyberu si jestli se v necem opravdu nemuzu zlepsit. Pravo necist jeho prispevky tu je vzdycky.

2Grundag) Oznacovat nekoho nadavkami mi nejak nedava smysl ani duvod. Vetsina lidi to spatne nese a dal se ve cteni uz nedostanou.

P.S. To ze mam k necemu vyhrady jeste neni duvod pouzivat neco jineho. Kdyz mam vyhrady k telecomackymu 56k modemu, protoze je pomaly. Stale ho muzu pouzivat protoze ma nizky pingy, je treba levny, nebo neni lepsi alternativa.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Drahý Grundagu, náš nedostížný vzore, světlo všeho RP a hvězdo všeho HC, jak sme ti všichni vděčni, že s náma pitomcema ztrácíš svůj převzácný čas. Nebejt tvý neocenitelný přítomnosti v tomto světě, dalo by se říct, že sou tu samý :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Grundag

Příspěvek od Grundag »

Labir píše:...Ehm, o tom jak kdo čemu rozumí si nechej pro sebe. …
Tak přesně tady jsi to vyjádřil. Ale to je vedlejší.

Drahý phottere, děkuji za uzavření diskuze. Hlavou proti zdi nepůjdu, protože vím, že nejhorší oponent je hloupý a omezený oponent.
Naposledy upravil(a) Grundag dne 18. 3. 2006 14.00, celkem upraveno 1 x.
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

photter píše:Drahý Grundagu, náš nedostížný vzore, světlo všeho RP a hvězdo všeho HC, jak sme ti všichni vděčni, že s náma pitomcema ztrácíš svůj převzácný čas. Nebejt tvý neocenitelný přítomnosti v tomto světě, dalo by se říct, že sou tu samý :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass: :ass:
Jee, ja jsem ta treti zleva :biggrin:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
slupka

Příspěvek od slupka »

Lord Xeen píše:Jee, ja jsem ta treti zleva :biggrin:
:megalol: :megalol: :megalol:

ps: *uznale pokyvuje nad Alcatrazovym nestrannym prispevkem*
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

:megalol:

Ja nevim no, ale tady sou už 4 stránky s naprosto zanedbatelnou informační/kritickou hodnotou. Je to ve správny rubrice, takže bych to nemazal, nelockoval, ale zároveň je asi jasné, že Grundag nemůže očekávat, že mu tady někdo (zvlášť WB) bude stále odpovídat, oponovat.… protože je to časově náročné a je tu mnoho jiných věcí, co udělat.
Já osobně si nejsem dosud vědom, že bych potkal Grundagovu postavu, takže jeho hru neznám. Já se svou postavou se snažim a dost se bavim, přičemž velkou část času hraju v interakci se zde napadanýma hráčema. Hru hraju, protože mě baví...
Jinak s Grundagem souhlasim v tom, že je tady všude spousta chyb a že hráči nejsou dokonalí, dělaj chyby atd. ale to je snad normální a nelze to zcela eliminovat a je to v tak malé míře, že je EQ pro mě skvělej server. Každej dělá chyby a není nic dokonalého. Nechápu, proč to tady čtyřstránkově oplakávat. Chce to tu toleranci. Jinak bysme se pořád mohli kritizovat, na to je život moc krátkej, ne? A nezahráli bysme si. Jestli ti de Grundagu o to, aby ses při hře bavil, tak to zkus, zkus prominout ostatním jejich nevědomost a chyby a řekni si, že ty je sice vidíš, ale můžeš se bavit i přes ně.
A když už kritika, tak s vynecháním emocí. Přesné logické formulace které si neodporují, poukázání na konkrétní problémy, jejich příčiny, následky, nástin jejich možného řešení. Takhle se snad tady dá i něco vyřešit.
Jinak fakt lol :smile:
Zamčeno