Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jak se zdá bylo to super. Škoda, že jsem se bál vyjít v noci z Amfiberai..po tom co jsem potkal banditu a musel vzít nohy na ramena, tak se mi nechce moc riskovat. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
To je chyba IE 6.0. Udělám mu tam trik aby to pochopil.eqileus píše:Jo stránky vypadaj dobře, pěkný. Akorát co ten tenkej textovej sloupec co se cpe až do kraje? Zezačátku sem myslel že je to chybka, tak sem si hrál s prohlížečem a zjistil že to je asi úmysl. Zajímavý, ale nic moc to nevypadá a blbě se to čte. A pár písmen tam mám useklejch...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za úšasný včerejšek. Ty skřeti co mě převálcovali, protože jsem se uklik mně naštvali, ale RP hra potom báječná. Díky Serinovi a Corvien.
A dále .. nádherná přednáška i se cvičením. Moc moc se mi líbyla, hlavně praktická část, kdy byly předvedeny poznatky v praxi a získány i vlastní. Díky moc Daemianovi.
A nakonec Mia. Tobě také díky za hru. Bylo to .. hm .. povznášející vyměnit si pocity s jinou elfkou.
Díky moc všem. Ten den řadím k nejlepším co jsem na EQ zažil.
A dále .. nádherná přednáška i se cvičením. Moc moc se mi líbyla, hlavně praktická část, kdy byly předvedeny poznatky v praxi a získány i vlastní. Díky moc Daemianovi.
A nakonec Mia. Tobě také díky za hru. Bylo to .. hm .. povznášející vyměnit si pocity s jinou elfkou.
Díky moc všem. Ten den řadím k nejlepším co jsem na EQ zažil.
No ja bych taky chtěl poděkovat za včerejší přednášku *usměje se*cybermisa píše:Ja take dekuji vsem adeptum (tedy vsem trem slicnym elfim kouzelnicim), ktere dorazily na prednasku a cviceni. Hra s vami je presne motivaci pro dalsi prednasky a cviceni a projekty a vubec![]()
Bylo to moc moc fajn
![]()

Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Taky dekuju za vcerejsek bylo to super a hlavne jsem si spoustu veci vyskousel a dozvedel.
Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Aini a Serinovi za příjemně prožitý IC den a kousek noci. Pall se alespoň mohla vklidu nadlábnout, aniž by se musela rozhlížet zdali jí nechce někdo napadnout 
Edit: omlouvám se že sem zmizel tak na rychlo, ale spolubyblící organizují výpravu na jedno "plzeňský"
tak měním družinu …

Edit: omlouvám se že sem zmizel tak na rychlo, ale spolubyblící organizují výpravu na jedno "plzeňský"

Palleas Atheron - jedna "dračice" v červeném
-
- Kontaktovat uživatele:
He he . jasně. Taky dík. Byl to takový normální den.Mr_Binks píše:Díky Aini a Serinovi za příjemně prožitý IC den a kousek noci. Pall se alespoň mohla vklidu nadlábnout, aniž by se musela rozhlížet zdali jí nechce někdo napadnout
Edit: omlouvám se že sem zmizel tak na rychlo, ale spolubyblící organizují výpravu na jedno "plzeňský"tak měním družinu …
-
- Kontaktovat uživatele:
tak-to-mě-těší-že-sis-to-užil-až-naten-muj-technický-výpadek-to-bylo-úžasnémagnumik píše:áá konečně sem zase možu něco přidattakže díky Mie a Tonnymu za super koupací, občerstvovací, vyprávěcí večer
to se musí zopakovat
![]()
do 4 už sem dlouho nehrál

jinak-ten-příběh-co-mia-vyprávěla-je-ze-světa-Gilneas-takže-se-bojte

Lidská hloupost je bezedná( asi jako ta slánka v tý pohádce: celý kopec hloupousti celé hory.. dokonce pohoří z hlouposti)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
díky všem, kdo se mnou včera vydrželi, i přes to, že:
1/ mi napůl nefungovala klávesnice
2/ jsem co 40 minut dostával modré obrazovky smrti *-*
cestou z drehanu byla alky zamlkla proto, protoze se mi to desne sekalo a byl jsem rad, ze dokazu jit a rozhlizet se okolo a davat pozor ^_~
je mi lito, ze jsem nemohl pokracovat v questiku, ale neslo to ^_^ - a prioritu 1, dostat vas z divociny jsme zvladli *-* Priste to bude urcite lepsi ^_~
1/ mi napůl nefungovala klávesnice
2/ jsem co 40 minut dostával modré obrazovky smrti *-*
cestou z drehanu byla alky zamlkla proto, protoze se mi to desne sekalo a byl jsem rad, ze dokazu jit a rozhlizet se okolo a davat pozor ^_~
je mi lito, ze jsem nemohl pokracovat v questiku, ale neslo to ^_^ - a prioritu 1, dostat vas z divociny jsme zvladli *-* Priste to bude urcite lepsi ^_~
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“